Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: pele
2010-02-12, 15:48
» Skarga na H@ DiabloTagi tematu: diablo, na, skarga
Autor Wiadomość
Stecu 
Pro Elo Hajt Kox

Imię: Paweł
Nagrody: Brak
Wysłany: 2010-02-11, 14:07   Skarga na H@ Diablo #1

Witam.
Jakiś czas temu odszedłem sam dobrowolnie z grupy adminów diablo, WIELKI AVA nie wiadomo czym zły na mnie nakłaniając Pelego odebrał mi admina DR (Pedryl się tłumaczył, że miał u niego dług ^^), dobra, przestałem grać w CSa, wtedy straciłem admina na JB (słusznie), teraz chciałem wbić na diablo ale mam perma, za co już sam nie wiem, bana nie mam w amxsie, bo podstępny Ava wpisał mój steam id bodajże w ban.cfg i to niepierwszy raz, a drugi. To samo było na JB, jak wielmożny Pan miał dostęp do FTP. Nic bym nie pisał, ale boli mnie ten ban... więc proszę o unbana lub wyjaśnienie. PEACE

Konrad 
Ten zły...

STEAM_0:1:18808611
W grze: .K
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2010-02-11, 15:15    #2

Jak masz perma? :f Na Diablo nie ma blacklisted więc Cie nawet tam nie wpisałem. Jaki ja mam wpływ kto zostaje adminem na DR czy JB? H@ decyduje ja mogę go wyłącznie prosić o coś. Wytłumacz mi, dlaczego stwierdzenie że to ja coś zrobiłem?

smL 
ATHLANTIS

Wysłany: 2010-02-11, 15:15    #3

moze na podsiec masz bana

Evil 
Napinka góra!

Wysłany: 2010-02-11, 15:17    #4

Stecu napisał/a:
nakłaniając Pelego odebrał mi admina DR (Pedryl się tłumaczył, że miał u niego dług ^^),
ta sprawe sobie z pedrylem wyjasnie...

Stecu napisał/a:
To samo było na JB, jak wielmożny Pan miał dostęp do FTP. Nic bym nie pisał, ale boli mnie ten ban.
a ta z cubim...

juz od dawna mowilem o takich akcjach avy nie majac konkretnych dowodow procz plotek.. az tu nagle twoj piekny post :) az zrobie ss, zeby nikt go nie usunal ;)

jrsh napisał/a:
pozwolcie mi robic to co robie i z czego wszyscy czerpiecie korzysci a sami skupcie sie na rozwijaniu tego co dostajecie za darmo.

9kbk napisał/a:
Fajner wpuścił nemezis przytrzymal brame i nemezis wszedl i jego nie zabil a i ps pyskuje i nie ma 16 lat :!: :!: :!:
moj idol ;f

Tylko winni się tłumaczą

Evil 
Napinka góra!

Wysłany: 2010-02-11, 15:23    #5

placz wiecej bejbe, sprawa tyczy sie dr, tyczy sie mnie. wiec japa i zniknij bo smecisz

Stecu napisał/a:
WIELKI AVA nie wiadomo czym zły na mnie nakłaniając Pelego odebrał mi admina DR (Pedryl się tłumaczył, że miał u niego dług ^^)
to tak na wypadek twojego placzy do nazwy tematu

jrsh napisał/a:
pozwolcie mi robic to co robie i z czego wszyscy czerpiecie korzysci a sami skupcie sie na rozwijaniu tego co dostajecie za darmo.

9kbk napisał/a:
Fajner wpuścił nemezis przytrzymal brame i nemezis wszedl i jego nie zabil a i ps pyskuje i nie ma 16 lat :!: :!: :!:
moj idol ;f

Tylko winni się tłumaczą
Ostatnio zmieniony przez Evil 2010-02-11, 15:24, w całości zmieniany 1 raz  

cichociemny? 
Kurczak?!

Imię: Kuba
Wysłany: 2010-02-11, 15:31    #6

Ava ma dostęp do FTP JB - to fakt, kiedyś mi pomógł. I to, że robił jakieś przekręty z Tobą związane to tylko Twoje insynuacje, nie masz żadnych dowodów. A to że go nie lubisz jeszcze bardziej zmniejsza Twoją wiarygodność...

pele 
wychilluj ziomeczku

Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-02-11, 15:36    #7

Stecu napisał/a:
WIELKI AVA nie wiadomo czym zły na mnie nakłaniając Pelego odebrał mi admina DR (Pedryl się tłumaczył, że miał u niego dług ^^)

Zdjąłem Ci prawa z niesubordynację a teraz chcesz mnie wkopać w spółkę z Konradem? Śmieszne, proszę Cię ogarnij. Jak masz coś do h@ diablo to pisz o nim a nie całej reszcie.

Jak coś piszesz to pisz w temacie a nie dookoła niego.

Tyle ode mnie
Peace

jrsh napisał/a:
Pedryl wygrywa. Apokalipsa blisko.

Krystian 

Imię: Krystian

Wysłany: 2010-02-11, 15:40    #8

edit.

Ban jednak był, został zdjęty

Ostatnio zmieniony przez Krystian 2010-02-11, 16:19, w całości zmieniany 2 razy  

pele 
wychilluj ziomeczku

Wysłany: 2010-02-11, 16:34    #9

Ban zdjęty.

Zamykam, jeśli ktoś będzie miał jeszcze coś do powiedzenia pisać na pw - otworzę.

jrsh napisał/a:

Anubis 
retarD

Wysłany: 2010-02-11, 17:05    #10

Wow, wow, hola, hola!
Co to ma znaczyć?!
Co z tego, że ban zdjęty? DLACZEGO on się w ogóle tam pojawił?!
Tu jest jeszcze sporo do wyjaśnienia.
~otwieram!

Francis Bacon napisał/a:
Silence is the virtue of a fool.

Steve Wozniak napisał/a:
Never trust a computer you can't throw out a window.

norbert napisał/a:
Japa boty! Ciśnienie mi później skoczyło - nie ukrywam. Normalnie pojazd na całego. Co za buce...
Ostatnio zmieniony przez Anubis 2010-02-11, 17:08, w całości zmieniany 1 raz  

Krystian 

Imię: Krystian

Wysłany: 2010-02-11, 17:09    #11

były dwa bany na SID w tym na jeden którego w bazie amxbans nie było. Plik był zapisany ostatnio 13.12.2009 (jednak błąd zrobiłem, że nie zrobiłem kopii tego pliku) obydwa te SID'y na życzenie Konrada skasowałem

Stecu 
Pro Elo Hajt Kox

Wysłany: 2010-02-11, 17:29    #12

pele napisał/a:
Stecu napisał/a:

Zdjąłem Ci prawa z niesubordynację a teraz chcesz mnie wkopać w spółkę z Konradem? Śmieszne, proszę Cię ogarnij. Jak masz coś do h@ diablo to pisz o nim a nie całej reszcie.

Jak coś piszesz to pisz w temacie a nie dookoła niego.

Tyle ode mnie
Peace

Niesubordynacje?? Nie było na mnie nigdy skargi z DR, zawsze przestrzegałem regulaminu..., pisałeś do mnie, że jak Ava się uspokoi to mi oddasz adma... ja już nie chciałem i pożegnałem i DR jak i Diablo

juve 
king is back :)

Imię: Bartek
W grze: juve
Wysłany: 2010-02-11, 17:37    #13

jezeli moge sie podlaczyc pod ta skarge, moj warn od Konrada, niesluszny, pisalem o tym w temacie co mi sie nie podoba w KampNO, tam posypaly sie gromy na Konrada jednak warn jak byl tak pozostal i na tym sie skonczylo. Oczywiscie warn byl przyznamy mi w ramach odwetu za to ze skrytykowalem pomysl utworzenia drugiego serwera Diablo, panowie, KAZDY ma prawo do wyrazania opini, nawet tych dla Was nieprzyjemnych.

Konrad 
Ten zły...

STEAM_0:1:18808611
W grze: .K
Wysłany: 2010-02-11, 17:54    #14

juventinio napisał/a:
jezeli moge sie podlaczyc pod ta skarge, moj warn od Konrada, niesluszny, pisalem o tym w temacie co mi sie nie podoba w KampNO, tam posypaly sie gromy na Konrada jednak warn jak byl tak pozostal i na tym sie skonczylo. Oczywiscie warn byl przyznamy mi w ramach odwetu za to ze skrytykowalem pomysl utworzenia drugiego serwera Diablo, panowie, KAZDY ma prawo do wyrazania opini, nawet tych dla Was nieprzyjemnych.

Z tego co pamiętam Damian nie zabraniał dawać warnow w swoich działach, jego nie ma władze też przejął teraz Borek i Norbi. Była rozmowa w kąciku H@ gdzie norbert napisał:

Cytat:
To nie jest Wasz dział, łapska precz od niego. Jak chcecie, to możemy znów Wam zabrać wszystkie dodatkowe funkcje, skoro nie umiecie się porządnie zachować. Warny możecie dawać tylko w swoich działach serwerów!!!

Usrałeś się Juve że byłeś przeciwny powstania Diablo #3, powiem Ci że ten temat był tylko do sprawdzenia co sądzicie o tym i tak ankieta dużego wpływu na dalszy rozwój by nie miała.

juve 
king is back :)

Imię: Bartek
W grze: juve
Wysłany: 2010-02-11, 18:00    #15

Cytat:
Usrałeś się Juve że byłeś przeciwny powstania Diablo #3, powiem Ci że ten temat był tylko do sprawdzenia co sądzicie o tym i tak ankieta dużego wpływu na dalszy rozwój by nie miała.

prymitywny jestes i tyle, nie mam ochoty dyskutowac z Toba.
Przestan wykorzystywac uprawnienia do swoich prywatnych porachunkow, tyle ode mnie.

Jacek ledwo co wychodzi na + w firmie, nie ma kasy zeby kupic nagrody za turniej z zeszlego roku ale ty piszesz o 3 serwerze, a jeszcze drugi nie jest nawet w polowie zapelniony. Notabene serwery Diablo sa najbardziej zasobozerne + maja duzo slotow.

Tyle ode mnie, wyjdz z piaskownicy, dorosnij, przedstaw jakies argumenty, jak widze dyskusje w ktorej jedyne co jestes w stanie napisac to "usrales sie juve" to po prostu nie ma ona najmniejszego sensu. Nie irytuj sie tak jak nie masz racji.
Ostatnio zmieniony przez juve 2010-02-11, 18:02, w całości zmieniany 1 raz  

norbert 
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy
Wysłany: 2010-02-11, 18:02    #16

Konrad napisał/a:
To nie jest Wasz dział, łapska precz od niego. Jak chcecie, to możemy znów Wam zabrać wszystkie dodatkowe funkcje, skoro nie umiecie się porządnie zachować. Warny możecie dawać tylko w swoich działach serwerów!!!

Sprostuje tylko, że tak było dotychczas. Teraz H@ nie mogą dawać ostrzeżeń.
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

Stecu 
Pro Elo Hajt Kox

Wysłany: 2010-02-11, 18:24    #17

Juve widzę, że również zostałeś dotknięty, no ale mi zależy na wypowiedziach, które wnoszą tutaj coś od osób związanych oraz od wyższych sfer. Nadal szanowny Pan Konrad nie raczył nic napisać co do mojej sprawy tylko warnami straszy, żeby karać za regulamin trzeba pierw samemu go stosować...

_AzeruS_ 
CoD 4

Wysłany: 2010-02-11, 22:45    #18

Konrad napisał/a:
Z tego co pamiętam Damian nie zabraniał dawać warnow w swoich działach

tak, ale ten temat i ankieta nie byly w dziale Diablo mod tylko w dziale propozycje/ sugestie a to juz nie twoja jurysdykcja.

pele 
wychilluj ziomeczku

Wysłany: 2010-02-12, 11:02    #19

Kod:
3. W temacie mogą wypowiadać się tylko świadkowie zdarzenia, poszkodowany oraz admin, na którego złożona została skarga.

Kolejne posty napisane przez osoby postronne będą nagradzane warnem bez ostrzeżenia.

jrsh napisał/a:

Stecu 
Pro Elo Hajt Kox

Wysłany: 2010-02-12, 15:34    #20

Ava nie raczy nic napisać choć już widział tą skargę, myślę, że można zamknąć... mam to co chciałem...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe