Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-08-20, 00:41 Redaktorzy - rekrutacja
|
|
|
Witam. Jak zapewne wiecie, lub nie, w KampNO Zone została utworzona grupa redaktorów. Organizacja ta będzie zajmowała się pisaniem artykułów związanych z wydarzeniami, turniejami, imprezami i nowinkami na scenie esportowej. Tak więc mam zaszczyt ogłosić nabór do redakcji KampNO. Jak zostać redaktorem? To bardzo proste. Wystarczy przesłać bezpośrednio do mnie na PW, podanie wg wzoru zamieszczonego poniżej.
Wzór:
| Kod: |
Imię:
Wiek: (nie ma to znaczenia ile macie lat, liczą się bardziej wasze umiejętności i zaangażowanie, prosiłbym jednak o nie wciskanie ciemnoty, bo to i tak wyjdzie to w praniu)
Doświadczenie: ( czy mieliście już styczność z tego typu rzeczami, jak tak to gdzie( nie jest to wymagane, aczkolwiek mile widziane))
Jaki rodzaj gier preferujesz najbardziej: ( wiadomo)
Z jakiej sceny chciałbyś/chciałabyś artykuły pisać: (CS, Call of Duty. Starcraft, World of Warcraft, Fifa, ogólne newsy, inne(jakie?))
Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać redaktorem/redaktorką: ( również wiadomo)
Coś o sobie: ( w kilku zdaniach, bez rozprawek, abym was lepiej poznał)
Dane kontaktowe: ( SID/GG/Skype) |
Zastrzegam sobie prawo do rozmowy kwalifikacyjnej, oraz zaprezentowania próbnego artykułu. Liczba miejsc jest nieograniczona, co nie znaczy, że każdy zostanie przyjęty. O tym świadczy złożone przez was podanie, więc potraktujcie je poważnie.
Teraz wymagania:
- poprawna pisownia( zdaję sobie sprawę, że nie każdy jest urodzonym polonistą i/lub skończył studia o takiej dziedzinie, każdy popełnia błędy, więc każdy ma szanse, jednak jakiekolwiek minimum musi być)
- sprawdzenie własnego tekstu przed zamieszczeniem i jego korekta ( nikt tego za was robić nie będzie, więc jest to mus)
- umiejętność wyszukiwania informacji
- kreatywność
- odrobina wolnego czasu ( przynajmniej te klika minut dziennie, na przejrzenie nowinek ze sceny)
Tak więc zapraszam wszystkie chętne osoby do składanie podań. Jakiekolwiek minimum wiedzy o scenie eportowej jest mile widziane, natomiast jeżeli nigdy nie słyszeliście o WCG czy ESWC to poważnie zastanówcie się nad tym podaniem, lub nadróbcie zaległości.
Jak pisałem, podania należy składać do mnie na PW. Temat ten zostawiam otwarty i wszelkie pytania należy kierować tutaj. Jednak przestrzegam, że spam i offtop w tym temacie będzie surowo karany, w postaci warnów x2
Wstępna rekrutacja trwa do 30 września, bo do tego czasu jestem na poligonie. Po powrocie lub wcześniejszym zjeździe na weekend wybiorę grupę osób z którą będę miał zamiar pracować. Także zastrzegam sobie prawo do wybrania pierwszego grona redaktorów przed datą zamieszczoną powyżej. Rekrutacja będzie otwarta do momentu uzyskania odpowiedniej liczby redaktorów. Postaram się również przez ten okres jak najczęściej wchodzić na forum, aby odpowiadać na wasze pytania.
Tak więc jeszcze raz zapraszam do składania podań. Jeżeli nie macie pewności, a chcielibyście spróbować swoich sił również zapraszam. W tym fachu ważne jest zaangażowanie, więc miejcie to na uwadze.
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ogi 2011-08-20, 00:42, w całości zmieniany 1 raz |
|