Zamknięty przez: Aidan 2012-01-21, 17:40 |
» [RETRO] Śmieszna sytuacja z Marco i FrankiemTagi tematu: frankiem, marco, smieszna, sytuacja |
| Autor |
Wiadomość |
ergO !
sprawiedliwy

Imię: Radek
W grze: ergO !
Pomógł: 29 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 475 Skąd: Zabrze Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-19, 22:36 [RETRO] Śmieszna sytuacja z Marco i Frankiem
|
|
|
Grałem sobie fajnie na Retro na mapie de_inferno o godz.22:25
Idę z zamiarem wejścia do domku,próbuje wejść a tam stoi Marco i nie chce się posunąć.Czekam chwileczka a ty sley za to że on ma admina i ja mu muszę zejść z drogi?
Potem się pytam za co był ten sley Marco a Franek się non stop wtraca i pisze nie napinaj.
Jeszcze raz napisałem za co lecz Marco nie odpisał.Raczej mi sie nie wydaje żeby pytanie się marco za co mnie sleyna jest napinaniem.I dał mi za to że pisał do Marco kicka.
No śmieszna sytuacja ale nie dam sobą pomiatać.
|
|
|
_________________ aim/awp & deathrun & team pley & TEAM FORTRESS 2 & Zombie base builder
 |
|
|
|
|
Marco

Pomógł: 163 razy Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 2748 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-19, 23:12
|
|
|
Chce wyjść z domku, mówie odejdź, puść mnie i nic, zero odzewu. Jak wiadomo najpierw się wychodzi, więc powinieneś mnie puścić, a nie blokować dalej. Mimo moich upomnień przez mikro dalej nie odeszłeś więc poszedł Slay.
Słowa nie napinaj były do tego co pisałeś ciągle na sayu i gadałeś przez mikrofon - tutaj poproszę logi od H@ / vH@ co ergo pisał.
Rzekomy kick nie był ode mnie, a od Franka. Z tego co wiem za Twoje dalsze napinanie się przez mikro.
Nie odpisywałem za co gdyż byłem zajęty grą to raz. Dwa - myślałem że jesteś na tyle rozumny i się domyślisz.
Na koniec poproszę o 2dniowego bana dla Ergo za wyzwiska, napinanie się, chamskie odzywki i kozaczenie na serwerze - jakby to nie wiadomo kim był.
|
|
|
Gunnar : to morda |
|
|
|
|
|
!Franek

Pomógł: 54 razy Wiek: 17 Dołączył: 29 Lis 2010 Posty: 992 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-19, 23:15
|
|
|
Wbiłeś na serwer i napisales "siema wszystkim prucz marco" to mnie lekko zirytowala mnie z Twojej strony. kicka dostales za to ze cos powiedziales przez mikro ale nie zapamietalem. wiec napisalem ci zebys nie napinał.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez !Franek 2012-01-19, 23:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

Pomógł: 29 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 475 Skąd: Zabrze Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-20, 00:02
|
|
|
| Kod: | | Wbiłeś na serwer i napisales "siema wszystkim prucz marco" to mnie lekko zirytowala mnie z Twojej strony. kicka dostales za to ze cos powiedziales przez mikro ale nie zapamietalem. wiec napisalem ci zebys nie napinał. |
Mnie nie obchodzi czy cie cos irytuje czy nie.Po prosty gracza Marco nie darzę sympatię i nie chciałem sie z nim witać .
Przywitałem sie ze wszystkimi prócz niego i tyle to nic złego?
Maco wcale nic nie gadałeś przez micro tylko po chwili nie sleynołes.
Wychodzi to się najpierw z autobusu.Ale jak się biegnie do przeciwnika a ty się cofasz to chyba raczej ja mam pierwszeństwo.
Pisałem i gadałem "zaco ten sley Marco"
Masz racje najlepiej jak pain wyciągnie logi.
Co do bana to jak h@/vh@ zobacza logi/hltv i sami ocenia
Bo coś mi się wydaje że ci nie obrażałem ale oni sami sprawdzą
Na szczęście z h@/vh@ nie będze tak jak z lebsonem że im powiesz cie obrażałem i dadzą mi bana!
|
|
|
_________________ aim/awp & deathrun & team pley & TEAM FORTRESS 2 & Zombie base builder
 |
| Ostatnio zmieniony przez ergO ! 2012-01-20, 00:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Marco

|
Wysłany: 2012-01-20, 00:11
|
|
|
Nic nie gadałem ? Proszę Cię, nie ma dźwięku na demkach i tylko to Cię ratuje choć byli świadkowie...
Do przeciwników biegłeś, tych których pozabijalem...
Ale jak ktoś jest obity (akurat ja nie byłem) to chyba puszczasz go i dajesz mu się schować.
Będziesz wszystko się wypierał bo w logach ani na demku nic konkretnego nie będzie poza Twoimi gwiazdkowanymi wpisami, ale za wchodzenie i napinanie się spokojnie się coś znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

|
Wysłany: 2012-01-20, 00:26
|
|
|
| Kod: | | Nic nie gadałem ? Proszę Cię, nie ma dźwięku na demkach i tylko to Cię ratuje choć byli świadkowie... |
Nic nie mówiłeś sory.
| Kod: | Do przeciwników biegłeś, tych których pozabijalem...
Ale jak ktoś jest obity (akurat ja nie byłem) to chyba puszczasz go i dajesz mu się schować.
|
Może tam paru zabiłeś a ja biegłem może do reszty przeciwników co?Z tego co wiem całego teamu nie zabiłeś.
Może ja ktoś jest obity to wypadało by go puścić lecz nie trzeba.
To chyba tej osobie zależy żeby się schować to się szybo wycofuje ja wchodzę i on się chowa
| Kod: | | ale za wchodzenie i napinanie się spokojnie się coś znajdzie. |
ok ok zobaczymy czy się coś znajdzie
|
|
|
 |
|
|
|
|
mianoss

Imię: adam
Pomógł: 30 razy Wiek: 21 Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 2937 Skąd: wawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-20, 08:27
|
|
|
wybaczcie ze sie wtrace, nie moja sprawa, nie moja piaskownica, nie moje grabki.
wtracic chcialem tylko taka mala uwage - mianowicie sciagnalem ktoregos dnia demo z cl'a i wszystkie rozmowy bylo pieknie slychac. Neo sciagal demo z gg i mowi ze nic nie slychac. moze dziala to tylko na cl a moze to byl jakic dziwny bug/blad. tak czy inaczej ogladalem demo z hltv z classica na ktorym bylo sluchac rozmowy prowadzone poprzec voicecomm
|
|
|
|
|
|
|
Marco

|
Wysłany: 2012-01-20, 11:37
|
|
|
No niestety na Retro jest bez dźwięku.
~2:40 Przychodzi Ergo, głupi tekst na dzień dobry, pierwsze ostrzeżenie Franka żebyś nie był chamski.
~3:49 wyczyściłem z dywanów chce wyjść, staram się wyjdź przez 7s ( mówiłem przez mikro, potwierdzi to chociażby Franek który był z Nami w teamie ) nic nie zareagowałeś, nawet myszką nie ruszyłeś, może afk się nagle z dupy zrobiłeś ? Poszedł slay.
Na demku mam wgląd tylko do tego co było pisane jak nie żyłeś:
Także 2 razy pytałeś za co slay - żyłem, nie widziałem.
A póżniej tylko teksty Marco ale Ty jesteś ********** którymi chyba chciałeś sprowokować ale Ci nie wyszło.
No i oczywiście teksty które leciały co rundę przez mikro - Marco jaka Ty lama jesteś, jaki Ty to, jaki Ty tamto. Ale jak już żyłem to tylko raz zapytałeś za co slay
Bez komentarza, wchodzi tylko napinać przez mikro
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Marco 2012-01-20, 13:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:04
|
|
|
| Kod: | | ~2:40 Przychodzi Ergo, głupi tekst na dzień dobry, pierwsze ostrzeżenie Franka żebyś nie był chamski. |
Niestety muszę się powtórzyć no ale cusz.
Po prostu napisałem że się witam ze wszystkimi oprócz cb.Nie przepadam za kim to się z nim nie witam.I to na pewno nie było chamskie.
| Kod: | | ~3:49 wyczyściłem z dywanów chce wyjść, staram się wyjdź przez 7s ( mówiłem przez mikro, potwierdzi to chociażby Franek który był z Nami w teamie ) nic nie zareagowałeś, nawet myszką nie ruszyłeś, może afk się nagle z dupy zrobiłeś ? Poszedł slay. |
Albo ty tak perfidnie ściemniasz albo coś jest nie tak.Nic nie mówiłeś żebym się przesunął.Afk nie byłem tylko czekałem aż się odsuniesz.
| Kod: | | No i oczywiście teksty które leciały co rundę przez mikro - Marco jaka Ty lama jesteś, jaki Ty to, jaki Ty tamto. |
Wogóle przez micro cie nie wyzywałem i jestem tego pewien.Na pewno togo teraz nikomu nie wmówisz jak w przypadku"Lebson".Franek jak prawde powie to tez to raczej potwierdzi ale nie gwarantuje.
| Kod: | | Bez komentarza, wchodzi tylko napinać przez mikro :roll: |
To to wg zostawie bez kometarza.
|
|
|
 |
|
|
|
|
Marco

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:17
|
|
|
Może susz ? Nie ma takiego słowa, słabo z polskiego ale oprucz tego jesteś dobry uczeń
Nie mam zamiaru mówić Ci 5 raz że Ci mówiłem, nie dosłyszysz to idź do laryngologa - on Ci pomoże.
I znów jesteś pewien że nie wyzywałeś, tyle że kicka byś nie dostał free.
Na admin sayu pisałem że jak jeszcze coś powiesz to polecisz z banem, ale wolałeś wyjść i masz szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:49
|
|
|
| Kod: | | Może susz ? Nie ma takiego słowa, słabo z polskiego ale oprucz tego jesteś dobry uczeń :lol: |
Sam się zastanawiałem przez chwile nad tym ale pomyślałem że o to czy zrobie tu byka czy nie to jest bez znaczenia.
| Kod: | | Nie mam zamiaru mówić Ci 5 raz że Ci mówiłem, nie dosłyszysz to idź do laryngologa - on Ci pomoże. |
Tak się składa że 3 dni temu miałem badania w tym na słuch i okazało się że mam bardzo dobry.
Wtedy żadnego słowa nie mówiłeś i nie wmawiaj mi że nie.
| Kod: | I znów jesteś pewien że nie wyzywałeś, tyle że kicka byś nie dostał free.
Na admin sayu pisałem że jak jeszcze coś powiesz to polecisz z banem, ale wolałeś wyjść i masz szczęście. |
Co do kicka to nie wiedzaiłem za co go dostałem,bo tylko napisałem "za co ten sley Marco" i dlatego się udałem że dostaje za coś takiego kicka.
| Kod: | | Na admin sayu pisałem że jak jeszcze coś powiesz to polecisz z banem, ale wolałeś wyjść i masz szczęście. |
Ani razu cie nie wyzwałem i mi tego nie wmówisz.Niestety jak już pisałęś na Retro nie ma dźwięku i tego nie udowodnię.
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sibiii_24
Sibi

STEAM_0:1:21646567
Imię: Sebastian
W grze: Sibi
Pomógł: 37 razy Wiek: 28 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 925 Skąd: Toruń Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-20, 22:26
|
|
|
Szczerze.... Zachowanie jak u dzieci.... O byle co.. Już jest problem...
Kiedy Wy dorośniecie...
|
|
|
_________________ Jestem żołnierzem, walczę tam gdzie MI każą, a tam gdzie walczę wygrywam...
Gen. George S. Patton
 |
|
|
|
|
SLASh
HadoukeN!

Imię: Damian
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 30 Maj 2011 Posty: 773 Skąd: Szczecin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-21, 13:34
|
|
|
| Marco napisał/a: |
~2:40 Przychodzi Ergo, głupi tekst na dzień dobry, pierwsze ostrzeżenie Franka żebyś nie był chamski.
|
Nie chce nic mówić ale skoro ktoś kogoś nie lubi i wita się ze wszystkimi prócz jednej osoby w tym wypadku byłeś ty nie rozumiem jakim prawem Franek cokolwiek powiedział i ostrzegał za chamstwo.. . Każdy ma prawo przywitać się z kim chce i kiedy chce nie możemy ludziom narzucać własnych zasad.
(w zasadach serwera nie ma nic napisanego że jest obowiązek witania się z każdym)
Ergo mógł po prostu odebrać te ostrzeżenie jako najzwyklejszą prowokację.
Co do blokowania na naszym serwerze, blokowanie to podstawa i nie boje się powiedzieć że większość w ogóle nie używa mózgu podczas gry jednym zdaniem ma wszystkich w du*ie.. stanie jeden z drugim i we dwóch się pchają do jednego wyjścia nie ważne że blokują resztę... Ktoś tam podał przykład z autobusem logiczne ze pierw wysiadają potem wsiadają ale nie ma tego nigdzie zapisanego jest to wyłącznie dobra wola osoby wsiadającej żeby się nie wpie*rzyła w kogoś.. . Wasza sytuacja to tak jak napisałem wyżej każdy gra dla siebie. Marco stojąc w przejściu powinieneś liczyć się z tym że ktoś będzie tamtędy chciał przejść Ergo ty stojąc i czekając na to aż się ruszy powinieneś być dalej żeby nie blokować w razie gdyby chciał cofnąć.
Skarga jest bezsensowna. Wina po obu stronach.
| Mianos napisał/a: | proponuju zeby obaj dostali bana na tydzien. bedzie sprawiedliwie i bedzie spokoj
| Sprawdź czy ciebie nie ma na classiku.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez SLASh 2012-01-21, 13:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

|
Wysłany: 2012-01-21, 17:12
|
|
|
Franek mnie kara za to że się nie witam ze wszystkimi
Chyba raczej nie mam takiego obowiązku i to nie jest chamstwo.
Marco w tym wejściu do domku nie powinien mnie zgładzić.
To że on ma adma to nie znaczy ze ma pierwszeństwo.
Już nie chodzi kto powinien ustąpić bo jak widać nie wiado czy najpierw się wchodzi czy wychodzi mi się wydaje że wchodzi ale mniejsza.
|
|
|
 |
| Ostatnio zmieniony przez ergO ! 2012-01-21, 17:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aidan
Emo ;o

STEAM_0:0:33716769
Imię: Sebastian
W grze: PAiN``
Pomógł: 214 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 7875 Skąd: Kielce Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-21, 17:40
|
|
|
Wina po obu stronach, na przyszlosc Marco takie sytuacje lepiej rozwiazywac slownie, slay to ostatecznosc. Ewentualnie slap. Skarga niesluszna.
|
|
|
|
|
|
|