Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Aidan
2011-11-07, 14:54
» [JailBreak] MechTagi tematu: jailbreak, mech
Autor Wiadomość
GoodStaff 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2011-11-07, 13:52   [JailBreak] Mech #1

Witam
Wnoszę skargę na owego H@ ponieważ uważam iż nie przykłada się on do prowadzenia i konserwacji serwera JailBreak. Dowód jest taki iż są częste lagi ( nie wynikające z mojej błędnej konfiguracji ) i często podczas zmiany mapy serwer pada. Z tego co mi wiadomo od użytkowników serwera problem ten trwa dość długo i nie jest naprawiany, a sam H@ zwala winę na maszyny utrzymujące pracę serwera. ( Tą są plotki nie wiem ile w tym prawdy ).
Według mnie to jest kwestia poświecenia chwili czasu na wyeliminowanie crashujących się wzajemnie pluginów. Dużo roboty raczej nie ma.
Kolejną sprawą jest temat banowania graczy. W sumie to już nie mój problem ale zauważyłem że jeśli admin banuje daną osobę to działa to ze sporym opóźnieniem albo nie działa wgl. problem nie jest trudny do ogarnięcia wystarczy zmienić amxbans na ... nie wiem ... mini bany .
Trochę szkoda iż takie rzeczy mają miejsce, bo serwer naprawdę godny polecenia gdyby nie owe podejście p. Mecha.

Dziękuję i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 13:55, w całości zmieniany 2 razy  

Oko666 
Pedofil

Imię: Ignacy
W grze: Pedofil
Wysłany: 2011-11-07, 14:38    #2

GoodStaff napisał/a:
Z tego co mi wiadomo od użytkowników serwera problem ten trwa dość długo i nie jest naprawiany, a sam H@ zwala winę na maszyny utrzymujące pracę serwera. ( Tą są plotki nie wiem ile w tym prawdy ).

Bo to jest problem z maszyna.

GoodStaff napisał/a:
W sumie to już nie mój problem ale zauważyłem że jeśli admin banuje daną osobę to działa to ze sporym opóźnieniem albo nie działa wgl. problem nie jest trudny do ogarnięcia wystarczy zmienić amxbans na ... nie wiem ... mini bany .

Problem z baza, czy czymstam. Zmiana banow nie wchodzi w gre (przynajmniej z tego, co sie orientuje).

Ogolem temat do zamkniecia.

Arek 
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Wysłany: 2011-11-07, 14:48    #3

Oko666 napisał/a:

Ogolem temat do zamkniecia.

Nie Tobie o tym decydować.
Moim zdaniem niech wypowiedzą się opiekuni jak i również sam Mechu.

Team Speak 3 by KampNO.pl
kliknij by dowiedzieć się więcej

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 

FAB napisał/a:
A Ty nie fikaj, Jacuś! Byś się do mnie odezwał, a nie ściemniał, że od 2 lat w korku stoisz, albo że telefon Ci padł!

karceWZROKIEM napisał/a:
a swoją drogą NEO... skoro jestes opiekunem to powinieneś mieć pojęcie w czym problem...

Rafał napisał/a:
Paaaanieee !! To się nie liczy on miał czity i banyhopa

Yunius napisał/a:

Chciał byś ,wracaj do pokebola Kiełbasie :yamnick:

Classic dd2 21.12.11 napisał/a:

*DEAD* eraser~(CT) : stara wie kiedy zadzwonic
*DEAD* SANCZO PANSA(TT) : twoja stara jest terro

Cytat:

.K: nie mam ochoty z toba gadac
.K: idz sobie posiedz na forum

Bulwark_BC napisał/a:
Zaczynałem pisać swoje programy w basic-u na Atari jeszcze jak Ty drogi przyjacielu wchodziłeś na dywan po drabinie

Cytat:

#KampNO | PAiN``: skonczysz jak bronek z adminem na dedmechu

Cytat:

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

http://img.kampno.pl/images/jrshooo.png

jrsh napisał/a:
OLTOLK!!!

Kalina napisał/a:
Mineta urwało

Cytat:

#KampNO | Ogi: tak to jest
#KampNO | Ogi: jak sie ciecia na negocjacje wysle
#KampNO | Ogi: opierdola do gaci
#KampNO | Ogi: i odesla spowrotem
#KampNO | Ogi: na swoich warunkach
#KampNO | Ogi: a ten bedzie sie cieszyl ze sie dogadal

:f :f

Mianos napisał/a:
nie znam sie na tych na tyle zeby moc to przewidziec, jednak wydaje mi sie ze skoro prawie 3 razy wiecej ramu i ponad 2 razy wieksza ich czestotliwosc to potrzebujesz powiedzmy ze 3 razy wiecej pradu na to zeby to zasilic, co moze spowodowac wyzsza temperature komputera.

Jeśli otrzymałeś 3 warna lub bana to posłuchaj.
Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 

GoodStaff 

Wysłany: 2011-11-07, 14:48    #4

Okej powiedzmy że jest problem z maszyną ... czy z czymś tam ...

Owy problem trwa już ... szczerze? to nawet nie wiem bo się już przyzwyczaiłem, ale zaczęło mnie( i nie tylko mnie ) to irytować . Problem POWINIEN być rozwiązany.
Gram na innych serwerach by KampNO i nie ma takich sytuacji że podczas zmiany mapy serwer pada ... Dość często siedzę na Bhop ( KampNO ) i zdarzyło mi się może 2 razy że serwer padł... na Jailu serwer pada minimalnie 5 razy dziennie .

[ Komentarz dodany przez: Arek: 2011-11-07, 14:49 ]
Poczekajmy na wypowiedź opiekunów. Na pewno się dowiesz z pewego źródła gdzie i dlaczego tkwi problem.

Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 14:51, w całości zmieniany 1 raz  

Aidan 
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Nagrody: 2 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 2)
Wysłany: 2011-11-07, 14:54    #5

Problem lezy po stronie bazy i nie ma w tym zadnej winy Mecha. Skarga niesluszna. Postaramy sie uporac z tym jak najszybciej.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe