|
» Błędy [ ZOMBIE BB ]Tagi tematu: bb, bledy, zombie |
| Autor |
Wiadomość |
bambuch

W grze: Dawon
|
Wysłany: 2011-11-01, 23:20 Błędy [ ZOMBIE BB ]
|
|
|
Witam, od jakiegoś czasu bugują się vipy i serwer pada. Pada na około 10 minut.
|
|
|
|
|
|
|
pH
Statek Matka

Imię: Damian
W grze: pH <3 NiP
Pomógł: 20 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 788 Nagrody: Brak

|
Wysłany: 2011-11-02, 00:35
|
|
|
Problem jest dobrze znany administracji serwera i robią co mogą by go naprawić , a kiedy takie wydarzenie ostatni raz miało miejsce ?
|
|
|
Ile dziennie grasz na KampNO Base Builder:z 3h ale wieczorem ale jak bede mial adma to dam w dzien i bedzie z 7 h
|
| BUDUJ ZE MNĄ napisał/a: | EJ CO JEST Z SERWEM CALY CZAS TYLKO (not responding) WEJŚCIE COŚ ZRÓBCIE BO NIE MA GRANIA WOGULE.I ZRÓBCIE STĄ SPRAWA WSZYSTKO CO SIE DA BO RAZ NIEMA A NA DRUGII DZIEŃ JEST I TAK W KÓŁKO KUR... |
 |
|
|
|
|
zysiu

Imię: Michał
Pomógł: 80 razy Wiek: 19 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 3068 Skąd: Szczytno Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-02, 07:14
|
|
|
Zanim napiszesz skargę, przeczytaj poprzednie tematy w tym dziale
do zamknięcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|