Zamknięty przez: Quentin 2012-01-17, 00:41 |
» [4FUN] Skarga na admina GreenTagi tematu: admina, green, na, skarga |
| Autor |
Wiadomość |
schaku

Imię: Tomek
W grze: Schaku
|
Wysłany: 2012-01-16, 20:42 [4FUN] Skarga na admina Green
|
|
|
Wyciąg z amxbans
| Kod: | Nick: AntyGwalty
SteamID: STEAM_0:1:44168475
SteamCommunity ID: 76561198048602679
Adres IP: Ukryty
Typ Bana: SteamID
Powód Bana: Nie z takim tesktem do Mnie
Wykonano: 16. sty 2012 - 20:28:50
Długość Bana: 1440 Minut(y)
Wygasa: 17. sty 2012 - 20:28:50
Zbanowany przez: GreeN ;D
Zbanowany na: KampNO.pl MultiMOD [FUN+FASTDL] (4_houses)
Wszystkie wygasłe bany: 0 |
opis sytuacji:
Rzucałem flashe terrorystą na mapie 4_houses 2x, lecz jednego nie trafiłem.
Admin GreeN zaczął mi grozić, że jeszcze raz rzucę flasha to polecę na tydzień.
Odpowiedziałem kulturalnie "naskocz"
Wyczekiwałem bana na miesiąc, po chwili zapytałem czy misiu zapomniał zbanować mnie za tą "OBRAZĘ ADMINA"
po chwili ban za "Nie z takim tesktem do Mnie" nie znam znaczenia tego słowa, więc proszę mnie o uświadomienie mnie co to znaczy?
Jeżeli jest taka możliwość, można sprawdzić logi/demko.
Nie wiem gdzie tu pan szanowny o nicku GreeN widzi obrazę, i nie takie teksty do niego,
moja opinia "Władza odbija do głowy, co się liczy (CO TO nie ja, mi nic nie zrobią, mi wszystko wolno)"
|
|
|
|
|
|
|
GreeN ;D
Pogromca.

STEAM_0:1:44582932
Imię: Bartek
W grze: GreeN ;D
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sie 2011 Posty: 294 Skąd: Piła Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-16, 20:52 Re: Skarga na admina Green
|
|
|
| schaku napisał/a: | | Odpowiedziałem kulturalnie "naskocz" |
Czy to ma byc kulturalny zwrot do jakiegokowliek admina?.... No raczej Nie. Dodatkowo kiedy wbilem 2 raz na serwer pytales sie kilku krotnie czy dlugo masz czekac na tego bana... Odebralem to jako prowokacje, az wkoncu zrobilem to co chciales.
| schaku napisał/a: | | Nie wiem gdzie tu pan szanowny o nicku GreeN widzi obrazę, i nie takie teksty do niego, moja opinia "Władza odbija do głowy, co się liczy (CO TO nie ja, mi nic nie zrobią, mi wszystko wolno)" |
Nie dostalem admina po to, aby banowac kazdego kto mnie wkurzy tylko po to, aby na servie byla mila atmosfera i zeby grali kulturalni wzgledem kazdego gracza gracze. ty do osob kulturalnych chyba nie nalezysz skoro piszesz odrazu takie teskty. Tyle z mojej strony.
|
|
|
_________________ Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
 |
|
|
|
|
schaku

W grze: Schaku
|
Wysłany: 2012-01-16, 20:56
|
|
|
Proszę o sprawdzenie logów, dla potwierdzenia którejkolwiek z wersji.
Tatusiu, nie dostałem bana po zwrocie "naskocz" tylko po zwrocie "misiu [...]"
Synkiem twoim nie jestem, więc mogę uznać tą wypowiedź za prowokacje względem ciebie dla mnie.
"Jeżeli jestem sierotą, to nie życzę sobie takich tekstów do mnie."
|
|
|
|
|
|
|
Bulwark_BC

W grze: Bulwark_BC
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 103 Skąd: Ruda Śląska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-16, 22:02
|
|
|
Nie wypowiem się co do sytuacji w grze.
Zamieszczę jednak swoje 3 grosze co do szacunku w stronę admina, osoby , która i chce pograć i ma swoje obowiązki wobec serwerowni, która mu ten "przywilej" udostępniła.
Właścicielem serwerowni jest jej właściciel lub osoby do tego upoważnione. Właściciel ustala swoje pełnomocnictwo w postaci HEAD ADMINÓW, którzy ustalają swoich podwładnych "adminów" , których rozliczają z wykonanej pracy. Ci ostatni , mają najwięcej obowiązków w pilnowaniu porządku. To oni ustalają w danym momencie prawa na serwerze i trzeba ich przestrzegać.
Reasumując admina nie musisz lubieć ale musisz słuchać jego poleceń. Bo po to jesteśmy !
|
|
|
_________________ Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży. |
| Ostatnio zmieniony przez Bulwark_BC 2012-01-16, 22:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Quentin
Mgr Jointologii

STEAM_0:0:14733555
W grze: psychotata
Pomógł: 44 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Lis 2010 Posty: 1807 Skąd: Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-17, 00:38
|
|
|
| Bulwark_BC napisał/a: | | admina nie musisz lubieć ale musisz słuchać | | mianoss napisał/a: | | Admina nie trzeba lubić, admina trzeba słuchać. |
Wnioski:
Ban zostaje skrócony, za "niską szkodliwość społeczną czynu" do 2 dni. #edit jest 1 dzień, więc nie skracam.
Nie prowokować admina, bo po prostu może się wkur...zyć za takie 'pyskówki' jak "naskocz".
Od Neo przekazuje "Oficjalny opierdol", aby szanować pracę adminów.

|
|
|
_________________ Buffalo soldier, dreadlock rasta
 |
| Ostatnio zmieniony przez Quentin 2012-01-17, 00:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|