Zamknięty przez: Anubis 2010-05-04, 18:01 |
» III Zlot KampNOTagi tematu: iii, kampno, zlot |
| Czy pasuje Ci data zlotu (20-22.02.2009.) ? |
| Tak |
|
85% |
[ 18 ] |
| Nie |
|
4% |
[ 1 ] |
| Jeszcze nie wiem, musiałbym się zastanowić. |
|
9% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 21 |
| Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
juve [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:05 III Zlot KampNO
|
|
|
Zaczynam juz teraz bo 3 zlot w historii KampNO planujemy juz w miare profesjonalnie zorganizowac.
Na 2 zlocie ktorz rzucil pomysl Nowego Targu jako lokalizacji nastepnego zlotu. Chcielibysmy aby wlasnie w gorach odbyl sie nastepny zlot.
Przejdzmy do sedna.
Zlot mialby odbyc sie w weekend. Poczatek 20-21 piatek albo z samego rana w sobote.
Stad mialayby to byc 1 albo 2 noclegi. Wynajelibysmy jakas burse ( niskie koszta, materace, lozka polowe, whatever), ewentualnie pokoje ( wieksze koszta nawet 30-40 zl za nocleg). Plan zlotu: jezeli bedzie snieg w sobote jezdzimy na nartach, lepimy balwany albo popijamy herbate z rumem w okolicznej knajpce. Wieczorem przeprowadzamy pelna integracje zlotowiczow ( no moze poza pedalowaniem). W niedziele rano 8-12 bierzemy kafejke i gramy.
Oczywiscie wszystko jest do uzgodnienia. Najwazniejsze jest zalatwienie kafejki i noclegu, no i oczywiscie ilosc chetnych. Szczegoly co do tego "co robimy" mozemy jeszcze dogadac.
Chcialbym aby bylo nas jak najwiecej. Panowie zmobilizujmy sie, zbierzmy sie do kupy bo naprawde taki zlot to swietna sprawa, smiechu co nie miara. Jezeli do porpzednich zlotow dorzucimy 1 dzien wiecej + integracja, wspolny nocleg napewno bedzie jeszcze xx razy ciekawiej, smieszniej, zabawniej. Poprostu bedzie zajebiscie. Zajebiscie bedzie zobaczyc nowe twarze, nowych sstalych bywalcow kampno - np lastone, ziemson/natka, e., karceWZROKIEM, itd itd. KAZDA osoba bedzie mile widziana, nawet jezeli kogos staz u nas jest jeszcze maly - ZAPRASZAM NA ZLOT, po zlocie gwarantuje ze nadrobi wszystkie zaleglosci z nawiazka. Na zachete dodam tez iz na kazdym zlocie wybieralismy nowych H@, adminow, moderatorow, wlasnie dlatego ze poznawalismy siebie nawzajem. Nie ma co ukrywac, osoby ktore byly na zlocie moga liczyc na moje poparcie przy kazdej ankiecie, zreszta nie tylko moje.
Na zlocie mozecie dowiedziec sie wiecej o planach kampno, mozecie poznac administratorow forum, moderatorow forum, h@, adminow. Mozecie uslyszec ciekawostki z pracy przy serwerach, zawsze jesat o czym podyskutowac. Mozecie poprostu poznac nas adminow ktorzy tworza KampNO jako zwyklych ludzi, z ktorymi mozna isc na piwo, pizze, cole, mozecie poprostu posprzedawac nam hsy na zywo i patrzyc jak sie wkurwiamy.
Reasumujac:
Termin: Koniec stycznia/luty
Miejsce: Nowy targ i okolica.
Ilosc miejsc: poki co nieograniczona ( no chyba ze wyjda jakies problemy z noclegiem).
Czas trwania: piatek 20 - niedziela 15 badz sobota 8 - niedziela 15. (oczywisie to wszystko moze sie zmienic).
Ograniczenie wiekowe: brak, nie masz 18 przyjezdzasz na wlasna odpowiedzialnosc, niestety nikt z nas nie zagwarantuje zadnej opieki nad Wami podczas zlotu ( nikt nie bedzie nadstawial karku za Was).
Zlot to najlepsza forma wejscia w spolecznosc KampNO. Naprawde zachecam
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez norbert 2010-02-14, 19:26, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
PAN JAN

Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2010 Posty: 2592 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:30
|
|
|
ja, zapewne jak i na tegorocznym zlocie stawie sie z Kubą [Borek].
styczen/ luty to chyba najlepszy termin, tylko teraz tez pytanie do cypka który jako mieszanin Nowego Targu musi mam przedstawić wszystko co związane z zakwaterowaniem oraz kafejka.
|
|
|
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:34
|
|
|
| Kod: | | Termin: Koniec stycznia/luty |
eh:( jezeli ten termin sie utrzyma to mnie nie bedzie ;/ 30-31-1 styczen\luty oraz 6,7,8 luty mam egzaminy na studiach . A moge juz teraz zagwarantowac ze napewno na 100% bede na zlocie jezeli nie bedzie to termin ktory podałem.
Co do samego zlotu to osobiscie zachecam wszystkich. Zajebista sprawa. Kupa smiechu, nowe znajomosci, zapoznianie osob ktore widujemy prawie codziennie na serverach:D A co najważniejsze mozna zobaczyc morde naszgo Juffe:D Licze na sporą frekfencje . Lastone, Lord Evil, motorhead i ziombel mam was tam widziec!
|
|
|
|
|
|
|
Natka

Imię: Natalia
Pomogła: 6 razy Wiek: 23 Dołączyła: 14 Paź 2007 Posty: 249 Skąd: Wrocław Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:47
|
|
|
Mnie się też sesja zaczyna 30 stycznia, a jak jakiś wcześniejszy termin to z chęcią się zjawię.
Borek, a mnie byś nie chciał? :P
|
|
|
|
|
|
|
Dryjer
Zgred.

Imię: Rzelazny
Pomógł: 24 razy Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1724 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:56
|
|
|
| BoreK napisał/a: | | motorhead |
Ja odpadam Misiek. Jeszcze popróbuje coś zdziałać, ale raczej nie.
|
|
|
_________________ Nikt mnie nie lubi i jest okej! |
|
|
|
|
R. [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-31, 17:59
|
|
|
| Natka napisał/a: | | Borek, a mnie byś nie chciał? :P |
Jak nie On to ja
Tak łasze się.
Już mnie ciarki przechodzą jak oglądam zdjęcie ze starych zlotów łezka się w oku kręci możecie zobaczyć jak wyglądają na żywo ludzie z KampNO. jak to Kovsai powiedział:
"Ja to szczerze myślałem, że jak Ty i Bartek się spotkacie do pozabijacie się, ale patrze, że zachowujecie się jak kumple"
Więc Panowie i Panie ZAPRASZAMY :!:
|
|
|
|
|
|
|
CArlos
CArlos nie Carlos !!

Imię: Łukasz
Pomógł: 22 razy Wiek: 20 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 502 Skąd: BIAŁYSTOK Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 18:10
|
|
|
Termin w sam raz po świętach pieniądz powinien być biorę bigosa, azeta może jeszcze kogoś i ruszamy na Nowy Targ
|
|
|
_________________ "To czy człowiek jest inteligentny
poznaje się po jego odpowiedziach.
To czy jest mądry, po pytaniach."
Naguib Mahfouz
 |
|
|
|
|
Paprzyk
U1team # P@przyk

Imię: Piotrek
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 1456 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 19:07
|
|
|
Nie wyrobie. Rodzinka bedzie i ogolnie nie wyrobie :(
|
|
|

|
|
|
|
|
Konrad
Ten zły...

STEAM_0:1:18808611
W grze: .K
Pomógł: 111 razy Wiek: 19 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 7217 Skąd: Radom Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2008-10-31, 19:16
|
|
|
Hmmm troche termin mi nie pasuje.... I nie wiem czy starzy mnie puszcza bo znajac mnie to za moje zachowanie to mi nie pozowla bo cos zrobie Ostatnio jak jechalem na wyjazd z kibicami RADOMIAKA do Krakowa na Puchar Polsi mecz z Cracovia to mnie psy zaczymaly ze niby sie "awanturowalem "sie (pociag zatrzymali 20 kibicow z Radomia zatrzymali i starsza musiala jechac po mnie do Wieliczki) i teraz starzy mi nie pozwalaja na wyjazdy moze ich przekonam jakos ale ciezko bedzie... Ale bym pojechal sobie na taki zlot. Kurde ja mam do Nowego Targu z 260-300 km nie dalo by sie blizej?? Warszawa czy gdzies te okolice? Tylko nie Kielce nigdy....
|
|
|
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 19:32
|
|
|
| Kod: | | Borek, a mnie byś nie chciał? :P |
Natko przeciez to jasne ze ty tam musisz byc! Nie ma innej opcji! Licze na Ciebie!
Niektorzy mowia ze jest daleko. ale zrozumcie dla niektorych jest daleko , dla innych blisko, na innym zlocie bedzie tak ze ci co mieli blisko beda mieli daleko:) Ja bede jechał z wawy 8 h pociagiem i co z tego. Moge jechac i 18 godz. obojetnie ile aby tylko tam byc!
Lubie jezdzic pociagami w dalekie trasy:D jest procentowo wtedy:D
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Ich bin najs? 2008-10-31, 19:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
.e

Pomógł: 25 razy Wiek: 20 Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 540 Skąd: Siemianowice Śląskie Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 20:17
|
|
|
Powiem tak, chocby nie wiem co pojade ( nawet jako bagaz Juffe ) zabieram sie z Toba juve czy Ci sie to podoba czy nie ;p.
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Napinka góra!

Pomógł: 125 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 5657 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 20:30
|
|
|
ehh.. a ja nie wiem.. znowu prawie cala polska do przejechania... zobacze jak to bedzie z checiami i kasa... ale jzeli wtedy beda ferie to bede ; )
co do wieku - tak tak ja jestem najmlodszym stalym zlotowiczem :D nie opuscilem zadnego :PP
BoreK, prosze nie udzielaj sie o procencie :D:D:D:D bo ja do dzisiaj pamietam co ty odwalales u siebie ; dd
z sarem pic sie da.. nie to co z toba misiu :* :D
co do planu zlotu.. osobiscie wole siedziec i pic herbatke ; d bo w poaciag pakowac sprzet narcairki duzo warty to mi sie nie usmiecha ; x
.e, kochanie wkoncu ciebie zoabcze :D:D :*
juffe39, ty tam sie nie integruj zbytnio bo ci fpsy spadna :D:D
pozdrowil i czeka jam na konkrety,..
|
|
|
| 9kbk napisał/a: | | Fajner wpuścił nemezis przytrzymal brame i nemezis wszedl i jego nie zabil a i ps pyskuje i nie ma 16 lat :!: :!: :!: | moj idol ;f
Tylko winni się tłumaczą |
|
|
|
|
Dryjer
Zgred.

Imię: Rzelazny
Pomógł: 24 razy Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1724 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 20:31
|
|
|
Spytam tylko, czy planuje ktoś jechać z pomorza?
|
|
|
_________________ Nikt mnie nie lubi i jest okej! |
|
|
|
|
Evil
Napinka góra!

Pomógł: 125 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 5657 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 20:32
|
|
|
Motorhead, zawsze mozesz sie dosiasc w poznaniu jak bede jechac to przez poznan ; ) a jak my moj dryjerku sie dobierzemy do jednego przedzialu to bedzie hardo :D
aaa i termin 13/15 luty odpada!!
|
|
|
| 9kbk napisał/a: | | Fajner wpuścił nemezis przytrzymal brame i nemezis wszedl i jego nie zabil a i ps pyskuje i nie ma 16 lat :!: :!: :!: | moj idol ;f
Tylko winni się tłumaczą |
| Ostatnio zmieniony przez Evil 2008-10-31, 20:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Neo
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Pomógł: 117 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 6111 Skąd: Bydgoszcz Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2008-10-31, 20:33
|
|
|
Niestety styczeń/luty odpada.. Ehh.. jeb** terminy.. ;/
|
|
|
_________________ KONTAKT GG: 41100162
| Nathen napisał/a: | | Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia |
 |
|
|
|
|
Ziemson

Imię: Ziemowit
Pomógł: 28 razy Wiek: 17 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 1831 Skąd: Wrocław Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 21:20
|
|
|
KURDE ;/.
Jak Natka nie będzie mogła, to i ja pewnie też...
Albo pojadę pociągiem
|
|
|
|
|
|
|
[Fernando|Alonso|Benitez]
Emerytura ;]

0:0:14275990
Imię: Artur
W grze: problem?
Pomógł: 120 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 2933 Skąd: Siemianowice Śląskie Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 21:53
|
|
|
Chyba nie muszę mówić, że moich 79 kilogramów i 190 centymetrów wzrostu nie zabraknie na tym zlocie :?: Oczywiście jedyną przeszkodą będą ewentualne egzaminy, bo jeśli mają być tylko zajęcia, to oczywiście "wezmę urlop", tak samo jak w pracy, choć akurat w weekend pracy być nie powinno To co Mody, jadymy :!:
|
|
|
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" ~ Mark Twain
Nick Steam: FernandoAlonsoBenitez
 |
|
|
|
|
CArlos
CArlos nie Carlos !!

Imię: Łukasz
Pomógł: 22 razy Wiek: 20 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 502 Skąd: BIAŁYSTOK Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 22:05
|
|
|
btw. co do terminu to jak dla mnie zdecydowanie najlepszy byłby od 26 Stycznia do 8 Lutego, ponieważ wtedy zaczynają się ferie zimowe tak samo jest w województwach śląskim i łódzkim. Więc jakby nie patrzeć picie przez tydzień będzie Cypek kołuj jakąś miejscówkę
|
|
|
_________________ "To czy człowiek jest inteligentny
poznaje się po jego odpowiedziach.
To czy jest mądry, po pytaniach."
Naguib Mahfouz
 |
|
|
|
|
Cypek

Pomógł: 32 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 555 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 22:14
|
|
|
No i o to chodziło :D. Nie będę musiał znowu jechać przez pół Polski :D. Na pewno coś się znajdzie jeżeli chodzi o nocleg i kafejke. Jeżeli byłby śnieg to jest dużo miejsc na narty o ile chcecie się wybrać. Ja proponowałbym jakiś najbliższy stok np: W Nowym Targu są dwa dobre( Zadział -> http://www.zadzial.pl/ i Długa Polana -> nie ma www), albo w Małe Ciche(wspaniały i długi stok z wyciągiem krzesełkowym na cztery osoby -> http://www.maleciche.pl/ ). Istnieje możliwość dojazdu do Zakopanego, bo to naprawdę blisko, więc tam też można pojechać na narty, albo jak kto woli snowboard ;]. Oczywiście są też inne miejscówki. Wybór oczywiście należy do was, ja proponowałbym jakąś ankietę. Wstępne informacje podam może za miesiąć.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Cypek 2008-10-31, 22:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ziemson

Imię: Ziemowit
Pomógł: 28 razy Wiek: 17 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 1831 Skąd: Wrocław Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2008-10-31, 22:30
|
|
|
Słyszałem, że w Małe Ciche mają fajne stoki ;P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|