Zamknięty przez: Aidan 2012-01-30, 14:08 |
» [RETRO] Lazur(wolno czy nie)Tagi tematu: czy, lazurwolno, nie |
| Autor |
Wiadomość |
BrOnEk
Prze CHUJ !

STEAM_0:1:48811764
Imię: Przemysław
W grze: BrOnEk
Pomógł: 59 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 984 Skąd: Urzędów Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:30 [RETRO] Lazur(wolno czy nie)
|
|
|
Witam chciałbym złożyć skargę na admina o nicku: Lazur
A chodzi dokładnie tu o to że na mapie awp4one nie wolno raszować na początku rundy( tak mi mówili admini np PAiN, robin... yaman jakoś tak) chyba że jest taka np sytuacja 3on3 lub w tej okolicy graczy a dziś jak graliśmy właśnie ten admin Lazur na początku rundy od razu raszował - i mówił że wolno
To ja nie wiem czy wolno w końcu raszować czy nie???
|
|
|
_________________ DJ KRIS : bronek kofaj wh
CezmaN : off cioto
CezmaN : tylko na czitach grac potrafisz
CezmaN : i co bocie wh masz
CezmaN : mozesz se pojsc
 |
|
|
|
|
!ZIOMEK
KONESER RAPU

0:0:7580549
Imię: RAFAŁ
W grze: ;>
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Cze 2011 Posty: 883 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:35
|
|
|
serwer Dynamic FFA, więc jak może obowiązywać zakaz raszowania ?
|
|
|
_________________ Czas...nas wszystkich kiedyś zrówna, przypomni - mamy ten sam smak krwi, smród gówna... |
|
|
|
|
BrOnEk
Prze CHUJ !

Pomógł: 59 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 984 Skąd: Urzędów Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:37
|
|
|
No ale tak jak wspomniałem wyżej, admini mi tak mówili sam nawet PAiN.
A nawet była taka sytuacja że Robin czy jakoś tak banował tych którzy raszują na początku rundy!!!
|
|
|
 |
| Ostatnio zmieniony przez BrOnEk 2012-01-30, 13:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
JaguaR16

Imię: Patryk
W grze: jagura
Pomógł: 18 razy Wiek: 17 Dołączył: 13 Lis 2010 Posty: 552 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:40
|
|
|
Bronek standardowo placz bo go zabijaja po zraszowaniu. Twoje zachowanie jest zalosne. Na serwerze FFA zakaz raszowania, jeszcze na TP zabronmy pake podkladac.
| BrOnEk napisał/a: | | A nawet była taka sytuacja że Robin czy jakoś tak banował tych którzy raszują na początku rundy!!! |
Zbanowal bo pewnie mowil na poczatku mapy ze nie wolno, Lazur nic nie zakazywal.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez JaguaR16 2012-01-30, 13:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Hello Pussy

W grze: Lazur
Wiek: 22 Dołączył: 31 Gru 2009 Posty: 277 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:46
|
|
|
Jezeli ktos banuje za raszowanie na serwerze ffa to chyba mija sie z powolaniem. Ja osobiscie nei widzialem zeby ktos dostal bana za raszowanie. Moze bronek pomyliles raszowanie z kampieniem ?? Z tego co mi sie wydaje Pain pewnie sobie zazartowal , a ty jak zwykle wziales to sobie bardzo do serca i postanowiles byc ostatnim mohikaninem , ktory bedzie walczyl ze zlem tego swiata , karal raszujacych, zabijajacych i tych co wchdoza do top 15, niezapominajac o rangach bf XD Bronek nie wystarczy ci to , ze juz jestes lekko smieszny to skladasz jeszcze skarge , ze ktos raszuje na serwerze ffa XD Kurcze pojdz na tp i zloz skarge , ze graja druzynowo, na multimoda , ze ktos surfuje i gra w pilke , na aim headshot , ze zabijaja tylko bankami i maja aimy bo inaczej nie zabijaja, na bb ze ci kampe psuja XD , na jail ,ze cie z wiezienia nie chca wypuscic i mowia ci , ze masz skakac XD
Ciesze sie , ze zlozyles ta skarge bo przynajmniej przed sesja zrobiles , ze mam dobry nastroj
|
|
|
|
|
|
|
Marco

Pomógł: 163 razy Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2748 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-30, 13:53
|
|
|
| Hello Pussy napisał/a: | | na jail ,ze cie z wiezienia nie chca wypuscic i mowia ci , ze masz skakac XD |
Byłem ostatnio na JB a oni mi krzyczeli że mam skakać, admini nic z tym nie zrobili !
No mnie też straszą żeby nie raszować bo ban, ale to FFA więc luz
Robin ban za rasz ? Czyżby nowy admin nie ogarniał ? Marco idzie przeglądać bazę
|
|
|
Gunnar : to morda |
|
|
|
|
|
BrOnEk
Prze CHUJ !

|
Wysłany: 2012-01-30, 13:55
|
|
|
Ale tu nikt nie żartował bo sam widziałem jak typo dostał bana, a powód był napisany raszujemy od iluś tam fragów podajże nie pamiętam dokładnie, wiem że chodziło o rasz
To jak admin mógł żartować, a gracz przez niego dostał bana bo adminowi widzimisię ??
| Cytat: | Robin ban za rasz ? Czyżby nowy admin nie ogarniał ? Marco idzie przeglądać bazę |
ale to nie tylko robin!!! i proszę nie wyciągać żadnych konsekwencji wobec niego
Dobra nie spamować tutaj czekamy na wypowiedź kogoś z góry:)
|
|
|
 |
| Ostatnio zmieniony przez BrOnEk 2012-01-30, 13:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
pH
Statek Matka

Imię: Damian
W grze: pH <3 NiP
Pomógł: 20 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 790 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-30, 14:04
|
|
|
Pomyliło ci sie chyba z serwerem AIM/HS gdzie nie wolno raszować , sprawdziłem baze banów i nie ma tam żadnego bana z Retro za rasz wiec sobie co wyimaginowałes .
|
|
|
Ile dziennie grasz na KampNO Base Builder:z 3h ale wieczorem ale jak bede mial adma to dam w dzien i bedzie z 7 h
|
| BUDUJ ZE MNĄ napisał/a: | EJ CO JEST Z SERWEM CALY CZAS TYLKO (not responding) WEJŚCIE COŚ ZRÓBCIE BO NIE MA GRANIA WOGULE.I ZRÓBCIE STĄ SPRAWA WSZYSTKO CO SIE DA BO RAZ NIEMA A NA DRUGII DZIEŃ JEST I TAK W KÓŁKO KUR... |
 |
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7875 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-30, 14:08
|
|
|
| BrOnEk napisał/a: | | No ale tak jak wspomniałem wyżej, admini mi tak mówili sam nawet PAiN. |
Chyba mnie z kims mylisz, raszowac wolno patrz nazwe serwera.
Skarga niesluszna
|
|
|
|
|
|
|