Zamknięty przez: MEFISTO 2012-01-11, 16:33 |
» [CLASSIC] Skarga na admina "Na lajcie"Tagi tematu: Brak tagów. |
| Autor |
Wiadomość |
Nick1234

|
Wysłany: 2012-01-11, 14:24 [CLASSIC] Skarga na admina "Na lajcie"
|
|
|
Witam gorąco w ten jakże szary dzień...specjalnie się zarejestrowałem by zgłosić (jak frajer) nie kulturalne zachowanie admina, odrzucające od serwerowni "kampno", bo dziwne żeby przyciągało . Do rzeczy : Grałem sobie na serwerze i "admin" o którym nie wiedziałem bardzo nie kulturalnie się zachował pisząc na czacie dla wszystkich "co za kruaw fart" po czym dopisał "ja pierdole", zwróciłem mu uwagę słowami "wyluzuj, nie graj emocjami", a on z wyższością i pogardą skierował do mnie zapytanie "kuraw o czym ty do mnie pierdolisz?", następnie odpowiedziałem "O Twoim zachowaniu." z dopiskiem "Zjedz bulke" co z mojej strony nie było wcale obraźliwe (dla tych, którzy nie wiedzę, miały te dwa słowa "zjedz bułkę" na celu "zapchaniu mu ust" i żeby nie odzywał się tak nie kulturalnie). Po tych słowach nastała następna runda, zdążyłem podać info na czacie dla drużyny i dostałem komunikat.
Wszystkie cytaty, które napisałem powyżej są w screen'ie :
Tutaj wyciąg z konsoli, również screen shot :
Bana dostałem na godzinę : przeboleję. Nie przeboleję gdy siecią serwerów, ktora istnieje nie od dziś zarządzają ludzie, którzy nie umieją się opanować, co za tym idzie spełniają funkcję osoby zachowującej spokój ludzi, a nie pokazywać brak swojej kultury i na prawo, lewo klnąć. Dla mnie taki człowiek nie pokazuje poziomu serwerowni tylko go zaniża. Proszę o wyciągnięcie konsekwencji. Pozdrawiam Nick.
|
|
|
|
|
|
|
na lajcie

W grze: na lajcie
Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 984 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-11, 15:07
|
|
|
Przeczytałeś regulamin serwera?
Jeśli Nie to powiem Ci ,że można używać na serwerze wulgaryzmów nikogo nie obraziłem więc nie rozumiem twojej skargi?
W powodzie coś chyba było napisane za co dostałeś bana
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Neo
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Pomógł: 117 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 6104 Skąd: Bydgoszcz Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-11, 15:37
|
|
|
ale wg mnie na lajcie to nie jest powod do bana..... Mefisto odezwij sie na steam do mnie.
|
|
|
_________________ KONTAKT GG: 41100162
| Nathen napisał/a: | | Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia |
 |
|
|
|
|
na lajcie

Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 984 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-11, 15:56
|
|
|
Wg Ciebie.
Taki tekst to typowa zaczepka na serwerach więc mogłem wlepić koledze bana.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez na lajcie 2012-01-11, 15:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

W grze: MEFISTO
Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-11, 15:58
|
|
|
Klnie tam kto chce i ma do tego prawo. Nie obraził Cię, jedyne co widzę czepiasz się wulgaryzmów.
Pogadam z Neo, bo nie wiem co ma mi do powiedzenia, a następnie wypowiem się w temacie.
|
|
|
_________________ Z tymi co trzeba biję beczke, piję wódeczkę
i pale lole i w ogóle się nie pierdolę,
bo mam olew na kurwy i nie polegam na kole fortuny. |
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:30
|
|
|
Wspólnie z Neo uznaliśmy, że ban nie był słuszny. Gracz "nick" zostanie oficjalnie przeproszony przez "na lajcie"
|
|
|
|
|
|
|
na lajcie

|
Wysłany: 2012-01-11, 16:32
|
|
|
Przepraszam Cie kolego za Bana poniosło mnie trochę.
Miłej gry na serwie.
Pozdrawiem
|
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

|
Wysłany: 2012-01-11, 16:33
|
|
|
Temat został wyczerpany.
Pozdrawiam i życzę miłej gry na serwerze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|