Zamknięty przez: Ivor 2010-09-03, 18:01 |
» Man in The Mirror vel WrażenieTagi tematu: in, man, mirror, the, vel, wrazenie |
| Autor |
Wiadomość |
Marco

Pomógł: 125 razy Wiek: 12 Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2074 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:44 Man in The Mirror vel Wrażenie
|
|
|
Nie ma wzoru skarg więc jak najdokładniej opiszę sytuację i to co się stało.
Godzina : 18:20
Mapa : jail_escape_v3
Siedzę sobie na mistrzowie.org a tym czasem piszą mi na Steamie żebym wbił na serwer bo FK i nic nie mogą zrobić bo admin.
No spoko. Wbijam na serwer, patrze CT zdziwiony: Man in the Mirror.
Dołączam TT, kilka rund. Stoimy pod przyciskiem, bawię się latarką tym czasem Mirror zabija innych dwóch kolegów pod pretekstem że to oni się bawią, a było wyraźnie widać że ja ( widać kto się bawi po tym gdzie patrzy bo i tam pada światło z latarki )
Next runda pisze mu że FK miał 2x, on nic że widział.
Następna runda, cały dzień stolice.
Doszedłem do finału, razem chyba z Gremlinem.
Tym czasem Wrażenie mnie zabija za nic, Gremlin nawet mnie nie wybrał.
I znów mu pisze że 3x FK.
Zmiana mapy.
---------------------
Na Steamie dostaje wiadomość że zostaje zawieszony jako admin JB.
Powód ?
Zachowanie na forum i serwerze.
Teraz mi wytłumacz, zachowanie na forum ?
Że napisałem odwołanie co do skargi ?
A na serwerze ?
Że FK popełniasz i Cię upominam ?
Najgorsze to że na serwerze nie ma HLTV ale i tak na serwerze było wielu świadków.
Pozdrawiam i czekam na rozwiązanie problemu i oddanie mi flag.
|
|
|
|
|
|
|
bulexx

Imię: Dominik
W grze: BuleXx
Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Lip 2010 Posty: 52 Skąd: Łowicz Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:50
|
|
|
Byłem wtedy na serverze i to prawda. Zgadzam się z Little Marco.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez bulexx 2010-09-03, 17:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
cichociemny?
Kurczak?!

Imię: Kuba
Pomógł: 60 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 2442 Skąd: Chrzanów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:51
|
|
|
Proszę o zamknięcie tematu, bo to nie miejsce na ewentualne wyciąganie brudów. Sprawa zostanie wyjaśniona na PW.
|
|
|
|
|
KoBe

W grze: ParKer
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:52
|
|
|
Ja tez byłem na serwerze i wszytko widziałem i popieram Marco
|
|
|
|
|
|
|
LFC

Imię: Marcin
Pomógł: 109 razy Wiek: 16 Dołączył: 03 Maj 2010 Posty: 2957 Skąd: Poznań Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:56
|
|
|
Pierwsza sprawa. Wrazenie, te skargi o tym ze Freekillowales nie sa wyssane z palca. Na tej samej mapie, na poczatku kiedy Marco jeszcze nie bylo Popelniles dwukrotnie Fk. Jeden sie bawil guzikiem do otwierania cel, ty zabiles dwoch pozostalych TT (Gremlins i bodajze Pro Kudi). Pisali ci ze Fk, olales to. Pozniej tamten TT (nie pamietam nicku) Na say'u napisal ze to on sie bawil czyli 2 FK miales, nie zareagowales... Po drugie, jak nie jestes pewny kto swieci latarka, nie zabijasz.
Druga sprawa. Zachowanie na forum. Marco dostal nieslusznego warna i upominal sie o jego usuniecie, czy to zle ? A warn byl niesluszny bo w innym wypadku Norbert by go chyba nie zdejmowal nie ?
Myslisz ze odebranie Marco uprawnien jest, rozwiazaniem tego problemu ? Chyba nie. Wgl co to ma znaczyc ? Marco traci uprawnienia a inni admini maja wszystko w dupie, wgl nie graja na serwerze i nic. Lepiej nimi sie zajmij... Yunius, Nocny Kosiarz kiedy ostatnio widziales ich na serwerze ?
Marco ci wytknal blad ktory popelniles, a ty mu zabrales uprawnienia... bo najlatwiej. Nie wchodzic w zadne dyskusje bo jeszcze ci udowodni twoja wine i co wtedy ?
Wrazenie, ja do ciebie nic nie mam, a pomylka to rzecz ludzka. Ale sztuka jest czasem przyznac sie do swojego bledu, a nie odsuwac od sprawy bo tak wygodniej.
|
|
|
_________________ There are those who say maybe I should forget about football.
Maybe I should forget about breathing.
 |
|
|
|
|
Gremlins
Més que un club

Pomógł: 47 razy Wiek: 15 Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 1203 Skąd: Kraków Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-09-03, 17:56
|
|
|
Dokładnie tak było Wrażenie na mnie zrobił 2x FK za 1 powiedziałem żeby nie wpisywał ale 2 mu nie chciałem podarować ale oczywiście on to olał byłem świadkiem tej dziwnej sytułacji nie wybrałem Marco ani nic w ogóle nie zrobiłem.
|
|
|
_________________ "Można grac lepiej, skuteczniej ale nigdy nie piękniej od Barcy"- Johan Cruyff |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|