Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krystian
2012-01-21, 15:36
» [GUNGAME] Absurdalnie proste. Bulwark_BCTagi tematu: absurdalnie, bulwark_bc, proste.
Autor Wiadomość
szyszek 

Imię: Krzysztof
W grze: Szyszek
Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-01-19, 15:22   [GUNGAME] Absurdalnie proste. Bulwark_BC #1

Witam was!
Mianowicie od razu napisze, że utworzyłem konto na forum bo już mnie krew zalewa jak widze co wyprawiasz.
Gram u was trochę i zawsze zostawiałem takie sprawy bez komentarza bo najlepiej nie ingerować lecz patrzę na to z innej strony.
Bulwark_BC banujesz ludzi na serwerze za obrazę innych graczy. Więc może najwyższa pora abyś sam siebie zbanował ? 14.01.2012 - cytuje " jak kurwa nie przeszedłeś mutacji głosu to się nie odzywaj" nie wiem do kogo to było ?
To jest przykład było ich więcej.
Teraz dalej teraz precyzyjnie na temat gracza jnc Bulwark_BC- znasz słowo oszczerstwo ? Notorycznie kiedy gracz jnc wygrywa mapę kierujesz słowa do graczy że posiada czity czy tam skrytki pocztowe nie wiem.
Więc jednym zdaniem obrażasz innych graczy, chyba proste.
Teraz dokładnie na temat gracza jnc znam tą osobę z życia realnego.
Nie wierzyłem tak samo jak Ty że gra bez wspomagaczy ale jednak się pomyliłem za co go serdecznie przepraszam.
Już się pogodziłem z tym że są kozacy i małe kozaczki.
Pozdrawiam.

Bulwark_BC 

Imię: Tomek
W grze: Bulwark_BC
Wysłany: 2012-01-19, 17:26    #2

Nie przeszedłeś mutacji to się kurwa nie odzywaj

- jeśli ktoś nie ma mutacji, tym samym jest nieletni i TYM BARDZIEJ !!! nie skierowałbym do młodziana takich słów. Mikro używamy po mutacji i bez Twojej "kurwy" - tak mówię do małolatów. Próbujesz mi wcisnąć coś czego nie zrobiłem albo jesteś głuchy bądź pomyliłeś mnie z innym adminem.

Bulwark_BC banujesz ludzi na serwerze za obrazę innych graczy. Więc może najwyższa pora abyś sam siebie zbanował ? 14.01.2012 - cytuje " jak kurwa nie przeszedłeś mutacji głosu to się nie odzywaj" nie wiem do kogo to było ?

- nawet, zaznaczam NAWET GDYBYM takie słowa wypowiedział to nie obraża drugiego gracza tak jak jNc dzisiaj powiedział do drugiej osoby na serwerze : "GNOJU JEBANY" za co dostał 24h bana odemnie bo wszedłem na serwer celowo pod innym nickiem aby mapa po mapie śledzić każdy ruch jNc i doszukać się nieczystej gry.

sumując "gnoju jebany" jest obrazą i to dość poważną a słowa nie odzywaj się są strofowaniem.

lecimy dalej ...

Teraz dalej teraz precyzyjnie na temat gracza jnc Bulwark_BC- znasz słowo oszczerstwo ? Notorycznie kiedy gracz jnc wygrywa mapę kierujesz słowa do graczy że posiada czity czy tam skrytki pocztowe nie wiem.

- jNc posiada skrytki pocztowe bo codziennie odbieram jego listy a jutro mu wyślę walentynke ... poczytaj różnicę pomiędzy skryptami a skrzynką pocztową i polecam zmianę dostawcy ziół ...

- nie wierzę że gra bez wspomagaczy i tyle, nie kryję tego i mówię o tym - to jest prawda (bez poczty oczywiście)

Teraz dokładnie na temat gracza jnc znam tą osobę z życia realnego.
Nie wierzyłem tak samo jak Ty że gra bez wspomagaczy ale jednak się pomyliłem za co go serdecznie przepraszam.

- kup mu kwiaty i zaproś gdzieś - pewnie przyjmie przeprosiny ... życzę Wam wszystkiego najlepszego

Kończąc jNc nie może się odwołać od słusznie nałożonej kary więc za Twoim pośrednictwem składa skargę i smaruje mnie tym postem. Proszę innych graczy gungame o kilka wypowiedzi odnośnie mojego adminowania i ewentualnych rasistowskich obelg czy traktowania niesprawiedliwego.
Ostatnio zmieniony przez Bulwark_BC 2012-01-19, 17:28, w całości zmieniany 1 raz  

szyszek 

Wysłany: 2012-01-19, 17:42    #3

- jeśli ktoś nie ma mutacji, tym samym jest nieletni i TYM BARDZIEJ !!! nie skierowałbym do młodziana takich słów. Mikro używamy po mutacji i bez Twojej "kurwy" - tak mówię do małolatów. Próbujesz mi wcisnąć coś czego nie zrobiłem albo jesteś głuchy bądź pomyliłeś mnie z innym adminem.

Wygląda na to, że nie ma możliwości Tobie udowodnić iż też używasz słów wulgarnych. Człowieku nie raz byłem świadkiem kiedy to właśnie Ty obrażałeś innych graczy. Teraz kolejny przykład kiedy piszesz w poście jako admin z zapytaniem czy jestem głuchy. Nie nie jestem i proszę Cię przestań pisać do mnie takim szczeniackim językiem. Jestem na to za stary.

- nawet, zaznaczam NAWET GDYBYM takie słowa wypowiedział to nie obraża drugiego gracza tak jak jNc dzisiaj powiedział do drugiej osoby na serwerze : "GNOJU JEBANY" za co dostał 24h bana odemnie bo wszedłem na serwer celowo pod innym nickiem aby mapa po mapie śledzić każdy ruch jNc i doszukać się nieczystej gry.

sumując "gnoju jebany" jest obrazą i to dość poważną a słowa nie odzywaj się są strofowaniem.

Po co mi piszesz za co banujesz gracza skoro jesteś adminem i powinieneś być pewny swojej decyzji.

- kup mu kwiaty i zaproś gdzieś - pewnie przyjmie przeprosiny ... życzę Wam wszystkiego najlepszego

Kończąc jNc nie może się odwołać od słusznie nałożonej kary więc za Twoim pośrednictwem składa skargę i smaruje mnie tym postem. Proszę innych graczy gungame o kilka wypowiedzi odnośnie mojego adminowania i ewentualnych rasistowskich obelg czy traktowania niesprawiedliwego.

Wcale z nim nie rozmawiałem na ten temat ale pewnie to zobaczy. Zobacz na jakim poziomie jest Twoje zachowanie posiadając range na której powinieneś świecić przykładem.
W zupełności mnie to nie rusza. Pytanie do Ciebie czemu mieszasz do tego wszystkiego rasizm ?

P.S mogę się założyć z każdym, że niedługo zostanę zbanowany przez Ciebie bo się na mnie zdenerwowałeś

lysy224 
Lysy detal Yogi PRO

STEAM_0:0:40622324
Imię: Paweł
Wysłany: 2012-01-19, 17:44    #4

Gram już tyle czasu na GunGame i pierwsze słyszę żeby Bulwar odezwał się do kogoś w taki sposób.
Sam otrzymałem od niego bana za obrazę innych graczy, choć tamten miał czity i bana również otrzymał. Jak dla mnie to chłopak ściemnia w swojej wypowiedzi.
Kilka razy zdarzyła się sytuacja że ktoś (pewnie w przedziale wiekowym szyszka) nagminnie nadużywał mikrofonu wydobywając z siebie odgłosy "aaauauaa, eeeeaesseaeae" i nigdy nie słyszałem żeby Bulwar ich obrażał. Przed Banem zawsze informuje graczy za co go dostają.

ja----> :terro: :jaramsie2: <----szyszek
Ostatnio zmieniony przez lysy224 2012-01-19, 17:45, w całości zmieniany 2 razy  

jNcplayer 

Imię: Łukasz
W grze: jNc
Wysłany: 2012-01-19, 19:01    #5

lysy224 napisał/a:
Gram już tyle czasu na GunGame i pierwsze słyszę żeby Bulwar odezwał się do kogoś w taki sposób.
Sam otrzymałem od niego bana za obrazę innych graczy, choć tamten miał czity i bana również otrzymał. Jak dla mnie to chłopak ściemnia w swojej wypowiedzi.
Kilka razy zdarzyła się sytuacja że ktoś (pewnie w przedziale wiekowym szyszka) nagminnie nadużywał mikrofonu wydobywając z siebie odgłosy "aaauauaa, eeeeaesseaeae" i nigdy nie słyszałem żeby Bulwar ich obrażał. Przed Banem zawsze informuje graczy za co go dostają.

ja----> :terro: :jaramsie2: <----szyszek

Najwidoczniej Lysy Pro Detal nie miałeś takiego pecha aby natknąc się na jedną z tych owych sytuacji , słowa z wiatru się nie biorą . Pozdrawiam Ciebie.

Bulwark_BC napisał/a:

Wyodrębniasz dwie różne rzeczy aczykolwiek to nie ma najmniejszego znaczenia do jakiej osoby mówisz , Admin powinien świecic przykładem i posiadac kulture osobistą na wysokim poziomie jednakże nie raz słyszałem jak rzucałeś w moim kierunku jak i do innych graczych infantylne hasła.

Bulwark_BC napisał/a:

Obrażałeś i to nie raz i świadków nie jest Tylko dwóch ,powiem więcej , bywają sytuacje gdzie ktoś obrazi kogoś a Ty nic sobie z tym nie robisz a w przypadku Gdy moja reakcja wyniknie nadpobudliwością odrazu banujesz , ty zacząłeś to wojne kickując mnie bez powodu a ja Tego tak nie zostawie bo to że jesteś statrszy to nie znaczy że możesz sobie ludźmi pomiatac bo ktoś gra lepiej.Pozwole sobie przypomniec jedną z dzisiejszych sytuacji , gram na serwerze gg_platform ( są demka ) oczywiście jak to Szyszek ujął po raz kolejny byłem na wysokim etapie zakończenia mapy , gracz o nicku "luczek" rzucił hasło "jak jNc jest czysty to ja jestem papieżem" noi oczywiście bulwark musiał coś dorzucic od siebie mówiac przez voice'a że on wie i że "ten smród ma ( UWAGA ) płatne czity które nie są wykrywalne i nie może mi tego udowodnic (JOKE xD) dodał jeszcze że on zaczynał gre ( uwaga , przjedzone hasło bulwarkowskie ) że jak on zaczynał gre to ja wchodziłem po drabinie na dywan ( JOKEx2) i że nie możliwe żebym tak grał... Do winy oczywiście się przyznaje ale dlaczeho tylko ja jestem spostrzegany na serwerze względem Tego admina a na reszte graczy nie zwraca uwagi ( SĄ DEMKA - cytat x2)
Bulwark_BC napisał/a:

Jakaś aluzja ?. Błyskasz tekstami ale nie skillem , przykro mi , wszystkiego najlepszego.

Bulwark_BC napisał/a:

Owszem , ale domagam się sprawiedliwości a nie jednoosobowego dręczycielstwa tak jak ty to robisz . Nikt nie smaruje Tylko wyłania istną prawde jaka panuje na serwerze.Pierwszy raz spotykam taką osobe mało elokwentną i nie kompetentną w takim wieku jak ty , bez urazy bo zaraz dostane perma <joke>. SIŁA FLAG , SKILLA BRAK! :)
Ostatnio zmieniony przez jNcplayer 2012-01-19, 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

Bulwark_BC 

Imię: Tomek
W grze: Bulwark_BC
Wysłany: 2012-01-19, 19:46    #6

Nie będę się więcej wypowiadał ani rozmawiał z Tobą bo to bicie grochem o ścianę.
Nikt prócz Ciebie nie wnosi skarg ani nie płacze na forum. Jestem ostry i przewrażliwiony na chamstwo i moje bany czy to dla Ciebie czy kogoś innego są równe i sprawiedliwe.
Męczysz mnie dupinami bo masz bana za chamstwo i chcesz się odgryść maksymalnie.

Jeśli jestem osobą niewłaściwą na tym stanowisku to ów przywilej zabiorą mi kompetentne osoby tylko nadmienię jedno, iż 80% pracy na gungame to moja robota jako admina, dzięki czemu cziterzy i notorycznie wracający z permem dalej nie mają łatwego życia.

Tyle w tym temacie i ja już głosu tu nie mam zamiaru zabierać bo uważam, że na Twoje płacze i żale szkoda mojego cennego czasu.

szyszek 

Wysłany: 2012-01-19, 22:28    #7

(nadmienię jedno, iż 80% pracy na gungame to moja robota jako admina)

To jest powód do obrażania innych ? Ja tu nie utworzyłem tego tematu aby pozbyć Cię stanowiska tylko żeby zostały naprawione pewne niedociągnięcia z Twojej strony. Serwer jest po to aby przyciągał ludzi, a wygląda to w taki sposób jeśli przychodzi ktoś z głosem dziecka to od razu jest obrażany i to jeszcze przez admina. To nie jest rozwiązanie. Złotym środkiem jest albo zabranie głosu wszystkim albo równouprawnienie. Sądzę, że jeśli jesteś osobą odpowiedzialną co do swojego stanowiska to już teraz zmień zachowanie względem graczy.

fantasmagoria 

STEAM_0:1:22556369
Imię: Grzegorz
W grze: Fantasmagoria
Wysłany: 2012-01-20, 16:47    #8

Zostałem poproszony o wypowiedź, więc się wypowiem.

Bulwark_BC napisał/a:
jak kurwa nie przeszedłeś mutacji głosu to się nie odzywaj

Przekleństwo nie jest tożsame z obrazą. Counter-strike jest grą dla graczy powyżej 16 lat. Jeśli ktoś jest młodszy i gra w tę grę to sprawa jego i jego rodziców, ale skoro teoretycznie gra jest dla 16-latków, to wątpię by na jakimkolwiek 16-latku robiło wrażenie użyte w zdaniu "kurwa", czy jakiekolwiek inne przekleństwo, o ile nie jest ono skierowane personalnie. Wypowiedź Bulwarka, mimo że mało kulturalna nie obraża nikogo.

Zgodnie z etyką nie powinno się pozwalać młodszym grać w tę grę. Jeśli grają, to niech chociaż zachowają pozory, że mają już te szesnaście lat. Myślę, że większość graczy ( jak i adminów ) nie toleruje słuchania głosu przed mutacją, który połączony z lekkim zdeformowaniem dźwięku przez mikrofon, tworzy nieprzyjemny pisk.

Ostatnio zrobiłem się przesadnie czuły na punkcie obraz. Nie upominam już po 10 razy. Jednak nie podejmuję działań jeśli padają obrazy w tonie "przyjaznym", jeśli tak to można nazwać. To znaczy "ty chamie" i nawet o wiele bardziej nieprzyjemne wypowiedzi użyte bez agresji po np. kosie najczęściej ignoruję.

Bulwark_BC napisał/a:
nie wierzę że gra bez wspomagaczy i tyle, nie kryję tego i mówię o tym - to jest prawda (bez poczty oczywiście)

Obserwowałem kilkakrotnie jego grę i nic specjalnego nie zauważyłem. Na KampNO można spotkać o wiele lepszych graczy. Nie twierdzę, że jest czysty, ale zdecydowanie bardziej polecam oglądanie dem z HLTV i spisywanie sobie dziwnych rzeczy, po pewnym czasie rzucasz dema do sprawdzenia przez W11 z własną rozpiską. Wygląda to na przykład tak:
http://forum.kampno.pl/retro-pukne-cie-vt32938.htm

Uprzedzam jednak, że znalezienie WH na CSDM to syzyfowa praca. Swoją drogą nie widzę sensu korzystania z WH na takim serwerze, gra jest zbyt dynamiczna. A jeśli chodzi o płatne cheaty, ich wykrywalność manualna ( poprzez oglądanie dema ) jest niewiele niższa niż darmowych wersji.

Myślę, więc, że pora sobie podać ręce panowie, a nie szukać dziury w całym, bo tak do niczego nie dojdziecie.

Temat zostawcie do oceny H@, bo słowne przepychanki na forum niewiele dadzą.
W tym miejscu Ogi napisałby: "Ogi over and out"

[ Komentarz dodany przez: Ogi: 2012-01-21, 14:02 ]
:f

Ogi napisał/a:
elo elo elo kosz też jest elo

klool napisał/a:
Ja sobie niewinnie grałem w CS'a na waszym serwerze ale nagle pojawiła się burza i duży wiatr który zdmuchiwał fale radiowe mojego internetu gdzieś do lasu przez co tylko nieliczne zdołały dolecieć do mojego komputera i na odwrót powodując u innych graczy oraz na demkach objawy szeroko pojętego cheatowania.

BrOnEk napisał/a:
Haha chłopcze kto ci w to uwierzy ahah 25zł ahah używany. ahah nowy kosztuje tyle cd kay ahhaah a tu okazuje się ban ban ban haha. czego go sprzedajesz . ja tak kupuje cd kay nówkę za tyle

Kod:
Aidan:  jakis problem fragamonia

BrOnEk napisał/a:
Haha nikt na tym forum liczyć nie umie oprócz mnie

wika 

Imię: Wiktoria
W grze: WIkA
Wysłany: 2012-01-21, 14:24    #9

Muszę postawić tego posta ponieważ uważam, że celowe niszczenie reputacji drugiej osoby jest aktem chamstwa i brakiem tolerancji.

Bulwark_BC to mój tata z którym przeważnie w weekendy spędzam czas na Counter Strike i innych grach sieciowych.

Razem adminowaliśmy na poprzedniej serwerowni CSGAMING.pl, gdzie cieszył się dużą popularnością, gracze mieli respekt przed nim a z czasem bardzo go szanowali.

To on wymyślił program "DOMOWE PRZEDSZKOLE" gdzie w godzinach przedpołudniowych pozwalał najmłodszym używać mikrofonu i oprowadzał ich po kampach i uczył grać z najlepszymi na Zombie Biohazard. To podejście do najmłodszych było bardzo miłe i grali częściej. Teraz nagle miałby ich wyzywać ??? Absurd !!!

Autor posta co winika z kontekstu całości celowo pod namową gracza jNc próbuje oczernić dobrego i sprawiedliwego admina aby go pozbyć stanowiska. Widziałam, że podczas gry jNc zmieniał swoją nazwę na szyszek. Czy to na pewno nie ta sama osoba ???

Razem z tatą gramy na gungame na KAMPNO.pl gdzie teraz adminuje i nie wierzę, że nagle się zmienił, stał się niesprawiedliwy a już tym bardziej wyzywał kogokolwiem pomijając dzieciaki, z którym zawsze znajdował wspólny język i dobrze się z nini bawił.

Zastanów się nad sobą bo Twój poziom jest kilka lat do tyłu za Twoim wiekiem ...

Krystian 

Imię: Krystian
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-01-21, 15:35    #10

szyszek napisał/a:
- cytuje " jak kurwa nie przeszedłeś mutacji głosu to się nie odzywaj" nie wiem do kogo to było ?

gdzie tu obraża ja tu widzę słowo na k jako przecinek... Przypomnę jeszcze, że mamy na serwerze amx_gag ;)

Gungame jest serwerem gdzie idzie się czasami zdenerwować rzecz jasna. Jednak granicę można przekroczyć nie słowami a ty chamie, mendo.

fantasmagoria napisał/a:
Nie twierdzę, że jest czysty, ale zdecydowanie bardziej polecam oglądanie dem z HLTV i spisywanie sobie dziwnych rzeczy, po pewnym czasie rzucasz dema do sprawdzenia przez W11 z własną rozpiską. Wygląda to na przykład tak:
http://forum.kampno.pl/retro-pukne-cie-vt32938.htm

[2]

Jeszcze przeprowadzę rozmowę z adminem.

~zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe