Zamknięty przez: norbert 2010-05-05, 15:23 |
» OstrzeżeniaTagi tematu: ostrzezenia |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-05-05, 15:23 Ostrzeżenia
|
|
|
Witam,
w związku z powstaniem nowego regulaminu forum, pragnę poinformować, iż wszystkie dotychczasowe ostrzeżenia zostają usunięte. Mam nadzieję, że to docenicie i nie będziemy zmuszeni oglądać czerwonego paska - przynajmniej przez jakiś czas
Pozdrawiamy,
Zespół KampNO
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-07-28, 11:52
|
|
|
Z racji częstych pytań użytkowników informujemy, że warny można odpracować
- pisząc przydatny i AUTORSKI poradnik, np. z tematyki CS
- wykonując prace na rzecz wybranego serwera (w tym celu należy zgłosić się do Head Admina serwera)
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-08-24, 17:16
|
|
|
Informujemy, że od dziś istnieje nowa możliwość odpracowania warnów.
Jest to dodawanie linków do naszego portalu KampNO np. do katalogów stron, forów internetowych czy też własnych witryn www.
Dodawanie linków kierujących do naszego portalu pozwoli na wzmocnienie pozycji portalu w wyszukiwarkach.
Wskazówki odnośnie linkowania portalu zostały umieszczone tutaj:
http://forum.kampno.pl/li...alu-vt24043.htm
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|