|
» skarga na admina szakal i na gracza soliderTagi tematu: admina, gracza, na, na, skarga, solider, szakal |
| Autor |
Wiadomość |
[N]ozownik : 33
[N]ozownik : 33

Imię: Sebastian
W grze: [N]ozownik : 33
Wiek: 14 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 24 Skąd: Ostrów Mazowiecka Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-17, 20:51 skarga na admina szakal i na gracza solider
|
|
|
Pierw zaczne od admina nie mam dowdów na to ,że szakal bawi sie adminem lata po mapie na no clipie i na no clipie wbija na kampy gdziesz z 10 klockow ominie i staje blisko gracza i go bije to jest chore powinien nie miec admina. Solider jest z nim klopot chlopak mnie wyzywal z 10 min ktos mu ukradl klocka nie wiem kto moze potwiedzic gracz zjawa bo z nim budowalem i wszystko widzial to na tyle prosze o zabranie admnina i ukaranie gracza Solider !
|
|
|
_________________ Znajdziesz mnie na serverze BuaseBuilder >>> Pisz >>> Pomogę >>>
Nie jestem adminem ale staram sie zadbać o miłą atmosfere na serverze BuaseBuilder >>>
 |
|
|
|
|
ThePatmarOne
Jimi Hendrix

Pomógł: 21 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Posty: 677 Skąd: Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-17, 22:49
|
|
|
| Cytat: | Regulamin poddziału "Inne skargi"
1. W nazwie tematu zawarty musi być nick osoby, na która składana jest skarga.
2. W temacie należy podać dokładną relacje zdarzenia.
3. Przed zatwierdzeniem tematu user zobowiązany jest sprawdzić czy nie pasuje on do innego z poddziałów.
4. W temacie mogą wypowiadać się jedynie osoby, które wnoszą coś istotnego do tematu.
5. Zakazane jest pisanie postów bezsensownych, powtarzających się, a także obraźliwych i wulgarnych.
6. Złamanie ktoregokolwiek punktu z regulaminu poddziału jak i całego forum grozi warnem. |
|
|
|
_________________ "The time I burned my guitar it was like a sacrifice. You sacrifice the things you love. I love my guitar."
~Jimi Hendrix
 |
|
|
|
|
ergO !
sprawiedliwy

Imię: Radek
W grze: ergO !
Pomógł: 29 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 475 Skąd: Zabrze Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-18, 01:10
|
|
|
sory że się wtrącam gdzie nie powinienem ale ten gracz "[N]ozownik : 33" jest najbardzej upierdliwym graczem na bb non stop mi mówi daj noclip i już staje się to wkurzające.h@ mozesz go tam nauczyc zachwania troche!
|
|
|
_________________ aim/awp & deathrun & team pley & TEAM FORTRESS 2 & Zombie base builder
 |
|
|
|
|
Free^^

Imię: Kamil
W grze: Free <3
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 78 Skąd: pochodze? Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-18, 02:40
|
|
|
No tak, Nozownik... hmmm zacznę od tego że, ty krzyczysz przez mikrofon bez powodu,wyzywasz, (oczywiście bez obecności admina) Dziś jak miałem inny nick to zabiłeś mnie na ziemi mówiąc "wykonuje Cele"... było to przy obecności admina (Ern)
Co do szakala, nigdy nie widziałem żeby tak robił jak opisałeś :]
Pozdrawiam Free^^
|
|
|
_________________ Demony są wśród nas, a ja czuje ze jestem jednym z nich.
 |
|
|
|
|
zysiu

Imię: Michał
Pomógł: 81 razy Wiek: 19 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 3073 Skąd: Szczytno Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-12-18, 11:05
|
|
|
Dobra Panowie. Zamykam tą skargę, z prostych powodów zacytowanych przez Patmara.
Dokładnej sytuacji nie ma. Dlaczego ? Nie podałeś ani mapy, ani godziny zdarzenia. Więc na jakiej podstawie mam wyciągać konsekwencje ?
~eot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|