Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mech
2012-01-08, 00:27
» [JAILBREAK] SkargaTagi tematu: Brak tagów.
Autor Wiadomość
GramKolanem 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-01-04, 18:02   [JAILBREAK] Skarga #1

Dzisiaj na serwerze jb panowal wielki nieogar bylo pelno ct i fk. A że nie bylo admina żadnego akurat na jb to wbilem na multimoda bo siedzialo tam 3 adminow pozdro klatek i smoqu pisze do nich wbijcie nachwile na jb i ogarnijcie to
Klatek mi napisal "a co bijom wszystkich" napisalem ze jest tam nie ogar a ten ze nie wbije neich pozdro wbije sobie a pozdro nie odpisuje nic .
To pytam sie smoqa czy wbije na jb i ogarnie to a ten do mnie cytuje "sam sobie wbij bo ja teraz gram"

Nie wiem czy slusznie robie piszac ta skarge ale po co ci goscie starali sie o admina na jb jak wogole ani na chwile nie weszli zobaczyc co sie tam dzieje nawet jak nie zyli to woleli sobie patrzyc na graczy co sobie biegaja po multimodzie zamiast na sekunde wbic na serwa i pobanowac tych co fk ...

Mech 
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-01-04, 18:12    #2

Czas i mapa zajścia (mam tu na myśli mapę z JB na której popełniali FK jak i mapę z multimoda, na której zaszło opisane zajście).
Bez tego nie ruszymy dalej

Cytat:
[Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?

PAiN napisał/a:
PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje :dino: :dino:

Pozdro? 

Imię: Kuba
W grze: Pozdro?
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2012-01-04, 18:17    #3

Sory ale napewno nie bede lecial na kazde "wbij na serwer" bo nie mogl bym nic innego robic oprocz siedzenia na JB. Jest duzo adminow nowych jak i starych , ogarnialem juz serwer dzis i mi starczy. Jesli sie nie podoba moge zrezygnowac ale nie wiem czy Ci o pomoze w ogarnianiu serwera gdyz bedzie jednego admina mniej.

Mechu rob co chcesz ale ja napewno nie bede lecial na kazde zawolanie bo spam mam 24/7 , mam tez swoje sprawy i chce czasami cos innego porobic jak mam czas.
Tyle z mojej strony co do tej skargi. :roll:

# Down

Od poczatku tygodnia poprawialem oceny , ale i tak wchodzilem na serwer kosztem iz nie moglem sie uczyc i non stop dostawalem spam na steam. Tylko ja tu mam admina ? - chyba nie.. Jest dosyc duzo adminow , jak juz mowilem nie jestem BOTem zebym byl 24/7 na serwerze. Ostatnio jestem tez zajety po pomagam gracza z problemami ( csem ) aby mogli grac na naszym JB. Robie ile moge jesli sie nie podoba to nikt przeciez mnie tu nie trzyma , robie to tylko dla serwera wiec jesli to sie wam nie podoba moge odejsc. Myslalem ze robie pożyteczna rzecz zostajac adminem i "ogarniajac" serwer.
Wiecej nie bede juz w tym teamcie odpisywal.
Czekam na wypowiedz Mecha. 8-)

LFC napisał/a:
bałem się, że pozdro będzie vH@... dobra, mogę spac spokojnie.

Rudy napisał/a:
Zapoznałem się z regulaminem: Nie umiem czytać, ale mi rodzice pomogli. Mimo wszystko czytali niewyraźnie, więc nie jestem pewny co dokładnie w regulaminie pisze, ale akceptuje każdy regulamin w którym nie zezwalam na wycięcie swojej nerki.
Ostatnio zmieniony przez Pozdro? 2012-01-04, 18:35, w całości zmieniany 2 razy  

GramKolanem 

Wysłany: 2012-01-04, 18:18    #4

no mapy dokladnie nie pamietam ale byl to jakis dr kolo godziny 17 45 kolejna mapa to bylo cos train
a na jb byla mapa desert godzina ta sama

GramKolanem 

Wysłany: 2012-01-04, 18:19    #5

no dobra ale jak nie zyjesz na multimodzie pozdro to mozesz nachwile wbic na jb i ogarnac tych co fk

GramKolanem 

Wysłany: 2012-01-04, 18:31    #6

a ta mapa na multimodzie nazywala sie chyba deathrun bkm ale pewny nie jestem

Mech 
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-01-08, 00:27    #7

Fakt faktem, że admin też człowiek, ma prawo na czas odpoczynku i odprężenia na innym serwerze niż JB zwłaszcza gdy już swoją robotę "odwalił". Wiele razy było to wałkowane i niedorzeczne byłoby każdego admina ciągać po kątach za coś takiego zresztą gdybym miał coś takiego robić prawdopodobnie zostałbym tu sam. Natomiast nie będę tolerować takiego spławiania jak "sam sobie wbij bo ja teraz gram" (zakładam iż takie teksty miały miejsce gdyż oskarżeni, prócz Pozdro, nie raczyli się wypowiedzieć). Można graczowi odmówić, nie zabronię wam tego, zresztą nie zamierzam. Lecz róbcie to w sposób na jaki adminowi przystało i nie nadużywajcie tego przywileju. W końcu po coś te uprawnienia macie. Tyczy się to zarówno oskarżonych jak i wszystkich pozostałych. Potraktujcie to jako grupowe upomnienie :terro:
Zamykam

Cytat:
[Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?

PAiN napisał/a:
PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje :dino: :dino:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe