Zamknięty przez: Arek 2011-12-08, 01:16 |
» BB KAPUT??Tagi tematu: bb, kaput |
| Autor |
Wiadomość |
METJU

|
Wysłany: 2011-12-07, 19:34 BB KAPUT??
|
|
|
Ogarnie ktos kiedys ten serwer bo juz chyba 3 dzien nie dziala :/?
|
|
|
|
|
|
|
Pozdro?

Imię: Kuba
W grze: Pozdro?
Pomógł: 13 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 903 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-07, 20:12
|
|
|
Spokojnie ... H@ Wie o tym i napewno pewne kroki juz sa uczynione.
|
|
|
| Rudy napisał/a: | | Zapoznałem się z regulaminem: Nie umiem czytać, ale mi rodzice pomogli. Mimo wszystko czytali niewyraźnie, więc nie jestem pewny co dokładnie w regulaminie pisze, ale akceptuje każdy regulamin w którym nie zezwalam na wycięcie swojej nerki. |
|
|
|
|
|
2Pac11

Wiek: 17 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 45 Skąd: Biłgoraj Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-07, 20:48
|
|
|
właśnie spokojnie może jakieś niespodzianki robią na bb idz pograj na inne serwer kampno
|
|
|
|
|
pH
Statek Matka

Imię: Damian
W grze: pH <3 NiP
Pomógł: 20 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 788 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-08, 01:11
|
|
|
Problem w tym że H@ akurat guzik może czekamy na wielkie wskrzeszenie przed Jrsh :D
|
|
|
Ile dziennie grasz na KampNO Base Builder:z 3h ale wieczorem ale jak bede mial adma to dam w dzien i bedzie z 7 h
|
| BUDUJ ZE MNĄ napisał/a: | EJ CO JEST Z SERWEM CALY CZAS TYLKO (not responding) WEJŚCIE COŚ ZRÓBCIE BO NIE MA GRANIA WOGULE.I ZRÓBCIE STĄ SPRAWA WSZYSTKO CO SIE DA BO RAZ NIEMA A NA DRUGII DZIEŃ JEST I TAK W KÓŁKO KUR... |
 |
|
|
|
|
Arek
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Pomógł: 214 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 5061 Skąd: Okolice Rzeszowa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-08, 01:16
|
|
|
| jrsh napisał/a: | Zapewne zauważyliście że serwer nie działa.
Drobna awaria ale na tyle upierdliwa że nie możemy tego na szybko poprawić.
Działamy.
Najpóźniej jutro rano będzie online. |
Wszystko na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|