Przesunięty przez: norbert 2010-12-16, 23:32 |
» Odrabianie warnów - reklama strony portal.kampno.plTagi tematu: odrabianie, portal.kampno.pl, reklama, strony, warnow |
| Autor |
Wiadomość |
z0ltar.nh
Pier Dol Się ?

Imię: Kamil
W grze: Z0ltar
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2011 Posty: 39 Skąd: Kraków Nagrody: Brak
|
|
|
|
|
Marco

Pomógł: 132 razy Wiek: 12 Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2185 Nagrody: Brak
|
|
|
|
|
Kubuś
Kubus

Pomógł: 8 razy Wiek: 16 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 826 Skąd: Białystok Nagrody: Brak
|
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2389 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-02-02, 09:37
|
|
|
Zaraz zacznę wlepiać warny za wklejanie tu reklam serwerów.
Czy ten temat nazywa się "Odrabianie warnów - reklama serwerów na forach"? Nie.
Czy było pisane/mówione że obecnie warny można odrabiać tylko przez reklamę portalu lub kampno.pl w katalogach? Tak.
Czy w tym temacie piszę cokolwiek o robieniu reklam serwerów na forach w zamian za zdjęcie warna? Nie.
Czy pisałam w tym oto temacie, aby nie umieszczać tu linków do reklam serwerów, a jedynie linki do katalogów z wpisami? Tak.
Wobec tego proszę przestać spamować tu oraz mi na PW linkami z reklamami na forach. A następnie, gdy po raz n-ty odpisuję że warna można odrobić tylko umieszczając stronę w katalogu - nie wysyłać mi lamentu, że "z tymi katalogami to ciężko i przecież reklamy zrobiłem(am)".
Przysięgam, że dostanę jeszcze jedno PW z reklamami na forach to wyjdę z siebie i nie wrócę.
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|