Zamknięty przez: Ogi 2012-05-15, 21:59 |
» IX Zlot zimowy KampNO.plTagi tematu: ix, kampno.pl, zimowy, zlot |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-28, 23:23 IX Zlot zimowy KampNO.pl
|
|
|
Powitać,
większość z Was pewnie z niecierpliwością czekała na ten temat. Tak, to już czas na IX zlot integracyjny społeczności KampNO.pl moi mili. Plan bez zmian. Spotykamy się gdzieś w górach na przełomie stycznia i marca. Termin jest luźny. Również od Was zależy, gdzie odbędzie się zlot - proponując miejsca a później głosując w ankiecie.
Tym razem chciałbym uniknąć sytuacji, które doskwierają naszej społeczności b. często. Chodzi bowiem o to, że ludzie spinają się, bo za daleko, bo tamto sramto itd., a jak zlot jest 50 km od nich to i tak nie przyjeżdżają. Wobec tego uprzedzam z góry, że większy nacisk będziemy kłaść na propozycje osób, które są już weteranami jeżeli chodzi o zlot, aczkolwiek nie oznacza to, że Wasze propozycje będziemy mieć w dupie. Wszystko jest do zrobienia i na pewno znajdziemy jakiś kompromis, który usatysfakcjonuje większość (bo wszystkich się nie da).
Na początek do wszystko. Zapraszam do proponowania wstępnie terminu & ciekawych miejscówek ;)
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
Krystian

Imię: Krystian
Pomógł: 41 razy Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 3832 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-28, 23:49
|
|
|
Nic bym nie zmieniał czyli Nowy Targ w lutym bo w styczniu będzie kiepsko z kasą coś czuje. No i czekam na grafik na I kwartał w pracy. Trzeba się pokazać wreszcie ^^ I może ktoś z pomorza będzie chętny na wyjazd? ;]
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Krystian 2011-11-28, 23:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
big kahuna

Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Paź 2011 Posty: 196 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 00:32
|
|
|
| norbert napisał/a: | | na przełomie stycznia i marca. |
tzn miedzy styczniem a marcem?
|
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15603 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-29, 09:35
|
|
|
z pomorza to zawsze ogi jezdzi.
|
|
|
|
|
|
|
pH
Statek Matka

Imię: Damian
W grze: pH <3 NiP
Pomógł: 20 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 790 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 14:34
|
|
|
| big kahuna napisał/a: | | norbert napisał/a: | | na przełomie stycznia i marca. |
tzn miedzy styczniem a marcem? |
Coś ty on miał na myśli Lipiec
|
|
|
Ile dziennie grasz na KampNO Base Builder:z 3h ale wieczorem ale jak bede mial adma to dam w dzien i bedzie z 7 h
|
| BUDUJ ZE MNĄ napisał/a: | EJ CO JEST Z SERWEM CALY CZAS TYLKO (not responding) WEJŚCIE COŚ ZRÓBCIE BO NIE MA GRANIA WOGULE.I ZRÓBCIE STĄ SPRAWA WSZYSTKO CO SIE DA BO RAZ NIEMA A NA DRUGII DZIEŃ JEST I TAK W KÓŁKO KUR... |
 |
|
|
|
|
big kahuna

|
Wysłany: 2011-11-29, 16:40
|
|
|
| pH napisał/a: | | Coś ty on miał na myśli Lipiec |
acha, to w lipcu chętnie do was dołącze
|
|
|
|
|
SoweK

Imię: Grzesiek
W grze: SoweK
Pomógł: 21 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 953 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 18:48
|
|
|
zbedne spamerstwo osob ktore i tak nie pojada...
niech sie wypowiedza osoby ktore chdoza do szkoly a chca jechac zeby bylo wiadomo czy robic w terminie ferii czy normalnie w jakims tyg.
|
|
|
http://statichg.demotywat...areczekzala.jpg
 |
|
|
|
|
Boberek

W grze: Bober
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 495 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 20:09
|
|
|
| SoweK napisał/a: | | a chca jechac zeby bylo wiadomo czy robic w terminie ferii czy normalnie w jakims tyg. |
ja nie widze problemu ze mam szkole ... 2-3 dni jak opuszcze to i tak sie nic nie stanie ... i tak nie kazdemu bedzie pasowac termin, tak jak we wakacje sprobuje sie wyrwac i przyjade, nie wazne gdzie.
|
|
|
|
|
kiko96m

W grze: k!ko
Pomógł: 32 razy Wiek: 98 Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 1534 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 22:21
|
|
|
bober ;d
No, skoro tak chwalony jest NT, to najlepiej tam, miejscówka obczajona, to nie ma co eksperymentować.
Proponuje koniec stycznia początek lutego, mniej więcej
|
|
|
|
|
|
|
SoweK

Pomógł: 21 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 953 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-29, 23:03
|
|
|
koniec lutego. Na swieta ma byc chyba z 7st. C, takze nie wiadomo kiedy snieg spadnie a pasowaloby na zlocie troche pojezdzic,.
|
|
|
 |
|
|
|
|
pH
Statek Matka

|
Wysłany: 2011-11-30, 01:04
|
|
|
Każdemu sie niedogodzi każde województwo ma ferie w innym terminie . Mieszkam dośc niedaleko gór dlatego najpierw chcialbym poznac miejsce a być może sie zjawie na jakąś chwile
Poza tym jakie ferie :F Jak ja już nie mam feri :(
|
|
|
Ile dziennie grasz na KampNO Base Builder:z 3h ale wieczorem ale jak bede mial adma to dam w dzien i bedzie z 7 h
|
| BUDUJ ZE MNĄ napisał/a: | EJ CO JEST Z SERWEM CALY CZAS TYLKO (not responding) WEJŚCIE COŚ ZRÓBCIE BO NIE MA GRANIA WOGULE.I ZRÓBCIE STĄ SPRAWA WSZYSTKO CO SIE DA BO RAZ NIEMA A NA DRUGII DZIEŃ JEST I TAK W KÓŁKO KUR... |
 |
| Ostatnio zmieniony przez pH 2011-11-30, 01:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15603 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-30, 02:21
|
|
|
pojeździć na deskach to musimy bezwzględnie.
|
|
|
|
|
|
|
SoweK

|
Wysłany: 2011-11-30, 10:49
|
|
|
| pH napisał/a: | | Poza tym jakie ferie :F Jak ja już nie mam feri :( |
cieławiek, ty panimajesz szto ty piszu?
Moze ktos kto ma ferie chcialby jechac...
Przypominasz mi 'mistrza geografii' co przed chwila ogladalem
|
|
|
 |
|
|
|
|
pH
Statek Matka

|
Wysłany: 2011-11-30, 13:44
|
|
|
| SoweK napisał/a: | | pH napisał/a: | | Poza tym jakie ferie :F Jak ja już nie mam feri :( |
cieławiek, ty panimajesz szto ty piszu?
Moze ktos kto ma ferie chcialby jechac...
Przypominasz mi 'mistrza geografii' co przed chwila ogladalem |
A mógłbym mi przetłumaczyć to tak żebym zrozumiał bo chyba nie skumałes mojej wypowiedzi do konca ..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
kiko96m

W grze: k!ko
Pomógł: 32 razy Wiek: 98 Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 1534 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-30, 16:04
|
|
|
nie musisz, to nie BB, a Sowek, wg. tych pogodynek to zlot zimowy będzie trzeba w Sierpniu organizować... Takich rzeczy jak warunki pogodowe na zlot nigdy nie przewidzisz, wiec nie uwzględniaj tego przy wybieraniu terminu.
|
|
|
|
|
|
|
pH
Statek Matka

|
Wysłany: 2011-11-30, 21:53
|
|
|
| kiko96m napisał/a: | | nie musisz, to nie BB, a Sowek, wg. tych pogodynek to zlot zimowy będzie trzeba w Sierpniu organizować... Takich rzeczy jak warunki pogodowe na zlot nigdy nie przewidzisz, wiec nie uwzględniaj tego przy wybieraniu terminu. |
Ale ja ciebie gosciu o zdanie nie pytałem panie retro. Chyba że nie potrafisz czytac to powinienes cofnąć się do podstawowki .
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
na lajcie

W grze: na lajcie
Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 991 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-30, 23:03
|
|
|
No i kurwa zamiast pisać konkrety to zaczynacie bezsensowny spam i kłótnie.
Niech wypowiadają się tutaj osoby które mają zamiar jechać a nie popierdolić ,że jada ustalać wszystko pod nich a na koniec odwrócą się dupą i nie przyjadą.
Tak więc dziewczyny koniec spinania się miedzy sobą takie coś to na PW
Jeśli chodzi o mnie to jestem przekonywany przez Bobra aby pojawić się na zlocie czy będę na 100% to nie wiem więc nie wychodzę z żądną propozycja co do miejsca zlotu, gdzie i kiedy będzie zlot tam postaram się być.
|
|
|
|
|
Pozdro?

Imię: Kuba
W grze: Pozdro?
Pomógł: 13 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 904 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-01, 15:02
|
|
|
Moze i najwyzszy czas abym ja sie na jakis zjazd zalapal zobaczymy jak bedzie u mnie z kasa.
|
|
|
| Rudy napisał/a: | | Zapoznałem się z regulaminem: Nie umiem czytać, ale mi rodzice pomogli. Mimo wszystko czytali niewyraźnie, więc nie jestem pewny co dokładnie w regulaminie pisze, ale akceptuje każdy regulamin w którym nie zezwalam na wycięcie swojej nerki. |
|
|
|
|
|
big kahuna

|
Wysłany: 2011-12-01, 15:15
|
|
|
| SoweK napisał/a: | | zbedne spamerstwo osob ktore i tak nie pojada... |
ja bym chetnie pojechał, ale nie jestem waszym kolegą i pewnie czulbym sie tam jak na innej planecie z ufoludkami. zresztą dzieki serdecznosci niektorych osob już sie tak czuje.
poza tym jeden koles tutaj trenuje muay thai i chce mi najebac więc lepiej zostanę w domu.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez big kahuna 2011-12-01, 15:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
na lajcie

W grze: na lajcie
Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 991 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-01, 15:37
|
|
|
Co do terminu wychodzę z propozycją na połowę lutego nawet końcówka bo styczeń cały będę bez wypłaty ;/
Kahuna nie martw się obronie Cię :]
|
|
|
|
|
|
|