Poprzedni temat «» Następny temat
» Regulamin turniejuTagi tematu: regulamin, turnieju
Autor Wiadomość
norbert 
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2011-12-22, 01:15   Regulamin turnieju #1

1. Wszyscy uczestnicy turnieju spod szyldu KampNO.pl proszeni są o kulturalne zachowanie wobec innych zawodników oraz członków zespołu sędziów; traktuj innych z klasą i należytym szacunkiem, którego oczekujesz również wobec swojej osoby! W przypadku, gdy sędzia uzna gracza winnym niestosownego zachowania, może on/ona zostać zdyskwalifikowanym lub oddać walkower w meczu. Również zespoły okazujące niestosowne zachowanie ryzykują poniesienie konsekwencji w postaci wyrzucenia z turnieju.
  2. W turnieju może wziąć udział każdy gracz posiadający oryginalna wersje gry Counter-Strike 1.6 oraz konto na forum KampNO.
  3. Mamy miejsce dla 32 zespołów. Po przekroczeniu tej granicy kolejne zgłoszenia od drużyn będą odrzucane.
  4. Turniej rozgrywamy systemem MR15 - faza grupowa BO1, faza playoff BO3.
  5. Po osiągnięciu 16 rund nie ma obowiązku grania dalej, rundy nie przechodzą na korzyść drugiego gracza.
  6. Podczas grania meczu, każdy zawodnik ma obowiązek nagrywać demo POV (record nazwa dema) dla późniejszych requestów.
  7. Uczestnicy zostaną poinformowani o swoich meczach via PW (prywatna wiadomość).
  8. Jeżeli drużyna przeciwna nie stawi się na serwerze w ciągu 10 minut od wyznaczonej godziny, wówczas zostanie przyznany automatyczny walkower. Po upływie tego czasu można bez konsekwencji opuścić serwer.
  9. W przypadku zmiany konta steam wymagane jest natychmiastowe powiadomienie o tym organizatorów, najpóźniej 12 godzin przed rozegraniem spotkania.
  10. Drużyna musi posiadać minimum 3 zawodników, dozwolona jest jedna osoba rezerwowa. Aby mecz się w ogóle rozpoczął każda drużyna musi mieć 3 zawodników na serwerze.
  11. Podczas meczu będzie obecny sędzia i HLTV w celu wykonywania restartów, rozstrzygania sporów, monitorowania meczów.
  12. W przypadku remisu następuje dogrywka. Grę należy kontynuować bez zmiany stron, w trybie MR3 i mp_startmoney 10000.
  13. Obydwie drużyny podczas spotkania mają możliwość do jednego wykorzystania funkcji 'pause' na czas nie dłuższy niż 10 minut. Grę zatrzymujemy tylko na końcu lub początku rundy (freezetime).
  14. Jeśli obydwie strony wyrażają na to zgodę, to w meczu można zmienić wartość komendy mp_fadetoblack z 1 na 0.

Dozwolone komendy rate:
    - rate 20000 - 25000
    - cl_cmdrate 80 i wyżej
    - cl_updaterate 80 i wyżej
    - ex_interp 0.01 – 0.03

Mapy:
    de_aztec
    de_dust
    de_dust2
    de_forge
    de_inferno
    de_mirage
    de_nuke
    de_prodigy
    de_train
    de_tuscan
    *Pobierz mappack*

Bindowanie +duck na scrollu jest zabronione.
    Niedostosowanie się do ww. ustawień wiąże się z wykluczeniem z turnieju.

Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe