A Ty nie fikaj, Jacuś! Byś się do mnie odezwał, a nie ściemniał, że od 2 lat w korku stoisz, albo że telefon Ci padł!
karceWZROKIEM napisał/a:
a swoją drogą NEO... skoro jestes opiekunem to powinieneś mieć pojęcie w czym problem...
Rafał napisał/a:
Paaaanieee !! To się nie liczy on miał czity i banyhopa
Yunius napisał/a:
Chciał byś ,wracaj do pokebola Kiełbasie
Classic dd2 21.12.11 napisał/a:
*DEAD* eraser~(CT) : stara wie kiedy zadzwonic
*DEAD* SANCZO PANSA(TT) : twoja stara jest terro
Cytat:
.K: nie mam ochoty z toba gadac
.K: idz sobie posiedz na forum
Bulwark_BC napisał/a:
Zaczynałem pisać swoje programy w basic-u na Atari jeszcze jak Ty drogi przyjacielu wchodziłeś na dywan po drabinie
Cytat:
#KampNO | PAiN``: skonczysz jak bronek z adminem na dedmechu
Cytat:
Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!
#KampNO | Ogi: tak to jest
#KampNO | Ogi: jak sie ciecia na negocjacje wysle
#KampNO | Ogi: opierdola do gaci
#KampNO | Ogi: i odesla spowrotem
#KampNO | Ogi: na swoich warunkach
#KampNO | Ogi: a ten bedzie sie cieszyl ze sie dogadal
Mianos napisał/a:
nie znam sie na tych na tyle zeby moc to przewidziec, jednak wydaje mi sie ze skoro prawie 3 razy wiecej ramu i ponad 2 razy wieksza ich czestotliwosc to potrzebujesz powiedzmy ze 3 razy wiecej pradu na to zeby to zasilic, co moze spowodowac wyzsza temperature komputera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum