Zamknięty przez: Neo 2011-08-19, 23:12 |
» [JAILBREAK] SkuLLTagi tematu: jailbreak, skull |
| Autor |
Wiadomość |
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-18, 15:10 [JAILBREAK] SkuLL
|
|
|
To co ten H@ robi to już jest po prostu albo chamstwo albo lenistwo. Za każdym razem mimo tego, że skargi są słuszne, mimo tego, że każdy inny może potwierdzić moją rację i mimo tego, że wszystkie skargi, które składam są dlatego, że ktoś złamał regulamin dostaję odpowiedź "skarga jest niesłuszna". Proszę popatrzeć na ostatnią skargę złożoną przeze mnie na admina Respekcio na serwerze jailbreak. Ewidentnie była to jego wina. Nieuważnie i nie przemyślanie strzelał do gracza przez co przypadkowo zabił mnie i innego terrorystę, który tak samo jak ja wykonywał uważnie i dokładnie polecenia klawiszy. Za każdym razem gdy jest złożona skarga
1. Nie daje uzasadnienia dlaczego skarga jest słuszna/nie słuszna
2. Nie daje czasu innym graczom na wypowiedzenie się w skardze
3. Każdy temat trwa tyle czasu, że nawet gdyby skarga była słuszna to itak od razu go zamyka bez namyślania się
4. Nie wykorzystuje materiałów dowodowych. Gdy piszę, że całą sytuację będzie można zaobserwować i przeanalizować dokładnie przy pomocy nagrania z HLTV nie czeka, aż taki materiał będzie dostępny tylko od razu zamyka temat
Proszę coś zrobić w tej sprawie
Tutaj link do ostatniej skargi, jeżeli ktoś mi wytłumaczy dlaczego rzekomo skarga jest niesłuszna to będę bardzo wdzięczny
KLIK
|
|
|
|
|
|
|
Marecki985
ee ?

Imię: Jakub
W grze: Marecki.
Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 10 Wrz 2010 Posty: 197 Skąd: Czarne Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-08-18, 15:22
|
|
|
Wszystkie twoje skargi to jedna wielka ŻENADA !
Złożyłeś już 29 (!) i wciąż się dziwisz że są niesłuszne.
Co ty byś zrobił gdybyś miał ciągle rozpatrzać skargi jednego gracza ?
Grasz na serverze dosyć często i za każdym twoim wejściem na forum jest +1 skarga..
Czy ulży ci jeżeli gracz który popełnił "nieważnego" fk-a dostanie bana na 1-2 dni ?
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Marecki985 2011-08-18, 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LFC

Imię: Marcin
Pomógł: 112 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Maj 2010 Posty: 3548 Skąd: Poznań Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-18, 15:44
|
|
|
żenada? człowieku sam do mnie jak i do adminów pisałeś wprost, że trole górą i że grasz na tym serwerze tylko po to żeby uprzykrzyc życie adminów i żeby pisac skargi. skoro ty masz takie podejście, to ja postanowiłem, że nie będę rozpatrywac twoich skarg.
1 dowodzik: http://forum.kampno.pl/ja...4256.htm#313553
były jeszcze pw na których pisał to samo, ale nie będę tego tutaj wklejał.
skarge rozpatrzy neo/fifka, ja swoje powiedziałem. zdania i nastawienia co do twojej osoby nie zmienie. Twoich skarg rozpatrywac na pewno nie będę. jesteś typowym intrnetowym zerem, siema.
|
|
|
_________________ "form is temporary, class is permanent" |
|
|
|
|
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-18, 18:20
|
|
|
Tak gram tutaj żeby uprzykrzyć życie adminom ale twoim zadaniem jest dopilnowanie porządku i rozpatrywanie wszystkich skarg w ten sam sposób. Każdy jest równy nie możesz traktować innych inaczej ponieważ nie podoba Ci się ich styl bycia. To, że mnie nie lubisz nie daje Ci uprawnienia do tego żeby mnie ignorować. Zostałeś H@ w pewnym celu, przestrzegaj zasad, które Ciebie obowiązują.
Aha nie masz prawa nazywać kogo kolwiek zerem, jaki by nie był i nie ważne czy go lubisz czy nie. Co o mnie czy o innych sądzisz zachowaj dla siebie. Kultura obowiązuje także w sieci a przede wszystkim na forum publicznym, do którego każdy ma dostęp.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Yankes123 2011-08-18, 18:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LFC

Pomógł: 112 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Maj 2010 Posty: 3548 Skąd: Poznań Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-18, 18:33
|
|
|
| Yankes123 napisał/a: | | Tak gram tutaj żeby uprzykrzyć życie adminom ale twoim zadaniem jest dopilnowanie porządku i rozpatrywanie wszystkich skarg w ten sam sposób. |
nie, uznaje że moim obowiązkiem jest dopilnowanie by graczom na serwerze grało się jak najlepie, żeby serwer funkcjonował tak jak należy oraz żeby admini zachowywali się jak należy.
Nie zaliczam do swoich zadań pomoc trolom internetowym, sorry na moją pomoc lliczyc nie możesz ;/.
skarge rozpatrzy opiekun publików, ja jestem gotów ponieśc konsekwencje swoich czynów, (mimo że jestem przekonany że robie słusznie)
| Yankes123 napisał/a: | | Tak gram tutaj żeby uprzykrzyć życie adminom |
żenujące
|
|
|
|
|
|
|
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-18, 19:28
|
|
|
Ja nie pisze tego żeby go udupić tylko dlatego, że ignoruje moje skargi i uważa, że są nieważne. Nic go nie usprawiedliwia, że tak robi i sądze, że to jego wina. Nie ma nigdzie mowy o tym, że jak kogoś nie lubi to może go ignorować.
Marecki skargi piszę bo mogę, nie łamie żadnego punktu w regulaminie więc o co ci chodzi? Pisanie skarg jest dozwolone i możesz to zrobić jeżeli coś Ci nie pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
respekcio
Powoli wracam!

W grze: respekcio
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 403 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-08-18, 21:05
|
|
|
| Kod: | | jesteś typowym intrnetowym zerem, | +10
Ty chyba człowieku nie masz co robić tylko siedzisz na JB, patrzysz tylko kto co zrobi źle, a czy JA zabiłem kogoś, czy nie to lepiej chyba ja wiem, denerwujesz cały serwer oceniając cię po głosie można uznać, że jesteś choć trochę dojrzałym człowiekiem, gdy wykłócasz się o byle jakie gówno typu łapanie za słówka, jesteś jak zwykły dzieciak.
|
|
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=oz2yWChNHZQ <-- epickość w 100%
 |
|
|
|
|
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-18, 23:42
|
|
|
Respekcio w takim razie wrzuć na jakiś hosting nagranie z HLTV i się przekonamy, jeżeli złożyłem skargę to znaczy, że miałem powód. Wciąż czekam na wypowiedź w sprawie postępowania SkuLL'a. Tak poza tym trzymajmy się tematu coś Ci nie pasuje Respekcio to mi to powiedź gdzieś indziej tutaj możesz ewentualnie napisać coś o zachowaniu SkuLL'a.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Yankes123 2011-08-18, 23:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
respekcio
Powoli wracam!

W grze: respekcio
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 403 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-08-19, 00:05
|
|
|
Sam sobie wrzuć na jakiś hosting, mam taki sam dostęp do demek jak i ty.
Płacz dalej z powodu 1 FK, pewnie jeszcze zabiłem cię słusznie, bo i tak wcześniej się ruszałeś.
|
|
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=oz2yWChNHZQ <-- epickość w 100%
 |
|
|
|
|
Neo
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Pomógł: 117 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 6111 Skąd: Bydgoszcz Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-19, 11:32
|
|
|
| Yankes123 napisał/a: | | To co ten H@ robi to już jest po prostu albo chamstwo albo lenistwo. Za każdym razem mimo tego, że skargi są słuszne, mimo tego, że każdy inny może potwierdzić moją rację i mimo tego, że wszystkie skargi, które składam są dlatego, że ktoś złamał regulamin dostaję odpowiedź "skarga jest niesłuszna". Proszę popatrzeć na ostatnią skargę złożoną przeze mnie na admina Respekcio na serwerze jailbreak. Ewidentnie była to jego wina. Nieuważnie i nie przemyślanie strzelał do gracza przez co przypadkowo zabił mnie i innego terrorystę, który tak samo jak ja wykonywał uważnie i dokładnie polecenia klawiszy. |
Proszę o linki do skarg wraz z opisem dokładnym sytuacji dla każdego linku i uświadomienie mi niesłuszności decyzji SkuLLa.
Po 2. | Yankes123 napisał/a: | 1. Nie daje uzasadnienia dlaczego skarga jest słuszna/nie słuszna
2. Nie daje czasu innym graczom na wypowiedzenie się w skardze
3. Każdy temat trwa tyle czasu, że nawet gdyby skarga była słuszna to itak od razu go zamyka bez namyślania się
4. Nie wykorzystuje materiałów dowodowych. Gdy piszę, że całą sytuację będzie można zaobserwować i przeanalizować dokładnie przy pomocy nagrania z HLTV nie czeka, aż taki materiał będzie dostępny tylko od razu zamyka temat |
H@ nie ma obowiązku uzasadniania swojej opinii w przypadku niesłuszności skargi. Gracze nie mają prawa się tu wypowiadać, a jedynie admin/H@/ktos na kogo zlozona jest skarga. Odsyłam do regulaminu.
Masz czas do 23:00. Jesli nie uznaje za niesłuszną.
|
|
|
_________________ KONTAKT GG: 41100162
| Nathen napisał/a: | | Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia |
 |
|
|
|
|
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-19, 15:15
|
|
|
Neo przecież gracze to również admini. Chodzi mi o to, że jak złoże skargę to on nie daje czasu nawet na wypowiedzenie się komuś innemu, nie sprawdzi dokładnie skargi tylko od razu zamyka bez żadnego zastanowienia.
Link do przykładowej skargi (ostatniej) podałem wyżej w pierwszym poście http://forum.kampno.pl/ja...5063.htm#320113
Sprawę dokładnie opisałem i zdecydowanie można wywnioskować, że skarga była słuszna. SkuLL nawet nagrania z HLTV nie oglądał tylko po zobaczeniu tematu od razu go zamknął.
Tutaj nastepna skarga, którą uważam za jak najbardziej słuszną http://forum.kampno.pl/ja...4619.htm#315985
To samo co wyżej, zobaczył temat i od razu zamknął.
To inna sytuacja, wiele adminów robiło tak jak ja i nikt nigdy nie został ukarany to po 1. Po 2, nawet jeżeli zrobie FK na pewnej mapie a zaraz jest zmiana na inną to na nowej mapie nie muszę wpisywać killi! Po 3 nawet jeżeli zrobiłem FK (pomimo tego, że regulamin mówi o tym, że na nowej mapie nie trzeba wpisać killa), któryś z adminów mnie slaynął i dostałem niby karę, nie zważająć na to parę godzin później za ten sam wyczyn dostałem bana na 24H.http://forum.kampno.pl/ja...4333.htm#314059
Tutaj pomimo tego, że admin popełnił błąd nie dostał nawet ostrzeżenia, po prostu po koleżeńsku go zostawiłhttp://forum.kampno.pl/ja...4251.htm#313317
Respekcio demko oglądałem i tak jak mówiłem zabiłeś bez powodu mnie i kogoś innego jak staliśmy w szeregu.
To chyba wszystkie skargi jeżeli nie to przepraszam ale więcej nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
LFC

|
Wysłany: 2011-08-19, 15:36
|
|
|
| Yankes123 napisał/a: | | Tak gram tutaj żeby uprzykrzyć życie adminom |
| Yankes123 napisał/a: | | Tak więc dowodu nie ma a ja zostaję i dalej będę pisał skargi JUPI! NIECH ŻYJĄ TROLE!@!@! |
| Yankes123 napisał/a: | | Aha nie masz prawa nazywać kogo kolwiek zerem |
a jak ty byś siebie nazwał ?
tak jak mówiłem już w tym temacie, nie rozpatrywałem i nie rozpatruję twoich skarg, powody wymieniłem wyżej. a nawet jeśli, to te skargi opierają się na tym "on mnie zabił, był fk proszę go ukarac" za takie coś karac adminów/graczy nie będę. jb to dośc specyficzny mod, gdzie zdażają się takie rzeczy jak przypadkowy fk.
|
|
|
|
|
|
|
Yankes123

|
Wysłany: 2011-08-19, 22:26
|
|
|
Po 1 uprzykrzam życie adminom ponieważ chcieli uprzykrzyć życie mi. Po 2 to, że napisałem niech żyją trole nie znaczy, że przóbuję być jednym z nich. Po 3 tak nie masz prawa nazywać kogo kolwiek zerem, na pewno bym siebie tak nie nazwał.
Tak skargi opierają się na "on mnie zabił, był fk proszę go ukarac" ponieważ jest to złamanie regulaminu to mam prawo napisać przez taki powód skargę. Jeżeli za FK nie będziesz karał to powodzenia w utrzymaniu porządku na serwerze.
Kiedyś to komuś pisałem:
"Jeżeli ktoś ukradnie jabłko a drugi ukradnie 1000000$ to ten i ten będzie ukarany tak samo ponieważ oboje są złodziejami"
"Jeżeli ktoś zrobi jednego FK a drugi zrobi 50 FK to ten i ten powinien zostać tak samo ukarany ponieważ oboje są "freekilowcami"".
Jednak SkuLL uważa, że jeden FK można odpuścić i w cale nie trzeba za niego karać.
|
|
|
|
|
|
|
LFC

|
Wysłany: 2011-08-19, 22:34
|
|
|
| Yankes123 napisał/a: | | "Jeżeli ktoś zrobi jednego FK a drugi zrobi 50 FK to ten i ten powinien zostać tak samo ukarany ponieważ oboje są "freekilowcami"". |
no to tutaj się nie popisałeś. my, admini mamy ustalone zasady w kąciku adminów i to co napisałeś to jest totalna bzdura.
|
|
|
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3072 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-19, 23:01
|
|
|
| Yankes123 napisał/a: | | . Chodzi mi o to, że jak złoże skargę to on nie daje czasu nawet na wypowiedzenie się komuś innemu, |
tak na offtopie, to nie musi...to H@ danego serwera rozstrzyga skargi, przegląda demka i analizuje dane sytuacje. Nie musi mieć otwartego tematu prze 2 tygodnie, aby wszyscy się wypowiedzieli. Czyta skargę, przegląda demko, ocenia sytuację i podejmuje decyzję. Więc im szybciej wejdzie na forum i to przeczyta, tym szybciej skarga jest rozpatrywana. Więc daruj sobie tego typu argument, bo to nic nie znaczy.
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
|
|
|
|
Neo
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Pomógł: 117 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 6111 Skąd: Bydgoszcz Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-19, 23:12
|
|
|
absurd. skarga nie słuszna.
zapraszam do złożenia skargi na mnie.
|
|
|
_________________ KONTAKT GG: 41100162
| Nathen napisał/a: | | Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia |