|
» Regulamin turniejuTagi tematu: regulamin, turnieju |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-12-22, 01:15 Regulamin turnieju
|
|
|

- Wszyscy uczestnicy turnieju spod szyldu KampNO.pl proszeni są o kulturalne zachowanie wobec innych zawodników oraz członków zespołu sędziów; traktuj innych z klasą i należytym szacunkiem, którego oczekujesz również wobec swojej osoby! W przypadku, gdy sędzia uzna gracza winnym niestosownego zachowania, może on/ona zostać zdyskwalifikowanym lub oddać walkower w meczu. Również zespoły okazujące niestosowne zachowanie ryzykują poniesienie konsekwencji w postaci wyrzucenia z turnieju.
- W turnieju może wziąć udział każdy gracz posiadający oryginalna wersje gry Counter-Strike 1.6 oraz konto na forum KampNO.
- Mamy miejsce dla 32 zespołów. Po przekroczeniu tej granicy kolejne zgłoszenia od drużyn będą odrzucane.
- Turniej rozgrywamy systemem MR15 - faza grupowa BO1, faza playoff BO3.
- Po osiągnięciu 16 rund nie ma obowiązku grania dalej, rundy nie przechodzą na korzyść drugiego gracza.
- Podczas grania meczu, każdy zawodnik ma obowiązek nagrywać demo POV (record nazwa dema) dla późniejszych requestów.
- Uczestnicy zostaną poinformowani o swoich meczach via PW (prywatna wiadomość).
- Jeżeli drużyna przeciwna nie stawi się na serwerze w ciągu 10 minut od wyznaczonej godziny, wówczas zostanie przyznany automatyczny walkower. Po upływie tego czasu można bez konsekwencji opuścić serwer.
- W przypadku zmiany konta steam wymagane jest natychmiastowe powiadomienie o tym organizatorów, najpóźniej 12 godzin przed rozegraniem spotkania.
- Drużyna musi posiadać minimum 3 zawodników, dozwolona jest jedna osoba rezerwowa. Aby mecz się w ogóle rozpoczął każda drużyna musi mieć 3 zawodników na serwerze.
- Podczas meczu będzie obecny sędzia i HLTV w celu wykonywania restartów, rozstrzygania sporów, monitorowania meczów.
- W przypadku remisu następuje dogrywka. Grę należy kontynuować bez zmiany stron, w trybie MR3 i mp_startmoney 10000.
- Obydwie drużyny podczas spotkania mają możliwość do jednego wykorzystania funkcji 'pause' na czas nie dłuższy niż 10 minut. Grę zatrzymujemy tylko na końcu lub początku rundy (freezetime).
- Jeśli obydwie strony wyrażają na to zgodę, to w meczu można zmienić wartość komendy mp_fadetoblack z 1 na 0.
Dozwolone komendy rate:
- rate 20000 - 25000
- cl_cmdrate 80 i wyżej
- cl_updaterate 80 i wyżej
- ex_interp 0.01 – 0.03
Mapy:
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_forge
de_inferno
de_mirage
de_nuke
de_prodigy
de_train
de_tuscan
*Pobierz mappack*
Bindowanie +duck na scrollu jest zabronione.
Niedostosowanie się do ww. ustawień wiąże się z wykluczeniem z turnieju.
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|