Zamknięty przez: Mech 2012-01-24, 12:20 |
» [JAILBREAK] Masowa skargaTagi tematu: masowa, skarga |
| Autor |
Wiadomość |
kontakt

Imię: Mateusz
W grze: }: HeRoS :{
Wiek: 18 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 69 Skąd: Świdnica Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-23, 07:41 [JAILBREAK] Masowa skarga
|
|
|
Dziś o od 7:25 do 7:50 na mapie jail_d4x prawie każdy robił masowe Fk kilku żucało HE prosze o zbanowanie połowa nie miała micro i tylko ja i kuba baszko znamy zasady a i jeszcze ---p---e---r wrzeszczy przez micro.Taka gra to nie gra.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez kontakt 2012-01-23, 07:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tajemniczy
Opa Opa

Imię: KamiL
Pomógł: 3 razy Wiek: 16 Dołączył: 29 Paź 2011 Posty: 35 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-23, 07:44
|
|
|
No chyba nie ja w ct byłem i znam zasady i nie fk'owałem ...
Nie muszę co chwile nawijać przez mikro aby udowodnić, że znam zasady -.-
Co do skargi słuszna MASS FK było.
@ Mikro jest + Mutacja..
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Tajemniczy 2012-01-23, 07:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mech
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Pomógł: 42 razy Wiek: 16 Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 1783 Skąd: z Mroku Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-24, 12:20
|
|
|
| Kod: | | 1. W nazwie tematu zawarty musi być nick gracza/vipa, na która składana jest skarga, a także wybrany odpowiedni prefix. |
Następnym razem bądź łaskaw napisać dokładne nicki. Nie zamierzam rozpatrywać skarg na pół serwera, gdzie muszę po dziesięć razy sprawdzić te same demko by zobaczyć czy dany gracz z pozostałych akurat freekill'ował czy też nie...
|
|
|
_________________ "Wasza żizni - spłоsznоje wranje, pоrnuchа, bytоwuchа, intеrnеt-zаwisimоst i sоtоwо-mоbilnоje rаbstwо. Nu rаzwе ja nе prаw?"
~Mr. Freeman
| Cytat: | [Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?
|
| PAiN napisał/a: | PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|