Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Aidan
2011-11-07, 15:23
» [JailBrak] Mech c.d.Tagi tematu: c.d., jailbrak, mech
Autor Wiadomość
GoodStaff 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2011-11-07, 15:17   [JailBrak] Mech c.d. #1

http://forum.kampno.pl/ja...7940.htm#348881

* nie jestem pewien czy postąpiłem zgodnie z zasadami zakładając ten wątek ... ale prosiłbym nie zamykać tematu przed definitywnym wyjaśnieniem sprawy tym bardziej iż Mech się jeszcze nie wypowiedział.

Kontynuując temat. Wg. mnie owszem zgodzę się że awarie serwera nie są winą Mecha, ale wniosłem skargę iż Mech nie przykłada się do prowadzenia serwera. Mówiąc prostoliniowo ... H@ się obija, bo serwer pada często a nie było z jego strony żadnego odzewu. O to mi chodzi w tej sprawie.

Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 15:18, w całości zmieniany 1 raz  

zysiu 

Imię: Michał
Nagrody: Brak
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2011-11-07, 15:22    #2

Jeżeli mogę się wtrącić. Na BB sprawa wygląda bardzo podobnie. I co z tego, ze piszę tematy, posty, że są problemy z bazą banów (amxbans) oraz z maszyną (s7) skoro i tak dziennie są zakładane tam po 3 tematy typu: "Co się dzieje z serwerem?" " Czemu serwer nie działa?" "Kiedy będzie serwer", itd, itp.
Rozumiem Mecha doskonale, gdyż zapewne napisał to raz i nie ma zamiaru się powtarzać.
A jeżeli taki user, ma w 4 literach poprzednie tematy/posty, i woli założyć oddzielny temat o tym samym, to wybacz ale jaki jest sens tłumaczyć w kółko jedno i to samo?

PAiN napisał/a:
#KampNO | PAiN``: tez jestes wzorowy

Bodek napisał/a:
Witam,chciałem poruszyć według mnie pewną kwestię,mianowicie,zauważyłem,że na serwerze spotykamy się ze "Stereotypem"

Aidan 
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Nagrody: 2 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 2)
Wysłany: 2011-11-07, 15:23    #3

Nie wiem czego nie zrozumiales w mojej wypowiedzi. Mech nie ma wplywu na awarie serwera. Sa to sprawy wychodzace poza niego. Gdyby to zalezalo od jego osoby to na serwerze nie zobaczylbys ani jednego crasha, niestety nie zalezy. Temat uwazany za zakonczony

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe