Zamknięty przez: cichociemny? 2012-01-25, 21:51 |
» [RETRO] 2 w jednym (Marco&Ajus), +reszta aktywnych AdminTagi tematu: +reszta, adminow, aktywnych, jednym, marcoajus |
| Autor |
Wiadomość |
Rabbit*
~Fan Mods~

W grze: Rabbit
Pomógł: 7 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Posty: 175 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:33
|
|
|
| Cytat: | | A Ty co z policji ? Nawet Cie na serwie nie było. Wyzywać to możesz kumpli w piaskownicy. |
Chętnie bym ci coś napisał lecz pewnie być nie zrozumiał sądząc po twojej pustej mózgownicy, szkoda mi po prostu czasu aby tłumaczyć tobie podstawy, deklu. Byłem, widziałem i słyszałem po za tym po moim nicku z Forum się nie kieruj, ślepy starcze.
|
|
|
|
|
Ajuś

Imię: Adrian
Pomógł: 73 razy Wiek: 17 Dołączył: 27 Cze 2009 Posty: 1246 Skąd: Nowy Targ Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:37
|
|
|
hahahaha . kurwa ja już nie mogę !
ADAM WALISZ W CHUJA !
ZAMYKAM !
BOOOM ! Mniej kokainy, więcej marihuany skurwysyny ! obudźcie się .
|
|
|
|
|
|
|
schaku

Imię: Tomek
W grze: Schaku
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:39
|
|
|
Ajus co pizdo... ?
Kozaczysz mocny w gebie cienki w majtkach .
Przez kabel kazdy moze :***
|
|
|
|
|
|
|
Bi4lyY

W grze: Bi4ly
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:40
|
|
|
Co ja będę się tutaj rozpisywał, to jest proste, Adamiss wbił na serwer i od razu leciały obelgi do niego ze strony Ajusia, moim zdaniem wina leży po stronie tego admina.Adamiss zapytał jeszcze się dlaczego na niego tak naskakuje a ten mu nie odpowiedział i nie zareagował tylko dalej się z nim kłócił ( Ajuś nie tylko i wyzywał adamissa ale także mnie tzn Bi4ly oraz ryli'ego)...
Ściślej mówiąc Ajuś, szkoda mi ciebie bo myślisz że jesteś poszkodowany i gadasz że adam się pogrąża
|
|
|
|
|
|
|
Ajuś

Pomógł: 73 razy Wiek: 17 Dołączył: 27 Cze 2009 Posty: 1246 Skąd: Nowy Targ Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:40
|
|
|
Mam Cie na lepa... także milcz. Nie wnosisz do tematu nic ciekawego... cu!
|
|
|
|
|
|
|
for3st!
pfk

W grze: KaT
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 330 Skąd: Ustka Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:41
|
|
|
Adamis po jakiego chuja skladasz skarge skoro sam sie przypierdalales widzialem to pozatym nie grasz na serwerze wogole i zakladasz jakis spierdolony temat na dwoch adminow ktorych tez obrazales jak by to sie kierowalo do mnie to by byla krotka pilka bys zostal zdissowany i na ochlode ban
|
|
|
_________________ "Ja chcę tylko spalić się cannabinolem..."
 |
|
|
|
|
Ajuś

|
Wysłany: 2012-01-25, 21:44
|
|
|
| Bi4lyY napisał/a: | | Ściślej mówiąc Ajuś, szkoda mi ciebie bo myślisz że jesteś poszkodowany i gadasz że adam się pogrąża |
Człowieku gdzie ja tu napisałem, że jestem poszkodowany ?
Więcej Was trolle Adamissa ! Czekamy...
|
|
|
|
|
|
|
Marco

Pomógł: 163 razy Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2748 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:45
|
|
|
Skończy się mecz to H@ zamknie ten burdel...
Ajus dostał bana to po co dalej piszecie jaki to on zły i obraża
|
|
|
Gunnar : to morda |
|
|
|
|
|
schaku

Imię: Tomek
W grze: Schaku
|
|
|
|
Ale bylem an serwie misiu <3
Na lepe , to mozesz wpasc do Legnicy :>
|
|
|
|
|
|
|
Adamiss
To co złe, to dobre.

Imię: Adam
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Sty 2010 Posty: 695 Skąd: Legnica Nagrody: Brak
|
|
|
|
to tak, spiny nie szukam, chciałbym uzyskać spokój. Jeżeli ktoś był na serwerze i grał, a ja złożyłem skargę i rzuciłem hasło, to dlaczegoż by tu nie mieli się wypowiadać? | LFC napisał/a: | | Czekamy jeszcze na białego, który również będzie bronił swojego ziomka wzamian za vipa na bb uadamisa.yoyo.pl |
będzie chciał, to się wypowie, ja nikomu nie kazałem się wypowiadać w tym temacie.
| !Franek napisał/a: | Co do tej napinki Ajusia i adamissa, zareagowałem na początku tej spiny pomiedzy nimi poszło ostrzeżenie pisemne.
Było ok 5 administratorow serwera z czego 3 zareagowało.
Co do zmiany map.
Westwood grany jest w jednym dniu po 5 razy, więc wyszlismy z innymi adminami z opcją iż damy nową mapę która zostałą wgrana kilka dni temu, żeby gracze ocenili . |
Pokaż mi w którym momencie, bo nie pojmuje tego.
| for3st! napisał/a: | | Adamis po jakiego chuja skladasz skarge skoro sam sie przypierdalales widzialem to pozatym nie grasz na serwerze wogole i zakladasz jakis spierdolony temat na dwoch adminow ktorych tez obrazales jak by to sie kierowalo do mnie to by byla krotka pilka bys zostal zdissowany i na ochlode ban |
Kolejny, pokaż w którym miejscu.
masz wyciąg z consoli, proszę o wyciąg z logów...
|
|
|
O:
"Prosze pana, jestesmy pomoca techniczna na rejon Polski i odpowiadamy jedynie na maile napisane w jezyku polskim."
|
|
|
|
|
Bi4lyY

W grze: Bi4ly
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:48
|
|
|
Żal ci dupe ściska że ty trolli niemasz ??
|
|
|
|
|
|
|
for3st!
pfk

W grze: KaT
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 330 Skąd: Ustka Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:49
|
|
|
| schaku napisał/a: | Ajus co pizdo... ?
Kozaczysz mocny w gebie cienki w majtkach .
Przez kabel kazdy moze :*** |
udowodniles ze jestes grozny naprawde gangster w ****..
|
|
|
_________________ "Ja chcę tylko spalić się cannabinolem..."
 |
|
|
|
|
cichociemny?
Kurczak?!

Imię: Kuba
Pomógł: 62 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 2847 Skąd: Chrzanów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-25, 22:08
|
|
|
Brawo panowie!
Temat zamykam, bo ta dyskusja nie prowadzi do niczego. Head Admin oceni na spokojnie tą sytuacje i wyda swoją opinie.
PS. Jeśli ktoś czuje się poszkodowany swoim warnem lub jeśli o kimś zapomniałem to proszę o kontakt na PW. Robiłem to na szybko, więc mogły się zdarzyć jakieś niedopatrzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7875 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-26, 15:50
|
|
|
Do takiej sytuacji nigdy nie powinno dojsc... Admini maja flagi zeby pilnowac porzadku, a nie bronic swoich kolegow. Marco otrzymuje ostrzezenie pisemne, a reszta adminow bedzie bacznie obserwowana. Co do mapki to oczywiscie w przypadku braku respawnow zmiana powinna nastapic jak najszybciej. Skarga sluszna.
|
|
|
|
|
|
|