Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Konrad
2010-12-08, 11:03
» AdamissssssTagi tematu: adamissssss
Autor Wiadomość
telenek 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2010-12-02, 16:54   Adamissssss #1

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Adamiss.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname: Didzej Telus no sound
[AMXBans] Reason: 'skrpyt auto bh'
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.forum.kampno.pl
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18907717'
[AMXBans] Your IP: '89.78
bylem afk po 30 min proboje wejsc na serwer i TY MASZ BANA aha no dobra okej stalem afk dostalem bana permanentnego, za auto bh hmm niewiem czy admin jest zorientowany ale na STEAMA nie ma cezgos takiego jak AUTObh mam nadzieje ze jest to pomylka bo jak nawiazal ktos do mojej dzisiejszej kampy ktora trzeba bylo przejsc bunyhopem to jest w wielkim bledzie bo robilem to na skrolu i moge to zrobic na lanie na eslu gdzie tylko mi sie podoba wiec prosze o odbanowanie jak najszybsze i przeprosiny ze strony admina gdyz nie ma racji i jest w bledzie

EDit
Nie wiezysz mi ? to przekonaj sie np tu o nie dzianiu skryptow bh na steam
http://zakladkarny.com/sk...team-vavle.html

http://www.cscenter.pl/sk..._bunny_hop.html

mysle ze 2 linki ci wystarcza do szybkiego odbanowania nie zapomnij o przeprosinach walcze o swoje
Ostatnio zmieniony przez telenek 2010-12-02, 17:23, w całości zmieniany 1 raz  

Adamiss 
To co złe, to dobre.

Imię: Adam
Wysłany: 2010-12-02, 17:36    #2

skrpyt/KZ Hacks
nie wiem prosił bym o sprawdzenie kogoś kto się na tym zna dema.
http://s7.kampno.pl/~kamp...lockout.dem.zip - końcówka mapy.
a co do bana nie widziałem takiego czegoś, wydawało mi się że to było jakieś auto bh czy coś.

@ aktualizacja linku do demka.

P:
"ja k wchodze do pokoju gry to ciogle mnie dorzuca i muwi rze brak połoczenia z grczem co to jest mam neostrade 512
co to jest !!!!!!!"

O:
"Prosze pana, jestesmy pomoca techniczna na rejon Polski i odpowiadamy jedynie na maile napisane w jezyku polskim."

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 
Ostatnio zmieniony przez Adamiss 2010-12-03, 14:40, w całości zmieniany 2 razy  

telenek 

Wysłany: 2010-12-02, 18:50    #3

zadne auto bh poprobujesz troche sam napewno ci sie uda to nie jest nic trudnego tylko wystarczy w odpowiednim momecie przekrecic skrola moim zdaniem jest to jasna sprawa nic do dodania prosze o unbana i wypowiedzenie sie gracza co sie na tym zna ...
Edit
podales ze to [AMXBans] Reason: 'skrpyt auto bh'
skrypt teraz pokazujesz mi jakies czity ? wkoncu wiesz lepiej co mialem
dobra adamisss daj mi unbana bo niema gdzie grac do wyjasnienia sprawy nie bede robic bhopow
Ostatnio zmieniony przez telenek 2010-12-02, 18:55, w całości zmieniany 1 raz  

Squer 
Ten Znany.

W grze: bug user
Wysłany: 2010-12-02, 20:03    #4

Telenek, cała ta sytuacja jest jedynie Twoją winą. JEŻELI jest tak jak mówisz i rzeczywiście nie posiadasz skryptów/KZ hacks , to po kiego wała budowałeś taką kampę. Wiesz, że takie umiejętności posiadają nieliczni, więc drogą dedukcji można dojść, że gracze uznają to za skrypt. Jako jeden ze świadków postanowiłem napisać PW do Adamissa z prośbą o przejrzenie dema i zadecydowanie, ponieważ podejrzewałem auto-bh. Adamiss demo przejrzał i ,potwierdzając moje podejrzenia, dał Ci bana. Nie widzę tutaj winy ze strony Adamissa czy też mojej,więc skarga nie jest uzasadniona. Uważam, że spełniliśmy swoje funkcje, a temat powinien być założony w dziale " Odwołania". Demo powinny przejrzeć osoby wyższej rangi albo osoby wykwalifikowane w KZ ( bezstronne ). Jeżeli stwierdzą, że ban był niesłuszny, to dostaniesz UB.

Ostatnio zmieniony przez Squer 2010-12-02, 20:20, w całości zmieniany 1 raz  

FiShh 

Wysłany: 2010-12-02, 20:26    #5

To nie jest skrypt... zwykłe bh .. tzn. poprostu bind jumpa na scrollu ... palisz scrolla i masz efekt auto bh... Cóż jak bym sam nie umiał bh to też bym pewnie podejrzewał go o jakieś skrypty, ale w tym wypadku jestem pewien że to nie jest skrypt/kzhack czy coś innego.
Ps.
Squer napisał/a:
Telenek, cała ta sytuacja jest jedynie Twoją winą. JEŻELI jest tak jak mówisz i rzeczywiście nie posiadasz skryptów/KZ hacks , to po kiego wała budowałeś taką kampę. Wiesz, że takie umiejętności posiadają nieliczni

Ale można taką kampe zrobić... jak koleś o nicku shadow[coś..] zrobił long jumpa ok. 250 to pokazał jak go zrobić i nikt się nie czepiał, mimo iż nikt inny nie umiał...... równie dobrze skoro telenek POKAZAŁ jak tam wskoczyć .. to taka kampa jest "legalna"

Ale każdy inny kto grał troche na kz potwierdzi to co mówiłem że to nie jest skrypt..

Proponuję odbanować telenka i będzie spokój :F
Ostatnio zmieniony przez FiShh 2010-12-02, 20:28, w całości zmieniany 1 raz  

Squer 
Ten Znany.

W grze: bug user
Wysłany: 2010-12-02, 21:19    #6

FIiShh, skoro mnie cytujesz, to zapewne przeczytałeś, że prosiłem o wypowiedź osób bezstronnych. Fakt, że założyłeś konto godzinę temu i masz jedynie 1 post ( właśnie ten ), świadczy o tym, że napisałeś jedynie za namową Telenka. Oczywiście masz do tego prawo i wcale tego nie potępiam, ale bardziej interesuje mnie zdanie osób, które już opisałem w poprzednim poście.
P.S. Przemyślawszy trochę sprawę wpadłem na pomysł, aby bana nieco skrócić (wieczność to trochę za dużo xD ). Myślę, że gracz Telenek zapamięta sobie tę sytuację i wyciągnie prawidłowe wnioski.

Ostatnio zmieniony przez Squer 2010-12-02, 21:43, w całości zmieniany 1 raz  

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 09:45    #7

strefy robi sie do lj do bh wystarczy tylko jedno przekrecenie myszka a co do ducka nie naciskalem go po prostu sufit byl tak blisko ze musialem kucnac zeby pod niego wejsc a dla twojej wiadomosci bh mozna robic rowniez z duckiem i wcale gorzej sie nie robi
Ostatnio zmieniony przez telenek 2010-12-03, 09:49, w całości zmieniany 2 razy  

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 09:56    #8

nie wiem o co ci chodzi mowie tobie ze byl sufit i trzeba bylo wejsc pod niego naciskajac ducka wtedy mielismy troche nad glowa przestrzeni i ren bunny hop mozna bylo wykonac gdyby byla mniejsza przestrzen miedzy mna a sufitem bh za nic nie wyjdzie gdyz nie nadazysz latac myszka bo te skoki sa naprawde niskie

chyba pomyliles mape w takim razie zeby dostac sie pod sufit wystarczy polozyc kilka pochylni

a z reszta na demku widac ze sufit byl juz tuz tuz zapewne gdybym to byl ja byl mial na glowie 100 guzow

a jezeli chodzi ci o TT to robilem to dla zabawy i rzeczywiscie nie trzeba z duckiem lecz mozna gdyz tak tez zrobisz bh

bana dostalem za robienie bh pod sufitem a nie na respie wiec nie wiem po co do tego nawiazujesz na respie kazdy skacze biega w kazda strone
Ostatnio zmieniony przez telenek 2010-12-03, 10:01, w całości zmieniany 4 razy  

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 10:08    #9

przykro mi nie ogladalem tego dema :) wiec nic mi nie mowi 42-69 nawiazujac do twojego doswiadczenia o ducku , jest smieszne gdyz prawdopodobnie jescez sie tego nie nauczyles

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 10:14    #10

przykro mi nie jestem w temacie prawde mowiac nauczylem sie dobrze b hopa na wlasnie basebuldieze gdyz tylko tu sie skacze przez 2 min non stop na respie gdyby nie to prawdopodobnie bym tam nie doskoczyl nawiazujac do tych 10aa wytlumacz o co w tym chodzi

Rabbit* 
~Fan Mods~

W grze: Rabbit
Wysłany: 2010-12-03, 15:16    #11

talenek, ile miałeś FPS przy robieniu BH?

Areen 
mandolinka

Imię: Kamil
W grze: Areen!_!
Wysłany: 2010-12-03, 16:33    #12

telenek napisał/a:
przykro mi nie jestem w temacie prawde mowiac nauczylem sie dobrze b hopa na wlasnie basebuldieze gdyz tylko tu sie skacze przez 2 min non stop na respie gdyby nie to prawdopodobnie bym tam nie doskoczyl nawiazujac do tych 10aa wytlumacz o co w tym chodzi

Ustawienie 10aa nie pozwala na wykonanie strefy na kucaku (jak na serwach TP). Dla ułatwienia daje się 100aa na serwach typu bh/kz/deathrun (ale nie zawsze) i wtedy można.

mit2 
mit2

STEAM_0:0:16177961
Imię: Mateusz
W grze: mit2
Wysłany: 2010-12-03, 17:43    #13

ja gralem na tej mapie i widzialem co on zrobil i wygladalo tak samo jak auto bh bo jesli sie niema auto bh nie da sie tak szybko rozpedzic a koles po 2 sek juz skakal jak auto bh

FiShh 

Wysłany: 2010-12-03, 18:27    #14

Na serwie jest sv_airaccelerate 100 (wcześniej 200) adamiss mi tak powiedział.. to już wyjaśnia całą sytuację.

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 20:25    #15

przy robieniu bh mialem 100fps
gdy masz wprawe to po 2 skokach juz mozesz byc rospedzony ja zrobilem tam conajmniej 3-4 kolka zeby doskoczyc

Rabbit* 
~Fan Mods~

W grze: Rabbit
Wysłany: 2010-12-03, 21:00    #16

Rozumiem żebyś miał więcej fpsów to byś mógł dość dobrze latać na BH, widziałem jak latałeś, dość duże strefy robiłeś moim zdaniem jest to nie możliwe. Możesz jeszcze dać nam swój config do oceny, zobaczymy co tam jest w nim ciekawego.

telenek 

Wysłany: 2010-12-03, 22:26    #17

http://www.speedyshare.co...3880/config.cfg
strefy ... po prostu lecialem to jest smieszne co wy tu piszecie

telenek 

Wysłany: 2010-12-04, 10:03    #18

dzem wyjasniamy sprawe niesłusznie dostalem tego bana wiec powinni mnie odbanowac gdyby post byl nawet w koszu
Edit
Panowie niema co czekac tu nikt sie na tym nie zna proponuje bysmy poszli na ugode wy mnie odbanujecie ja nie bede robic bunny hopa

[ Dodano: 2010-12-06, 20:45 ]
ponawiam posta !
Ostatnio zmieniony przez telenek 2010-12-05, 10:19, w całości zmieniany 1 raz  

Adamiss 
To co złe, to dobre.

Imię: Adam
Wysłany: 2010-12-08, 10:49    #19

Sprawa wyjaśniona.
Ban niesłuszny. temat do zamknięcia.

PS: jeszcze jedno od kiedy mam w nicku 6x "s"?:F

P:
"ja k wchodze do pokoju gry to ciogle mnie dorzuca i muwi rze brak połoczenia z grczem co to jest mam neostrade 512
co to jest !!!!!!!"

O:
"Prosze pana, jestesmy pomoca techniczna na rejon Polski i odpowiadamy jedynie na maile napisane w jezyku polskim."

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 
Ostatnio zmieniony przez Adamiss 2010-12-08, 10:50, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe