Zamknięty przez: Aidan 2011-11-07, 15:23 |
» [JailBrak] Mech c.d.Tagi tematu: c.d., jailbrak, mech |
| Autor |
Wiadomość |
GoodStaff

|
Wysłany: 2011-11-07, 15:17 [JailBrak] Mech c.d.
|
|
|
http://forum.kampno.pl/ja...7940.htm#348881
* nie jestem pewien czy postąpiłem zgodnie z zasadami zakładając ten wątek ... ale prosiłbym nie zamykać tematu przed definitywnym wyjaśnieniem sprawy tym bardziej iż Mech się jeszcze nie wypowiedział.
Kontynuując temat. Wg. mnie owszem zgodzę się że awarie serwera nie są winą Mecha, ale wniosłem skargę iż Mech nie przykłada się do prowadzenia serwera. Mówiąc prostoliniowo ... H@ się obija, bo serwer pada często a nie było z jego strony żadnego odzewu. O to mi chodzi w tej sprawie.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 15:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zysiu

Imię: Michał
Pomógł: 81 razy Wiek: 19 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 3072 Skąd: Szczytno Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-07, 15:22
|
|
|
Jeżeli mogę się wtrącić. Na BB sprawa wygląda bardzo podobnie. I co z tego, ze piszę tematy, posty, że są problemy z bazą banów (amxbans) oraz z maszyną (s7) skoro i tak dziennie są zakładane tam po 3 tematy typu: "Co się dzieje z serwerem?" " Czemu serwer nie działa?" "Kiedy będzie serwer", itd, itp.
Rozumiem Mecha doskonale, gdyż zapewne napisał to raz i nie ma zamiaru się powtarzać.
A jeżeli taki user, ma w 4 literach poprzednie tematy/posty, i woli założyć oddzielny temat o tym samym, to wybacz ale jaki jest sens tłumaczyć w kółko jedno i to samo?
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7863 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-07, 15:23
|
|
|
Nie wiem czego nie zrozumiales w mojej wypowiedzi. Mech nie ma wplywu na awarie serwera. Sa to sprawy wychodzace poza niego. Gdyby to zalezalo od jego osoby to na serwerze nie zobaczylbys ani jednego crasha, niestety nie zalezy. Temat uwazany za zakonczony
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|