Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mech
2012-01-04, 16:23
» [JAILBREAK] Admin klatek , The PatmarTagi tematu: admin, klatek, patmar, the
Autor Wiadomość
erN. 
Wariacik?

STEAM_0:1:26771413
Imię: Mariusz
W grze: erN.
Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-01-03, 19:16   [JAILBREAK] Admin klatek , The Patmar #1

Chcę złożyć skargę na admina klatek po 1 byłem na mapie jb_rehab_b3 tylko parę round byłem na spec była zmiana mapy a on do mnie że ja nie mogę być w ct bo nie byłem na poprzedniej mapie lol ? nawet Gunnar mówił że byłem a The patmar się w trąca że admin przerzuca to mam być cicho , po chwili retry zrobiłem bo chciałem być w ct a Patmar mnie przerzuca yy? i co to za admin ? i Gunnar się pyta o zasady grzyba czy jakoś tak ja mówię przeciesz on mutacji nie ma i ma 10 lat a klatek się wciął i mówi ty nie masz a ja do niego chyba ty nie masz a The patmar dał mi kicka za to że powiedziałem do klatka chyba ty nie masz hahah chyba to już przegięcie. Proszę o ukaranie The patmar i klatka bo to już się robi chore , nawet nic nie mogę powiedzieć przez micro do admina bo kick'a dostaje ...

Godzina: 19:10
Mapa: jail_rehab_b3 i jail_harpagan

Klatek 
fejk!

W grze: Klatek
Wysłany: 2012-01-03, 19:20    #2

No sorry, ale nie było Cię na serwerze kilka dobrych minutek wracasz na ostatnią minute i do ct od razu chcesz?
Grzyba przenieśli i tak czy siak, bo byli inni chętni z mutacją do ct...

ThePatmarOne 
Jimi Hendrix

Wysłany: 2012-01-03, 19:29    #3

Drogi Ern, twoja skarga jest bezpodstawna. Oskarżasz mnie oraz Klatka o to, że przerzuciliśmy cię do TT? Prawda jest taka, że nie masz mutacji i wszyscy gracze to zauważają. Klatek przerzucił cię z powodem braku mutacji oraz tego, że dopiero wszedłeś do gry. Nie było by problemu - Klatek i ja pozwolilibyśmy ci zostać w CT, gdybyś spokojnie powiedział, że faktycznie byłeś na poprzedniej mapie. Jednak Ty wolałeś nadużywać mikrofonu, przy czym zacząć obrażać mnie oraz Klatka. Ty przeszedłeś do strażników znowu, natomiast ja cię przeniosłem, kiedy to Ty zacząłeś dalej obrażać i nadużywać mikrofonu. W tym czasie była selekcja składu CT, a ty utrudniałeś grę. Osoba, która się tak zachowuje nie powinna być w drużynie strażników. Ostrzegałem cię na poprzedniej mapie, natomiast ty dalej nadużywałeś mikrofonu. Myślę, że to tyle. Powinieneś się cieszyć, że nie dostałeś bana za nadużywanie vipa + brak kultury.

Pozdrawiam, Patmar :dino:

Ostatnio zmieniony przez ThePatmarOne 2012-01-03, 19:30, w całości zmieniany 1 raz  

ThePatmarOne 
Jimi Hendrix

Wysłany: 2012-01-03, 19:56    #4

http://forum.kampno.pl/ja...9887.htm#366730

Kopytko^ napisał/a:
Kickam Cie tylko dlatego ze to TY naduzywasz vipa, a nie ja admina

Szalona napisał/a:
Bardzo dobrze ze dostales kicka odemnie tez juz kilka razy dostales, kupilas vipa po to zeby caly czas nadawac przez mikrofon i spinac sie z graczami ? -.-

Tak dla przypomnienia.

Natomiast Pozdro:
:facepalm:

Ostatnio zmieniony przez ThePatmarOne 2012-01-03, 20:00, w całości zmieniany 5 razy  

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-03, 20:03    #5

Patmar powiedz mi jedno kiedy ja cie obrazile ? powiedziałem tylko że masz skargę i to była obraza ? no chyba nie i mutacje mam nawet pozdro mówi i inni wiec siedź cicho i zajmij się swoim głosem jaki ty masz a nie tylko innych umiesz krytykować. I po 1 to byłem na serwie dzisiaj cały dzień wiec dlaczego miałbym nie być w ct? to że byłem na spect z 5 min bo musiałem na forum coś sprawdzić i kolacje zjeść i wywalilo mnie za rezerwacje slotow yy ale wbilem odrazu i grałem wiec w czym problem ? Do mojego głosu się nie czepiaj bo mam głoś jaki mam nie każdy musi mieć taki jak ty "DZIECINNY" a ty rude się nie w trącaj bo też święty nie jesteś ...

Proszę o sprawdzenie demka z tego dnia.

@EDIT@

ja nie nadużywam vipa , to że chce sobie coś powiedzieć albo odpowiedzieć do admina nie znaczy ze to juz powód do kick'a a pozdro nie wtrąca się bo rozmawiałem z nim i nie tylko on mówi że mam mutacje ... jakoś tylko wy macie ciągle coś do mnie. I pozdro dobrze powiedział mam 16 lat i mam mutacje i wy chyba nie wiecie co to mutacja , patmar szczególnie. I klatek widać teraz twoją kulturę która w sobie nie masz , bo mogłeś powiedzieć grzecznie a nie od razu obrażać pozdro.
Ostatnio zmieniony przez erN. 2012-01-03, 20:11, w całości zmieniany 3 razy  

Klatek 
fejk!

W grze: Klatek
Wysłany: 2012-01-03, 20:18    #6

erN. napisał/a:
I klatek widać teraz twoją kulturę która w sobie nie masz , bo mogłeś powiedzieć grzecznie a nie od razu obrażać pozdro.

Obraziłem Pozdro? No chyba nie...

erN. napisał/a:
erN. napisał/a:
a ty rude się nie w trącaj

erN. napisał/a:
pozdro nie wtrąca się bo rozmawiałem z nim i nie tylko on mówi że mam mutacje ...

BRAWO.. Obydwóch nie było na serwerze, tak więc obaj się wtrącają niepotrzebnie.

erN. napisał/a:
ja nie nadużywam vipa

Nie wgl. tylko co chwile jakieś docinki do graczy, adminów i to nie jest nadużywanie? Następnym razem Cię zbanuje bez wahania.

ThePatmarOne 
Jimi Hendrix

Wysłany: 2012-01-03, 20:37    #7

Ern, masz nam do zarzucenia to, że cię przerzuciliśmy, oraz to, że kicknęliśmy cię bez powodu. Ale jest to zupełnie bezpodstawne, co pisałem już kilka postów wcześniej. Inni admini też niepotrzebnie się wypowiadają w skardze, gdyż nie byli wtedy na serwerze i nie wiedzieli, jak Ern się zachowywał. Prawda jest taka, że mógłby zostać w CT, gdyby SPOKOJNIE powiedział, że był w poprzedniej mapie. Natomiast on zaczął utrudniać grę oraz pyskować adminom. Tutaj zaczął się cały problem. Za jego nadużywanie mikrofonu w tej i poprzedniej mapie powinien dostać bana. Dostał tylko kicka.

Tyle mam do dodania, i jest to mój ostatni post w tym wątku :ehh:

@Edit

Pozdro napisał/a:
Polowa graczy na serwerze pisze mi iz naduzywasz admina itp. Co juz zglaszalem do H@.

Cytat:
napisal do mnie gracz wiec ni moge tego zostawic tak od tak

No to wkoncu 1 gracz czy polowa ?
Przypominam ci, że jeden-dwoch graczy którym się nie przypodobałem, ponieważ zostali przeniesieni za brak mutacji (w tym ern) to nie połowa graczy. Pozdro, napisz mi: dlaczego udzielasz się w skardze, która nie dotyczy Ciebie, a w dodatku nie było cię podczas tego zdarzenia na serwerze i nie wiesz, jak wyglądała dzisiejsza sytuacja, przy czym robisz wielki zamęt ? I co z tego, że wygaśnie? Gdybanie: 1-2 graczy napisali mi o tym, że on coś tam robi to sobie napiszę w jego skardze że ten i ten nadużywa admina. Radził bym Ci się poważnie nad sobą zastanowić, gdyż niestety, ale masz lekkie problemy ze sobą, o których ci już pisałem. Nie chodzi mi tylko o to, sam powinieneś się domyśleć o co jeszcze. I jeżeli nie napiszę ci tego jeszcze raz wprost, nigdy tego nie zauważysz.

KANIEC POSTA :dino:

Ostatnio zmieniony przez ThePatmarOne 2012-01-04, 00:16, w całości zmieniany 7 razy  

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-03, 21:08    #8

Haha patmar powiedziałem to spokojnie więc o co co chodzi ? powiedziałem dlaczego mnie przerzucił a on powiedział bo nie byłeś na poprzedniej mapie jak gunnar potwierdził i o co ci teraz chodzi ? ja nie naduzywam microfonu , popatrz na innych adminów jak nadużywają microfonu a nie tylko patrzycie na vipów ...

GLaD0S 
Aperture Science

Imię: Artur
W grze: GLaD0S
Wysłany: 2012-01-03, 21:48    #9

erN. napisał/a:
(...)powiedziałem to spokojnie więc o co co chodzi ?(...)

Tak się składa, że akurat wtedy byłem i na "spokojnie" mi to nie wyglądało. W każdym razie skoro, nie wzięli cię do CT, to trzeba było to przyjąć na spokojnie i poczekać do następnej rundy, a nie "ŁEEEEEEE POWINIENEM BYĆ W CT MACIE SKARGI BLARGHHHH". I tyle. Skarga moim zdaniem bezpodstawna, ale co ja tam wiem. . .

"Seriously, though. Goodbye."
Ostatnio zmieniony przez GLaD0S 2012-01-03, 21:49, w całości zmieniany 2 razy  

Arek 
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Wysłany: 2012-01-04, 00:45    #10

Mech ogarnij to albo ja to zrobie po swojemu..

Team Speak 3 by KampNO.pl
kliknij by dowiedzieć się więcej

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 

FAB napisał/a:
A Ty nie fikaj, Jacuś! Byś się do mnie odezwał, a nie ściemniał, że od 2 lat w korku stoisz, albo że telefon Ci padł!

karceWZROKIEM napisał/a:
a swoją drogą NEO... skoro jestes opiekunem to powinieneś mieć pojęcie w czym problem...

Rafał napisał/a:
Paaaanieee !! To się nie liczy on miał czity i banyhopa

Yunius napisał/a:

Chciał byś ,wracaj do pokebola Kiełbasie :yamnick:

Classic dd2 21.12.11 napisał/a:

*DEAD* eraser~(CT) : stara wie kiedy zadzwonic
*DEAD* SANCZO PANSA(TT) : twoja stara jest terro

Cytat:

.K: nie mam ochoty z toba gadac
.K: idz sobie posiedz na forum

Bulwark_BC napisał/a:
Zaczynałem pisać swoje programy w basic-u na Atari jeszcze jak Ty drogi przyjacielu wchodziłeś na dywan po drabinie

Cytat:

#KampNO | PAiN``: skonczysz jak bronek z adminem na dedmechu

Cytat:

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

http://img.kampno.pl/images/jrshooo.png

jrsh napisał/a:
OLTOLK!!!

Kalina napisał/a:
Mineta urwało

Cytat:

#KampNO | Ogi: tak to jest
#KampNO | Ogi: jak sie ciecia na negocjacje wysle
#KampNO | Ogi: opierdola do gaci
#KampNO | Ogi: i odesla spowrotem
#KampNO | Ogi: na swoich warunkach
#KampNO | Ogi: a ten bedzie sie cieszyl ze sie dogadal

:f :f

Mianos napisał/a:
nie znam sie na tych na tyle zeby moc to przewidziec, jednak wydaje mi sie ze skoro prawie 3 razy wiecej ramu i ponad 2 razy wieksza ich czestotliwosc to potrzebujesz powiedzmy ze 3 razy wiecej pradu na to zeby to zasilic, co moze spowodowac wyzsza temperature komputera.

Jeśli otrzymałeś 3 warna lub bana to posłuchaj.
Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 

mpN 
Budyń ;p

STEAM_0:1:44903816
Imię: Kamil
W grze: mpN`
Wysłany: 2012-01-04, 16:15    #11

Potwierdzam, ern zachowuje sie na serwerze nie dopuszczalnie ! Obraza innych graczy, ciągle coś mówi przez mikrofon. Byłem wtedy na serwerze, i potwierdzam to, co napisał Patmar. Ern obraził wtedy Klatka oraz Patmara przez mikrofon.Patmar i Klatek nic złego nie zrobili, więc nie rozumiem dlaczego ta skarga, Ern.
*DEAD* Podcieracz : hahah
*DEAD* kropka . : haahahhaa
*DEAD* Gram Kolanem : hah
*DEAD* BaBcIa@Terrorystka : hhaha
*DEAD* ._.~TuRR.MuSStaNG+Mp3 : hahhhaaha
Ostatnio zmieniony przez mpN 2012-01-04, 16:17, w całości zmieniany 1 raz  

Mech 
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-01-04, 16:23    #12

Arek napisał/a:
Mech ogarnij to albo ja to zrobie po swojemu..

Następnym razem się nie krępuj :facepalm:

Więc tak: Powodem całego zamieszania jest to ile Ern'a nie było na poprzedniej mapie, zatem by to sprawdzić przejrzałem demko i zgadnijcie ile go nie było?
erN. napisał/a:
tylko parę round

erN. napisał/a:
to że byłem na spect z 5 min

Pudło! Otóż, Ern, na spect wlazłeś po około 4 minutach od rozpoczęcia mapy, następnie po około 7 minutach od rozpoczęcia mapy wyszedłeś z serwera. Wróciłeś gdzieś tak 30 sek. przed końcem mapy co daje nam bite 20 min. 30 sek. po za grą i 17 min 30 sek. po za serwerem włącznie. Z takim wynikiem nie masz co liczyć na bycie w CT na następnej mapie, dlatego zostałeś przeniesiony prawidłowo. Następna sprawa to kick. Nie dziw się, że go otrzymałeś skoro na siłę pchałeś się do CT, w dodatku wykłócałeś się z adminami, ciesz się, że nie skończyło się banem. Co więcej pozwolę sobie na osobistą adnotację do Ciebie: Radzę Ci abyś w końcu się ogarnął chłopie. Co nie wbijesz na serwer to vipa używasz jedynie do wykłócania się, docinania innym, zwracania irytujących uwag itd. Nie wspominając już o obrażaniu moich adminów począwszy od bezpodstawnych oskarżeń w grze, a skończywszy na ostrym wyzywaniu przez steam. Niektórzy gracze, admini jak i wyżej postawieni ode mnie mają Cię już dość (W tym ja, nie będę tolerował, abyś bezpodstawnie, publicznie ubliżał mojej pracy jako H@). Twoje skargi opierają się jedynie na urażonej dumie oraz porywczym impulsie, który każe Ci za wszelką cenę dopiąć swego, bo przecież jak Ty wejdziesz na serwer to co? Masz vipa to jesteś nietykalny i idealny, a wszystkim innym wokół błędy wytykasz? Zaś jak Ci ktoś nie daj Boże na drodze stanie to Ty zawsze masz racje, a jak nadal Ci się stawiają to wielce poszkodowany i skarga leci? Otóż nie. Admin Cię przenosi, wyjaśnia dlaczego to zrobił, sam dobrze wiesz ile Cię nie było na poprzedniej mapie to za przeproszeniem zamknij się i siedź cicho, a nie jeszcze się wykłócasz i utrudniasz grę innym (Niestety, ale znając twój temperament jestem skłonny uwierzyć w wersję moich dwóch adminów i gracza). Jednakże skoro nie umiesz inaczej to dojdzie do tego, że pożegnasz się z vipem i na tym się nie skończy, już ja się o to postaram. Takich graczy nam nie trzeba, także zastanów się nad sobą, nie wiem, nagraj się podczas gry i zobacz co wygadujesz, cokolwiek albo po prostu sobie odpuść, zajmij się BB, tam gdzie twojego pokroju ludzi jest więcej (Żeby nie było, nie mówię o Administracji tylko o niektórych graczach, nie miałem na celu obrażać żadnej serwerowni, a jeśli ktoś się poczuł urażony to przepraszam). Kończąc, jeśli ta wypowiedź Cię jedynie wkurzyła i uważasz, iż brednie prawię to lepiej już nie wchodź na JB :terro:

PS:
Y2J napisał/a:
A co do twojej mutacji no jakby ci to powiedzieć Marecki ma bardziej Męski głos.

Skarga niesłuszna
Pozdrawiam
Mech

Cytat:
[Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?

PAiN napisał/a:
PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje :dino: :dino:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe