Zamknięty przez: norbert 2011-06-14, 22:17 |
» skarga na jrshTagi tematu: nie ma taga palo |
| Autor |
Wiadomość |
stixio

Imię: Maciek
|
Wysłany: 2011-06-14, 20:23
|
|
|
| Pedobear napisał/a: | Obrazasz tutaj wszystkich adminow i head adminow, wklejasz PW , a ty masz jeszcze czelnosc plakac ze nie dostalem kary za obraze buahahah
Juz jednego warna dostalem i wystarczy dla mnie.
Prosze Cie czlowieku usun konto na tym forum i nie graj wiecej na naszych serwerach bo takich ludzi jak ty nie potrzebujemy. |
juz masz dwa, HAHA
nie bedziesz mi rozkazywal, panie idz pan w choy bo takich jak ty tez nie potrzebuja
pozatym ktos na tym zarabia, na mnie tez troche zarobil wiec potrzebuje takich jak ja wiecej niz takich jak 3/4 graczy < lol2 >
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 20:25, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 22:17
|
|
|
Takie kłótnie w swojej własnej skardze świadczą wyłącznie o Twoim poziomie. Faktycznie za długo panowała przyjazna atmosfera na forum, więc dla zasady trzeba się - o zgrozo - ponapinać. Dość. Gdyby nie cubi, to osobiście zablokowałbym Ci możliwość pisania. Skończyły się przelewki, ochłoń - ląduj i otwórz spadochron
Pedobear, oszczędź nam i sobie głupkowate zaczepki. Powoli moja cierpliwość dobiega końca. Wszędzie musisz wtrącić swoje trzy grosze.
Wyzwisk na PW pozwolę sobie nie skomentować, bo mógłbym Cię lekko zgorszyć.
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 22:52
|
|
|
gram nie czesto ale jak juz gram to nie chcialbym zeby takie szopki mialy miejsce.
jestes totalnym nieporozumieniem. moje dzisiejsze sugestie niczego cie nie nauczyly. zreszta to wlasnie starali sie mi wmowic admini.
wyjatkowo i specjalnie dla ciebie twoja kara zostaje wydluzona do miesiaca (choc wiekszosc oczekiwalalaby zapewne czegos wiecej).
to co tutaj dzisiaj przeczytalismy wszyscy przeszlo chyba najsmielsze oczekiwania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|