Zamknięty przez: norbert 2012-02-05, 02:03 |
» [AIM HS ONLY] KOMBO.STagi tematu: kombo.s |
| Autor |
Wiadomość |
MEW

Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Wrz 2011 Posty: 143 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-19, 23:12 [AIM HS ONLY] KOMBO.S
|
|
|
Nick oszusta: KOMBO.s
Rodzaj cheatu: możliwe WH
Data, godzina, mapa: 23:00, aim_map_esl
STEAM_ID: nie posiadam
Demo: HLTV
Uwagi: Proszę sprawdzić tego gracza, bo nagle na tej mapie jak zaczął do mnie pisać i sobie popisaliśmy trochę - zaczął niebywale ogarniać. Nie piszę, że na pewno ma cheaty, być może umiał się ogarnąć i ma skilla high - jednak warto sprawdzić. Ja tego nie mogę zrobić, ponieważ demo HLTV nie jest udostępnione. Admin mi nie działał z powodu jakiegoś błędu.
|
|
|
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-02-05, 02:03
|
|
|
W11: UNIEWINNIONY
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|