Zamknięty przez: Aidan 2012-01-25, 14:40 |
» MEFISTOTagi tematu: mefisto |
| Autor |
Wiadomość |
Pozdro?

Imię: Kuba
W grze: Pozdro?
Pomógł: 13 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 906 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:42 MEFISTO
|
|
|
Skarga za niewlasciwe rozpatrzenie Odwolania.
http://forum.kampno.pl/cl...nic-vt41094.htm
Kara sie raz a nie dwadziescia.
Mysle ze duzo nie musze pisac gdyz prawie wszystko napisane jest w tym temacie.
|
|
|
| Rudy napisał/a: | | Zapoznałem się z regulaminem: Nie umiem czytać, ale mi rodzice pomogli. Mimo wszystko czytali niewyraźnie, więc nie jestem pewny co dokładnie w regulaminie pisze, ale akceptuje każdy regulamin w którym nie zezwalam na wycięcie swojej nerki. |
|
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

W grze: MEFISTO
Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:44
|
|
|
Za obrazę ban Ci się należał. Niech opy się wypowiedzą.
|
|
|
_________________ Z tymi co trzeba biję beczke, piję wódeczkę
i pale lole i w ogóle się nie pierdolę,
bo mam olew na kurwy i nie polegam na kole fortuny. |
|
|
|
|
Pozdro?

Pomógł: 13 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 906 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-24, 22:18
|
|
|
Za takowa obraze dostalem Kicka.
Wiec zostalem ukarany. A po 5 minutach jeszcze za to samo bana.
To moze jak skonczy mi sie ban dacie mi nastepnego bo przeciez obrazilem admina a potem nastepny i wszystko bedzie sluszne bo przeciez obrazilem. Z tego co wiem kara sie raz a nie ciagle bo tak to odrazu perma dajcie komus kto zrobi cos zle. Po co karac pare razy.
Dotego jeszcze ten tekst : Next raz i bedzie ban. - nie bylo next.
Czekam na wypowiedz Opow.
Prosze rowniez o przejrzenie demka , ktore napewno wiele wyjasni.
|
|
|
| Rudy napisał/a: | | Zapoznałem się z regulaminem: Nie umiem czytać, ale mi rodzice pomogli. Mimo wszystko czytali niewyraźnie, więc nie jestem pewny co dokładnie w regulaminie pisze, ale akceptuje każdy regulamin w którym nie zezwalam na wycięcie swojej nerki. |
|
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

W grze: MEFISTO
Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-25, 08:57
|
|
|
Ja tylko Ci dodam, że za taką obraze należy się ban.
I ban nie poszedł z mojego polecenia. Maju miał wolną rekę.
Tyle.
|
|
|
_________________ Z tymi co trzeba biję beczke, piję wódeczkę
i pale lole i w ogóle się nie pierdolę,
bo mam olew na kurwy i nie polegam na kole fortuny. |
|
|
|
|
MajuElite
Maju

Imię: Marcin
W grze: Maju
Pomógł: 6 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lut 2011 Posty: 446 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 09:19
|
|
|
Jeszcze Mefiego w to mieszasz? Chłopcze po co Ty wpisałeś że masz 18 lat jak Twoje zachowanie jest na poziomie może 15-tu? Obraziłeś admina dostałeś kicka, to nie poskutkowało dostałeś bana. ZNOWU MASZ RACJE. TO TY JESTEŚ POSZKODOWANY! ZŁY ADMIN, POTEM ZŁY HEAD-ADMIN. Brawo! To już 3 Twoja szopka. Powinieneś założyć firmę która by robiła szopki na święta, bo inaczej tego się już nie da nazwać.
|
|
|
_________________ Póki walczysz jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
Pozdro?

|
Wysłany: 2012-01-25, 09:23
|
|
|
| MajuElite napisał/a: | | Jeszcze Mefiego w to mieszasz? Chłopcze po co Ty wpisałeś że masz 18 lat jak Twoje zachowanie jest na poziomie może 15-tu? Obraziłeś admina dostałeś kicka, to nie poskutkowało dostałeś bana. ZNOWU MASZ RACJE. TO TY JESTEŚ POSZKODOWANY! ZŁY ADMIN, POTEM ZŁY HEAD-ADMIN. Brawo! To już 3 Twoja szopka. Powinieneś założyć firmę która by robiła szopki na święta, bo inaczej tego się już nie da nazwać. |
Prosze o warna dla tego pana za Obraze i pisanie w tematach ktore go nie dotycza.
|
|
|
|
|
|
|
|
MajuElite
Maju

Imię: Marcin
W grze: Maju
Pomógł: 6 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lut 2011 Posty: 446 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 14:22
|
|
|
Wskaż mi tutaj obrazę oraz dla Twojej bardzo rozległej wiedzy temat jak najbardziej dotyczy również mnie.
|
|
|
_________________ Póki walczysz jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7875 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-25, 14:40
|
|
|
Skarga niesluszna, nie dostrzegam zadnego bledu MEFISTO.
|
|
|
|
|
|
|