Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: norbert
2012-02-05, 02:02
» [4FUN] (;Lucky P0C0H7 Luke;)Tagi tematu: lucky, luke, p0c0h7
Autor Wiadomość
LuckyLuke 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-02-01, 18:40   [4FUN] (;Lucky P0C0H7 Luke;) #1

Nick (;Lucky P0C0H7 Luke;)
SteamID STEAM_ID_LAN
SteamCommunity ID
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID lub IP
Powód Bana Wallhack
Wykonano 01.02.2012 - 18:34:18
Wygasa Nie określono
Zbanowany przez eM A Gie I Ka
Zbanowany na KampNO.pl MultiMOD [FUN+FASTDL] (awp_circular)
Wszystkie wygasłe bany 7521

Tego admina chyba za przeproszeniem popier...ło, ledwo wszedlem .. 2 min.. i juz ban za WH.. niech admini dobrze sie przypatrza ze bana juz od dawna nie mam... a nie kur...mac mnie pozbawia gry na 3 dni... prosze o jak najszybszy unban.. :facepalm:
I mam jeszcze jedno pytanie... 7521 wygasle bany? od kiedy? czy to jakis bug??
Ostatnio zmieniony przez LuckyLuke 2012-02-01, 18:43, w całości zmieniany 2 razy  

Aidan 
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Nagrody: 2 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 2)
Wysłany: 2012-02-01, 18:43    #2

Zbanowany na KampNO.pl MultiMOD [FUN+FASTDL] (awp_circular)

zmien tag tematu

LuckyLuke 

Wysłany: 2012-02-01, 18:46    #3

zmieninony, sorki ale zawsze gram na retro.. z reszta wiesz o tym ..przepraszam..

Quentin 
Mgr Jointologii

STEAM_0:0:14733555
W grze: psychotata
Wysłany: 2012-02-01, 19:01    #4

Ejj to ja Cię zbanowałem, Joker, psychotata, czy jak tam wolisz. W sumie to tylko tak dla testu było. Myślałem, że zaraz wrócisz, bo baza banów się trochę spieprzyła. Przecież wiesz, bo gadaliśmy i śmiałem się z Ciebie, że już 3 dni grasz u nas na aktywnym permie... :mrgreen:
Teoretycznie, to powinienem zbanować Cie te parę dni temu, więc i tak nie jest źle.
Pozdro. :dino:

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 
mianos napisał/a:
Admina nie trzeba lubić, admina trzeba słuchać.
Kod:
Neo: kurwa, jesteś za inteligentny
Neo napisał/a:
Mefisto jako vH@ dostał ode mnie oficjalny opierdziel. Żałuje i klęka do miecza - jak za każdym razem.
Niccus napisał/a:
Admin Cl to już świadczy o Tobie
chrupka napisał/a:
Rozdawanie slotów czy VIPów znajomym, np. z tego powodu że mają cycki, jest dość średnim pomysłem...
zjarany Laysik napisał/a:
Nie wiem czym ja się wtedy kierowałem ale chyba kierowałem się tym, że mam teraz z mózgu gówno.
nataSzka. napisał/a:
(ADMIN) NANAAAA: przez kutasa do serca ;p
Kod:
[JB] *DEAD* Replik-Ruinho :  hej ja bez dzwieku gram mozecie pisac na czacie?

LuckyLuke 

Wysłany: 2012-02-01, 19:28    #5

Witaj JOKER...
Cytat:
Ejj to ja Cię zbanowałem, Joker, psychotata, czy jak tam wolisz. W sumie to tylko tak dla testu było. Myślałem, że zaraz wrócisz, bo baza banów się trochę spieprzyła. Przecież wiesz, bo gadaliśmy i śmiałem się z Ciebie, że już 3 dni grasz u nas na aktywnym permie... :mrgreen:

Tak pamietam... był to jakiś bug ze strony całego serwera ..choć np. na bb nie moglem wejść... być może były w jakiś sposób powiązane...

Cytat:
Teoretycznie, to powinienem zbanować Cie te parę dni temu, więc i tak nie jest źle.

Parę dni temu...wczoraj??.. kiedy to straszyłeś mnie, ze dostane perma?? .. bo nie wiedziałem ze to ty joker jesteś psychotatą... proszę wytłumacz, czy chodzi ci o dni w których grałem na waszym serwie gdy posiadałeś nick JOKER ...

Cytat:
Pozdro. :dino:

Tylko tyle z twojej strony..? pozdro... zamiast dać mi unbana i ukarać pana magika za brak kompetencji, mówisz mi tylko pozdro? to jest nie uczciwe.. ponieważ teraz muszę czekać 3 dni na w11, a grałem nawet mniej niż te 2 min... 3dni>2 min... świetnie.. kto mi odda te 3 dni.. wiadomo..nikt.. może jakieś przeprosiny? .. nie.. DZIĘKUJE BARDZO!

Quentin 
Mgr Jointologii

Wysłany: 2012-02-01, 19:45    #6

Wiesz Luk, sprawa wygląda tak, że gadaliśmi na serwie parę razy, dzisiaj, wczoraj i chyba przed wczoraj i już wiedziałeś, że ten psycho to ja.
LuckyLuke napisał/a:
Tak pamietam... był to jakiś bug ze strony całego serwera ..choć np. na bb nie moglem wejść... być może były w jakiś sposób powiązane...
Teraz to Cię odbanować nie mogę. Tym bardziej, że to co piszesz tylko potwierdza tego perma.
LuckyLuke napisał/a:
ukarać pana magika
Mówiłem Ci 2 razy, że to ja. :mrgreen:

Twoje demo raczej nic im nie powie, bo po tamtym permie mówiłeś, że jeśli dostaniesz ub, to już nigdy nie zagrasz odpalony na KampNO, więc może to prawda. Jak gadaliśmy na serwie, to mówiłeś, że JUŻ nie masz perma. Nie miałeś, bo były kłopoty z bazą banów ale teoretycznie był on ciągle aktywny. Na KN nie ma czegoś takiego jak JUŻ - jeśli chodzi o cheaty.
Tak czy inaczej, biorąc pod uwagę Twoje słowa i moje "domysły", musi to rozpatrzeć administracja - góra.

mianos napisał/a:
Kod:
Neo napisał/a:
Mefisto jako vH@ dostał ode mnie oficjalny opierdziel. Żałuje i klęka do miecza - jak za każdym razem.
Niccus napisał/a:
chrupka napisał/a:
Rozdawanie slotów czy VIPów znajomym, np. z tego powodu że mają cycki, jest dość średnim pomysłem...
Nie wiem czym ja się wtedy kierowałem ale chyba kierowałem się tym, że mam teraz z mózgu gówno.
nataSzka. napisał/a:
Kod:

LuckyLuke 

Wysłany: 2012-02-01, 20:12    #7

Cytat:
Wiesz Luk, sprawa wygląda tak, że gadaliśmi na serwie parę razy, dzisiaj, wczoraj i chyba przed wczoraj i już wiedziałeś, że ten psycho to ja.

Cytat:
Mówiłem Ci 2 razy, że to ja. :mrgreen:

Przed wczoraj nie witałem na serwie... wczoraj tak 60 min... dzisiaj.. hmm napisałem : siemanko :D .. po czym slysze cos luke .. .. pare sekund pozniej pan "MAGIK (eM A Gie I Ka)
mowi " a widziales luke.. cos w tym guscie.. dal mi bana... wiec to nie ty.. zreszta widzialem twoj nick psychotata na scoreboardzie... jesli zas zapewniasz mnie ze to ty... to czemu mnie banujesz skoro wiesz, ze nic nie mam...

Cytat:
Teraz to Cię odbanować nie mogę. Tym bardziej, że to co piszesz tylko potwierdza tego perma.

Dziwne że nie możesz dać unbana, skoro jesteś headadmin...

Co potwierdza tego perma? nie widze takiego odniesienia...ani nic po czym można by tak wnioskowac...

Cytat:
Twoje demo raczej nic im nie powie, bo po tamtym permie mówiłeś, że jeśli dostaniesz ub, to już nigdy nie zagrasz odpalony na KampNO, więc może to prawda. Jak gadaliśmy na serwie, to mówiłeś, że JUŻ nie masz perma. Nie miałeś, bo były kłopoty z bazą banów ale teoretycznie był on ciągle aktywny. Na KN nie ma czegoś takiego jak JUŻ - jeśli chodzi o cheaty.
Tak czy inaczej, biorąc pod uwagę Twoje słowa i moje "domysły", musi to rozpatrzeć administracja - góra.

Teraz pytanie....dales mi bana za te 2 min, czy za to że gralem kiedys na aktywnym permie.... jeśli to ta druga opcja to co by było jeśli nie zawitałbym na 4fun.. choc po unbanie... gdy już mowilem że ide na retro w końcu pograć.. mowileś zebym zostal.. a jak już pojde to zebym wpadal pograc..... odp prosze..

Quentin 
Mgr Jointologii

Wysłany: 2012-02-01, 20:14    #8

LuckyLuke napisał/a:
gralem kiedys na aktywnym permie
Przykro mi ale sprawa zakończona.

mianos napisał/a:
Kod:
Neo napisał/a:
Niccus napisał/a:
chrupka napisał/a:
nataSzka. napisał/a:
Kod:

LuckyLuke 

Wysłany: 2012-02-01, 20:39    #9

Grałem wczoraj 60min, straszyłeś mnie permem.. mogleś mi powiedzieć ,wyjdz bo dostaniesz perma... ale kiedy wchodze na ta 1min to dajesz mi perma za wh... mogles napisac aktywny perm.. jak już masz na mysli ten problem...

Nie moglem wejsc na retro i na base builder.... nie posiadalem wiedzy o tym ze perm obowiazuje wszytkie servery, ale udalo mi sie wejsc na wasz serv ...... tak mogl zrobic kazdy...... rozmawialem z toba przez ten czas... byles zdumiony że udalo mi sie tu wejsc... zresztą kazdy kto dostal bana w czasie problemow serva mogl wejsc na na 4fun....

Mogleś mnie również zbanowac w czasie aktywnego bana.. ale tego nie zrobiles po czym gdy juz gram sobie spokojnie miesiac.. banujesz mnie ...

norbert 
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-02-05, 02:02    #10

W11: UNIEWINNIONY
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe