Zamknięty przez: Anubis 2010-05-04, 18:01 |
» IV Zlot KampNOTagi tematu: iv, kampno, zlot |
| gdzie robimy zlot? |
| lodzkie (propozycje poddaja laski: chrupka i drabinka) |
|
51% |
[ 22 ] |
| warminsko-mazurskie (pronuja reszta swiata) |
|
48% |
[ 21 ] |
|
| Głosowań: 43 |
| Wszystkich Głosów: 43 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 09:46 IV Zlot KampNO
|
|
|
No to tradycji musi stać sie za dość W wakacje chcemy zorganizowac juz 4 zlot KampNO. Narazie po 5 min konwersacji z ickiem przy fajku planowana data zlotu to koniec lipca, poczatek sierpnia:) Był juz zlot na południu, zachodzie i wschodzie czas na północ:) Myslelismy o zlociku nad jeziorkiem:) czyli mazurskie jeziora, domki, komary, tanie sikacze i sklepy oddalone od siebie o 50 km xD Co wy na to? mysle ze nie jest to zła lokalizacja, blisko bedzie mial Bialystok, pomorze, centrum, a mysle ze południe tez wpadnie(cypek,trufi,kubek, ponczek, norbi). Jezli mazury wam nie pasuja podawajcie swoje propozycje. Prosze również o zameldowanie sie osob ktore mieszkaja na warmii i ktore byłyby chetne do pomocy w organizacji zlotu.:)
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez norbert 2009-10-23, 00:18, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Dysproz
ukasZ~[b]

Imię: Łukasz
Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 433 Skąd: walę Ci hedy? Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 10:01
|
|
|
Pół Polski jechać do Was (ja i Ev1L). Ja zamierzam być na swoim pierwszym zlocie z Wami i od razu tyle jechać?
Ev1L będzie jechać na 75%, więc zapewne się przyłącze.
Ps. Nigdy nie byłem na Mazurach.
|
|
|
|
|
|
|
Arek
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Pomógł: 214 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 5061 Skąd: Okolice Rzeszowa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 10:03
|
|
|
Od mojego Miasteczka do Suwałk jest jakieś ~ 700 KM
Tak ogólnie W Suwałkach jest w miarę fajnie
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Arek 2009-05-05, 10:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dysproz
ukasZ~[b]

Imię: Łukasz
Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 433 Skąd: walę Ci hedy? Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 10:08
|
|
|
| AreK napisał/a: | Od mojego Miasteczka do Suwałk jest jakieś ~ 700 KM
Tak ogólnie W Suwałkach jest w miarę fajnie |
U mnie tylko 601.32 km.
Może niech IV zlot będzie w centrum Polski?
|
|
|
|
|
|
|
Arek
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Pomógł: 214 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 5061 Skąd: Okolice Rzeszowa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 10:17
|
|
|
Może niech ten zlot się odbędzie niedaleko warszawy w jakiejś wsi trzeba tylko znaleźćtam jakiś staw kawałek domku a ze sklepami co 50 KM myśle że nie będzie problemu
|
|
|
|
|
Zurek
Nie lubie Żurku

Imię: Marcin
Pomógł: 50 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 1025 Skąd: Chrzanów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 12:37
|
|
|
No ja na mazury mam jakos 500km...
A chcialbym sie pojawic na tym zlocie.
Jak byl na poludniu to mnie mama nie chciala puscic..
Ale teraz jakby znow byl gdzies na poludniu to mysle ze bym sie pojawil.
A ze mna pewnie Matistuta i moze Bober ;)
Wiec kmincie cos dalej ;)
Tak 200km to mysle ze dalbym rade jechac
|
|
|
_________________ Nick Steam-zurek91360
Gość, jeżeli pomogłem daj :
POMÓGŁ |
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3072 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2009-05-05, 12:49
|
|
|
Choć jestem tu krótko to w ramach integracji piszę się na to.^^ A skoro północ to może tradycyjnie morze :P
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ogi 2009-05-05, 12:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
SIMI
Master of Retro

0:0:17559757
Imię: Mikołaj
W grze: Hagane no
Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 2322 Skąd: Pniewy/Poznań Nagrody: Brak

|
Wysłany: 2009-05-05, 12:50
|
|
|
zurek zrob tak jak enelin w wakacje;p
powiedizal mamie ze idzie do evila blok dalej a pojechal do nas do pniew czyli 180 km;D a potem mama dzwoni na drugi dzien ze ma przyjsc do domu po klucz bo jada gdzies i ma szybko przyjsc ahah
sprobuj cos wymyslic pogadac z rodzicami
|
|
|
|
|
|
R. [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-05, 13:09
|
|
|
Nie czytałem wszystkich postów, ale po przeczytaniu połowy otwiera mi się nóż w kieszeni przepraszam, że tak napisze po ciul piszecie, że macie XXX KM i Ojeju jak to daleko weźcie coś bliżej może Warszawa itd.
Co Wy w tej warszawie widzicie ? od groma skośnokich żółtych azjatów i dresów NIC TAM NIE MA.
Mazury masz jeziorko sklepik browarek i CS po co więcej nie jedziemy zwiedzać tylko się zrelaksować pogadać itd.
DO WSZYSTKICH TO PISZE
Jak macie pisać, że macie ileś tam kilometrów i, że tam Wam się nie podoba tylko chcecie mieć gdzieś indziej to ogarnijcie ludzi, sprzęt i załatwiajcie najlepiej wymagać, a nic nie robić jest pomysł mazury był on zaklepany już od X czasu więc nie widzę potrzeby, aby to przekładać.
| BoreK napisał/a: | | ezli mazury wam nie pasuja podawajcie swoje propozycje. |
Nie ma nie pasuje jedziemy na mazury i kropka :!:
|
|
|
|
|
|
|
Firen [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-05, 13:19
|
|
|
Mazury zajebista sprawa i niedaleko gdzieś z 120 km ,jeżeli Groove jedzie to i ja pojade.
A i ten mit ,że sklep 50 km to nie prawda najwyżej 2-3 km wiem co mówię
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Firen 2009-05-05, 13:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15603 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2009-05-05, 13:23
|
|
|
w srodkowej czesci polski jest lodzkie jednak chyba tylko drabinka moze podpowiedziec co i jak w tamtym rejonie.
dojechalismy juz z kampno: na slask, na podlasie i w maloposke wiec zaliczamy wszystkie krancowe rejony. mimo to zawsze przyjechali ciekawi ludzie i bylo warto przejechac te kilkaset kilometrow.
warszawa to wedlug mnie najmniej ciekawy pomysl i u mnie jest ostatni w kolejnosci jezeli chodzi o miejsce na jakiekolwiek spotkanie. tutaj sie pracuje i zyje (lub nie) a nie odpoczywa.
zlot ma byc glownie integracja ale nie zapominajmy o wypoczynku, relaksie i dobrej zabawie. w wakacje to chyba tylko nad morzem lub nad jeziorem. ja osobiscie nie widze innej opcji.
oczywiscie to co napisalem to tylko propozycje i moje wlasne sugestie. to wy decydujecie gdzie i kiedy sie spotkamy.
|
|
|
|
|
|
|
Firen [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-05, 14:18
|
|
|
| AreK napisał/a: | Od mojego Miasteczka do Suwałk jest jakieś ~ 700 KM |
Po co na Suwałki? lepiej na Ełk się kierujcie
|
|
|
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2009-05-05, 14:20
|
|
|
Ciesze się, że wreszcie ktoś zaczyna dyskusję. Co do mazur - ja się piszę, paczek pewnie też. Kielce będzie miało około 400 kilosów, ale jakoś sobie poradzimy .
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
Dryjer
Zgred.

Imię: Rzelazny
Pomógł: 24 razy Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1724 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 14:23
|
|
|
Wydaje mi się że Mazury to ciekawy pomysł. Znając życie wezmę ze sobą Japiego i Ufa.
Mówcie tylko co kiedy jak i gdzie.
Pytanko jedno. Kto tam mieszka, żeby to zorganizować?
|
|
|
_________________ Nikt mnie nie lubi i jest okej! |
|
|
|
|
DumbeK

STEAM_0:1:20213324
Imię: Rafał
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 602 Skąd: Pułtusk ! Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 14:40
|
|
|
Ja też sie pisze,mógłbym sie wybrac (jak mnie nie pobijecie ;])
Nie mam tak wcele duzo tych kilosów (jakies 200).
Do Autobusu i juz jestem :P
Jak coś to wezmę Sweeta.
|
|
|
|
|
|
|
K4m4Z[PL4Y3R]
murderbydolly

Imię: Artur
Pomógł: 21 razy Wiek: 25 Dołączył: 24 Wrz 2008 Posty: 1664 Skąd: SIEDLISZCZE Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 14:54
|
|
|
oooooooo ja miałem sporo znajomych z mazur, a dokładniej z AUGUSTOWA jeździłem na wakacje tylko wszyscy z stamtąd wyjechali na studia lub do pracy za granice...kontakty się pourywały a szkoda znajoma ma nawet rodziców co ośrodek prowadzą
jak by mi się udało z nią pogadać to praktycznie za półdarmo by się pojechało aby za przejazd i żarcie zabulić
|
|
|
_________________ ...And Remember The Piracy Is A Crime...
 |
| Ostatnio zmieniony przez K4m4Z[PL4Y3R] 2009-05-05, 14:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
.carolo
carolo mrr ; o

Imię: carolo, mrr
Pomógł: 38 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 1248 Skąd: Świder Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 16:02
|
|
|
No w Moim przypadku bardzo dobre miejsce, akurat jade w tym roku na wakacje w Mazury xd to dobrze ;)) ale termin ;] Ja jade 19 Lipca - 8 sierpnia ;> i jeszcze co najwazniejsze to Miejsce. :P
|
|
|
_________________ huhuhuhu xd |
|
|
|
|
paczeK [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-05, 16:17
|
|
|
Mazury, mazury...
A dokładniej na jakie miasto albo okolice jakiego miasta polujecie?
Ełk, Olsztyn?
Ja teraz nie dam info czy na 100%, bo chcę do roboty iść, jakaś budowa czy coś, no i czas pokaże, jak to będzie, ale bardzo chętnie bym wpadł. :grass: ;]]
Nigdy nie byłem nad jeziorkiem, podobno super. : )
|
|
|
|
|
|
|
PAN JAN

Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2010 Posty: 2592 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 16:36
|
|
|
Bygys dobrze gada, Mazury koniec kropka! (nie kropka z kampNO ) :!:
jak ktoś ma plakać że jedzie kilkaste kilo na zlot to niech wogole nic nie pisze. Evil zaliczyl 3 zloty, na kazdy zapieprzal w ujjj kilometrow. i co? stalo mu sie cos? nie! ba ma nawet radoche z tego.
mazury, nic wiecej. ma byc odpoczynek a nie lykanie spalin w wawie.
|
|
|
|
|
|
|
[Fernando|Alonso|Benitez]
Emerytura ;]

0:0:14275990
Imię: Artur
W grze: problem?
Pomógł: 120 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 2933 Skąd: Siemianowice Śląskie Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2009-05-05, 16:37 Re: IV Zlot KampNO. Propozycje:)
|
|
|
| BoreK napisał/a: | | a mysle ze południe tez wpadnie(cypek,trufi,kubek, ponczek, norbi). |
Poczułem się trochę urażony, ale co tam. W końcu BoreK za mną nie przepada, więc mogło mu się "zapomnieć" Ja oczywiście na zlot się piszę, tylko znów te same kwestie, które stoją przeciw - sesja i ewentualny wyjazd do Holandii. W zasadzie sesja przeszkodzić nie powinna, ale wyjazd już może. Nie wiem, czy ktoś mieszka blisko mnie, żeby jechać razem, ale ja chętnie przyjadę, nawet sam Podoba mi się pomysł z Mazurami, chociażby dlatego, że nigdy tam nie byłem, a myśl o wypoczynku z piwkiem nad jeziorem to coś pięknego... Oczywiście muszą znaleźć się organizatorzy, którzy nam coś zaoferują, dlatego czekamy...
Podsumowując i odpowiadając na pytanie: "Czy wybierasz się w tym roku na zlot KampNO?", odpowiadam: TAK
|
|
|
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" ~ Mark Twain
Nick Steam: FernandoAlonsoBenitez
 |
|
|
|
|
|
|