Zamknięty przez: Arek 2011-08-20, 07:01 |
» Regulamin odwoływania od banówTagi tematu: banow, od, odwolywania, regulamin |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-03-21, 16:29 Regulamin odwoływania od banów
|
|
|
- Zanim przystąpisz do pisania tematu - znajdź swojego bana w naszej bazie amxbans, która jest dostępna pod adresem AMXBANS.KampNO.pl, można go też wybrać bezpośrednio przechodząc przekierowaniem ze strony głównej forum. Wyciąg jest obowiązkowy w każdym odwołaniu!
- Przy każdym banie zakładamy nowy temat, nie dopisujemy się w czyimś temacie.
- Wygląd tematu:
Nazwa: [PREFIX SERWERA] nick zbanowanego
W temacie należy skopiować wyciąg z AMXBANS.KampNO.pl, przykładowo:
| Kod: | Nick nOon
SteamID STEAM_0:0:34367579
SteamCommunity ID 76561198029000886
Adres IP 46.134.211.237
Typ Bana SteamID
Powód Bana Wallhack
Wykonano 21.03.2011 - 12:52:34
Wygasa Nie określono
Zbanowany przez KaT
Zbanowany na KampNO.pl Classic [TP] (de_inferno)
Wszystkie wygasłe bany 0 |
oraz ewentualne wyjaśnienie i przebieg sytuacji.
- W odwołaniach wypowiadać mogą się jedynie:
- poszkodowani
- administratorzy forum
- opiekuni AmxBans
- H@ danego serwera
- admini z danego serwera, jeżeli wnoszą coś nowego i istotnego do tematu
- osoby, które były wówczas obecne na serwerze i wnoszą coś nowego i istotnego do tematu
Każdy post innego użytkownika zostanie ukarany.
- Czas na odwołanie się od bana wynosi 7 dni, po tym czasie odwołania nie będą brane pod uwagę.
- Bany za cheaty rozpatruje specjalna grupa W11, która ma 3 dni na ocenę. Czas ten może się nieznacznie wydłużyć w ściśle specjalnych przypadkach.
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|