|
» Fuzja z uDiabelka.comTagi tematu: fuzja, udiabelka.com |
| Autor |
Wiadomość |
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15603 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-07-11, 09:02 Fuzja z uDiabelka.com
|
|
|
Jak wszyscy doskonale wiecie fuzja z uDiabelka.com wisiała w powietrzu już od dawna. Dopieliśmy wszystkie aspekty techniczne i logistyczne. To już mamy za sobą.
Miło mi iż mogę to ja oficjalnie ogłosić fuzję z uDiabelka.com.
Użytkownicy zostali dopisani do bazy danych. Gracze oraz admini zostaną rozdysponowani do odpowiednich serwerów. Moderatorzy otrzymają odpowiednie uprawnienia.
Wspólnie razem uda nam się jeszcze lepiej wykonać nasz założony dawno temu cel: stworzyć społeczność skupiająca fanów gier multiplayer. Społeczność w której nie trzeba płacić za admina, za serwer, za hosting. Społeczność która gra, bawi się, pomaga sobie nawzajem i spędza razem czas w zdrowej atmosferze - gdzie rywalizacja bywa motywacją do działania
Wszystkich członków społeczności uDiabelka.com serdecznie witam w imieniu społecznośći KampNO.pl oraz zapraszam do przywitania się w dziale "Poznajmy się".
ps. część profili użytkowników z forum uDiablelka.com nie udało się nam przenieść do naszej bazy z powodu duplikatów nazw/adresów mailowych/nr gg i podobnych pól. Owi użytkownicy proszeni są o zaktualizowanie swoich profili samodzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|