Zamknięty przez: Krystian 2012-01-06, 19:20 |
» [GUNGAME] Nadużywanie władzyTagi tematu: naduzywanie, wladzy |
| Autor |
Wiadomość |
jNcplayer

Imię: Łukasz
W grze: jNc
Wiek: 24 Dołączył: 05 Sty 2012 Posty: 61 Skąd: Gorzów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-06, 00:03 [GUNGAME] Nadużywanie władzy
|
|
|
Witam Serdecznie.
Otóż dzisiaj dnia 5 stycznia jak i we wcześniejszych nie konfortowych sytuacjach miałem nie przyjęmną sytuacje z jednym z Adminów serwera GunGame.
Otóż nijaki Bulwark_BC stosuje nie typowe podejścia do graczy.Jeżeli jeden z graczy za dobrze gra , poprostu go kickuje i tak było w moim przypadku.Kiedy zwróciłem w/w Adminowi uwage powiedział mi że będe kickowany bo jest na mnie skarga jakaś tam.No ale jedno halo ?. To że ktoś zgłosił skarge na mnie to już oznacza że gram na wspomagaczach albowiem nie po to gram w Cs'a 6 lat żeby mnie znieważano w jakikolwiek sposób i pozwole sobie przypomniec jeszcze jedną ze sytuacji kiedy grałem na serwerze , Admin Bulwark_BC powiedział przez Voice'a do drugiego admina "bodek" iż zbanujemy jNc i jak coś to bodek to mnie poprzesz i będzie problem z głowy. Może i owszem nie mam tych dowodów bo jaki jest sens robic zrzut ekranu wyrzucenia ze serwera no ale ja mam też swój honor i nie przebolał bym Tego gdybym tu Tego nie zgłosił bo ten Admin jak traktuje normalnych graczy to się normalnie w głowie nie mieści , jeżeli wówczas "jacyś" admini bądz userzy mają wątpiwości co do mojej gry to zachęcam do oglądnięcia moich demówek no bo przecież takie rzeczy posiadacie. Jeszcze raz pozdrawiam i proszę o rozpatrzenie mojej sytuacji.Pozdrowienia z WCG , jNc.
EDIT : Noi jak na gracza ze stażem przystało posiadam steama z 2006 roku , aby mnie dodac należy wpisac w wyszukiwarce "source".
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez jNcplayer 2012-01-06, 00:09, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Bulwark_BC

Imię: Tomek
W grze: Bulwark_BC
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 103 Skąd: Ruda Śląska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-06, 08:35
|
|
|
Szanowny jNc
Dostałeś tylko 1 RAZ kicka a ująłeś sytuację jakby było to nagminnie stosowane wobec Ciebie. Do innego admina mogę mówić , że dam Ci perma a on może potwierdzić i powiedzieć, że jeszcze trzy bany Ci doda... Mówić można (zachowując kulturę) bardzo wiele rzeczy. Nie zbanowałem Ciebie i nie zbanuję póki nie będę miał dowodu na Twoją nieczystą grę. Administratorzy a przynajmniej ja stosuję różne , czasami niekonwencjonalne metody pilnowania porządku. Czasem jestem surowszy , niekiedy trochę podchmielony ale zawsze równo traktuję graczy na serwerze. Reasumując nic Ci się wczoraj nie stało co nie znaczy, że nie będziesz dalej obserwowany bo dość sporo w swoim stażu posiadasz banów na różnych serwerach ...
|
|
|
_________________ Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży. |
|
|
|
|
jNcplayer

Imię: Łukasz
W grze: jNc
Wiek: 24 Dołączył: 05 Sty 2012 Posty: 61 Skąd: Gorzów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-06, 10:38
|
|
|
" będziesz dalej obserwowany bo dość sporo w swoim stażu posiadasz banów na różnych serwerach "
To sprawdz sobie steama starego Textyliona z ChaosGaming albo Neo ze starego Pentagramu , zobacz ile mają banów i co ? Grają na czitach ?. Śmieszna Ironia własnego losu a tak
na marginesie to Ci moge jeszcze Esla podac żebyś zrozumiał że nie gram na wspomagaczach jak i reszta ludzi która Cię bije na serwerze , z mianosem grałem i było wszystko okej , koleś widac na poziomie , strzelac umie , zero placzu , niestety w Twoim przypadku ta piłka leci w drugą strone. Pozdrawiam.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez jNcplayer 2012-01-06, 10:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bulwark_BC

Imię: Tomek
W grze: Bulwark_BC
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 103 Skąd: Ruda Śląska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-06, 11:18
|
|
|
Nikogo nie będę sprawdzał bo nie mam takiej potrzeby a Ty nie będziesz mi mówił jaki jest zakres moich obowiązków ,
Z kim pogrywasz na serwerze i kto płacze a kto nie to mnie nie interesuje
Dalsze przegadywanie nie ma sensu
DO ZAMKNIĘCIA
|
|
|
_________________ Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży. |
|
|
|
|
Krystian

Imię: Krystian
Pomógł: 41 razy Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 3832 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-06, 19:20
|
|
|
Sprawa wyjaśniona z adminem pouczony został
temat zamykam
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|