Zamknięty przez: Aidan 2011-11-07, 14:54 |
» [JailBreak] MechTagi tematu: jailbreak, mech |
| Autor |
Wiadomość |
GoodStaff

|
Wysłany: 2011-11-07, 13:52 [JailBreak] Mech
|
|
|
Witam
Wnoszę skargę na owego H@ ponieważ uważam iż nie przykłada się on do prowadzenia i konserwacji serwera JailBreak. Dowód jest taki iż są częste lagi ( nie wynikające z mojej błędnej konfiguracji ) i często podczas zmiany mapy serwer pada. Z tego co mi wiadomo od użytkowników serwera problem ten trwa dość długo i nie jest naprawiany, a sam H@ zwala winę na maszyny utrzymujące pracę serwera. ( Tą są plotki nie wiem ile w tym prawdy ).
Według mnie to jest kwestia poświecenia chwili czasu na wyeliminowanie crashujących się wzajemnie pluginów. Dużo roboty raczej nie ma.
Kolejną sprawą jest temat banowania graczy. W sumie to już nie mój problem ale zauważyłem że jeśli admin banuje daną osobę to działa to ze sporym opóźnieniem albo nie działa wgl. problem nie jest trudny do ogarnięcia wystarczy zmienić amxbans na ... nie wiem ... mini bany .
Trochę szkoda iż takie rzeczy mają miejsce, bo serwer naprawdę godny polecenia gdyby nie owe podejście p. Mecha.
Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 13:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Oko666
Pedofil

Imię: Ignacy
W grze: Pedofil
Pomógł: 64 razy Wiek: 101 Dołączył: 13 Lip 2010 Posty: 842 Skąd: z Rosji Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-07, 14:38
|
|
|
| GoodStaff napisał/a: | | Z tego co mi wiadomo od użytkowników serwera problem ten trwa dość długo i nie jest naprawiany, a sam H@ zwala winę na maszyny utrzymujące pracę serwera. ( Tą są plotki nie wiem ile w tym prawdy ). |
Bo to jest problem z maszyna.
| GoodStaff napisał/a: | | W sumie to już nie mój problem ale zauważyłem że jeśli admin banuje daną osobę to działa to ze sporym opóźnieniem albo nie działa wgl. problem nie jest trudny do ogarnięcia wystarczy zmienić amxbans na ... nie wiem ... mini bany . |
Problem z baza, czy czymstam. Zmiana banow nie wchodzi w gre (przynajmniej z tego, co sie orientuje).
Ogolem temat do zamkniecia.
|
|
|
|
|
Arek
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Pomógł: 214 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 5061 Skąd: Okolice Rzeszowa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-11-07, 14:48
|
|
|
| Oko666 napisał/a: |
Ogolem temat do zamkniecia. |
Nie Tobie o tym decydować.
Moim zdaniem niech wypowiedzą się opiekuni jak i również sam Mechu.
|
|
|
|
|
GoodStaff

|
Wysłany: 2011-11-07, 14:48
|
|
|
Okej powiedzmy że jest problem z maszyną ... czy z czymś tam ...
Owy problem trwa już ... szczerze? to nawet nie wiem bo się już przyzwyczaiłem, ale zaczęło mnie( i nie tylko mnie ) to irytować . Problem POWINIEN być rozwiązany.
Gram na innych serwerach by KampNO i nie ma takich sytuacji że podczas zmiany mapy serwer pada ... Dość często siedzę na Bhop ( KampNO ) i zdarzyło mi się może 2 razy że serwer padł... na Jailu serwer pada minimalnie 5 razy dziennie .
[ Komentarz dodany przez: Arek: 2011-11-07, 14:49 ]
Poczekajmy na wypowiedź opiekunów. Na pewno się dowiesz z pewego źródła gdzie i dlaczego tkwi problem.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez GoodStaff 2011-11-07, 14:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7863 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-11-07, 14:54
|
|
|
Problem lezy po stronie bazy i nie ma w tym zadnej winy Mecha. Skarga niesluszna. Postaramy sie uporac z tym jak najszybciej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|