Zamknięty przez: Aidan 2012-01-07, 14:09 |
» [RETRO] Skarga na admina SibiTagi tematu: admina, na, sibi, skarga |
| Autor |
Wiadomość |
MrBlack
VeNoM

Imię: Jarek
W grze: MrBlack
Pomógł: 25 razy Dołączył: 10 Lis 2010 Posty: 247 Skąd: Rzeszow Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-07, 12:54 [RETRO] Skarga na admina Sibi
|
|
|
Witam serdecznie po mojej przerwie chciałbym złozyć w tym miejscu skarge na admina RETRO, który gra z nickiem Sibi. W dniu dzisiejszym wbiłem o godzinie 12:48 na serwer KampNO Retro pograłem chwilke i dostłem z niewiadomych przyczyn kick-a od admian o nicku Sibi wbiłem ponownie i zapytałem sie za co kick nie dowiedziłem się z jakiego powodu dostałem tego kick-a, a tylko admin o nicku Sibi na admin say przeprosił, a ja chciałem dowiedzieć sie z jakiego powodu dostałem kicka zdenerwowałem się i powiedziałem pare nie kultularnych słów i zostałem za to ukarany, z tym się zgadzam. Proszę jednak o ogranicznie dostępu do komend amxmod-a adminowi o nicku Sibi, gdyż nie ogarnia on ewidentnie amxmod-a. Dziękuje bardzo za uwagę i proszę o reakcję w tej sprawie.
|
|
|
_________________ Tak my wiemy my będziemy tu zawszę
Dla tych ludzi którzy znają tę prawdę
Dla tych miejsc które dały nam szansę
Dla tych chwil co nie kupią ich pieniądze żadne
http://www.youtube.com/watch?v=R2aWbECktIQ
 |
|
|
|
|
Sibiii_24
Sibi

STEAM_0:1:21646567
Imię: Sebastian
W grze: Sibi
Pomógł: 37 razy Wiek: 28 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 925 Skąd: Toruń Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:12
|
|
|
| MrBlack napisał/a: | | na serwer KampNO Retro pograłem chwilke i dostłem z niewiadomych przyczyn kick-a od admian o nicku Sibi | Mała pomyłeczka...
Na SAYu przeprosiłem, więc nie widzę problemu...
| MrBlack napisał/a: | | Proszę jednak o ogranicznie dostępu do komend amxmod-a adminowi o nicku Sibi, gdyż nie ogarnia on ewidentnie amxmod-a. Dziękuje bardzo za uwagę i proszę o reakcję w tej sprawie. | Zostawię to bez komentarza...
A co do Ciebie... Dostałeś bana na 1 dzień, totalny brak kultury.. Mam nadzieję, że Ci go przedłużą, bo nienawidzę chamstwa na serwie...
Rozpisywać się nie ma sensu..
|
|
|
_________________ Jestem żołnierzem, walczę tam gdzie MI każą, a tam gdzie walczę wygrywam...
Gen. George S. Patton
 |
|
|
|
|
MrBlack
VeNoM

|
Wysłany: 2012-01-07, 13:31
|
|
|
Do tego, że zachowałem się nie kultulatnie sam sie przyznałem i zostałem już ukarany wiec proszę nie pier.... A jak nie umiesz uzywać komend amxmod-a to zrezygnuj z admina człowieku i koniec.
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sibiii_24
Sibi

Pomógł: 37 razy Wiek: 28 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 925 Skąd: Toruń Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:38
|
|
|
| MrBlack napisał/a: | | A jak nie umiesz uzywać komend amxmod-a to zrezygnuj z admina człowieku i koniec. | Bez komentarza...
Czy Ty wiesz co to jest pomyłka...? Także zastanów się co piszesz...
|
|
|
_________________ Jestem żołnierzem, walczę tam gdzie MI każą, a tam gdzie walczę wygrywam...
Gen. George S. Patton
 |
|
|
|
|
Marco

Pomógł: 163 razy Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2748 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:46
|
|
|
Omcknął mu się palec, sądzę że miał kicknąć kogoś obok Ciebie w amxie, ogar
Ty jak adminowałeś na Retro nigdy sie nie pomyliłeś ?
|
|
|
Gunnar : to morda |
|
|
|
|
|
MrBlack
VeNoM

|
Wysłany: 2012-01-07, 13:47
|
|
|
Pytałem się zn jakiego powodu dostałem kick-a to ni *uja nikt mi nie powiedział. Mógłbyś powiedzieć, że pomyłka albo coś a nie samo przeraszam.....
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sibiii_24
Sibi

|
Wysłany: 2012-01-07, 13:50
|
|
|
Po pierwsze Ja nie muszę się przed Tobą tłumaczyć, czemu dostałeś kicka... Przeprosiłem, więc nie widzę problemu... A Ty dalej Swoje...
Pomyłki się zdarzają..
|
|
|
Gen. George S. Patton
 |
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7875 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-07, 14:09
|
|
|
Pomylka rzecz ludzka, zostales przeproszony wiec nie widze tutaj zadnego problemu... A na pewno na utrate admina to sie nie kwalifikuje
|
|
|
|
|
|
|