Zamknięty przez: norbert 2011-06-14, 22:17 |
» skarga na jrshTagi tematu: nie ma taga palo |
| Autor |
Wiadomość |
stixio

Imię: Maciek
|
Wysłany: 2011-06-14, 15:47 skarga na jrsh
|
|
|
o 15:38 gladzil mnie za nic, przez przypadek zabilem swojego ten dal mi rakiete, recconectnalem, dostalem slaya od jrsh, reloglem znow i tak 2 czy 3 razy nie pamietam ile razy zdazylem w tej rundzie relognac i dostawalem slaye, zaczela sie nastepna runda i znow dostalem 2 slaye, chociaz nic nie zdazalem nawet napisac jeszcze to ten pa...n mnie bil, na koniec jeszcze dreedrok i wczesniej, 2 mapy wczesniej KaT rzucal specjalne He pod nogi swoich-taki dodatek ^^
jeszcze mnie jrsh od pajacy wyzywal, a jak mowil ze do potegi entej to troche nie wiedzialem ocb i i dostalem bana BEEE
dodatkowo osrakzal mnie o dobijanie, wypraszam sobie !
| Cytat: | Kills per Death
0.66 | z takim k/d nie masz co mnie oceniac
btw. 101 postów to juz moglbym admina, coo? (:
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez Ogi 2011-06-14, 16:25, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
MEFISTO
never give up.

W grze: MEFISTO
Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 16:41
|
|
|
| stixio napisał/a: | | jeszcze mnie jrsh od pajacy wyzywal |
No ładnie.
Jacek!! Coś tam nawywijał????
Na kolano...
|
|
|
_________________ Z tymi co trzeba biję beczke, piję wódeczkę
i pale lole i w ogóle się nie pierdolę,
bo mam olew na kurwy i nie polegam na kole fortuny. |
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 16:54
|
|
|
1. dobijacz. wszystkie mapy jakie gralismy dzisiaj dobijales na samym koncu. zero gry tp. zero pomocy swojemu teamowi. no chyba ze na koniec rundy
2. zasugerowalem zmiane stylu gry. nie poskutowalo. przynioslo wrecz przeciwne rezulataty.
3. zaczales strzelac we mnie w momencie kiedy zwracalem ci uwage na trainie. albo zapomniales ze mam admina albo cos z tym "pajacem" jednak trafilem.
4. epitety na amx_tsay@ w moja strone.
5. dostales kare w formie slaya. nie spodobalo ci sie. zrekonektowales. nastepnie znowu to samo. bez sensu.
6. oceniac ciebie bede szczegolnie. nawet z moim niski k/d. od tej pory jestes na widelcu.
7. temat zostawie otwarty do konca dnia jezeli chcialbys cos dodac.
mysle ze te pol godziny niczego cie nie nauczy. z racji iz obraziles mnie ewidentnie, nawet zakladajac tak skarge z tak trywialnego powodu, to zgodnie z pkt. 3 taryfikatora banow pozwole sobie wydluzyc twoja kare do tygodnia.
wiecej luzu, wiecej gry tp, mniej ffa a bedzie dobrze.
tymczasem pozdrawiam.
ps. z tym adminem to moze nie przejsc ;)
|
|
|
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 17:08
|
|
|
| Cytat: | 1. dobijacz. wszystkie mapy jakie gralismy dzisiaj dobijales na samym koncu. zero gry tp. zero pomocy swojemu teamowi. no chyba ze na koniec rundy
|
nie dobijałem nikogo, widze terro będąc w ct to wbije, proste. pozatym jak ciagle do mnie pisaliscie to musialem odpisywac wiec wiekszosc rundy stalem na respie, a skillowi gracze classica nawet nie umieja obronic bsa atakowanego przez ~5tt :x
| Cytat: | | 5. dostales kare w formie slaya. nie spodobalo ci sie. zrekonektowales. nastepnie znowu to samo. bez sensu. | ten podpunkt jest bez sensu bo akurat zgładzałes mnie za nic bo po reconnecie do drugiej rundy jeszcze nic nie napisalem a i tak robiles swoje i te slaye zdenerwowaly mnie najbardziej nie uspokoje sie dopoki bedziecie robic taki syf bo te slaye naprawde byly bez podstawne...
a te epitety były po wlasnie tych slayach, wiec sie nie czepiaj bo sam zawiniles w pewnym stopniu
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 17:11, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 17:18
|
|
|
Jak dostajesz slaya to odbywasz kare, a nie bawisz się w cudotwórce i reconnecta robisz by jeszcze na początek rundy wbic i zagrać. Dlatego poleciał drugi. Czego tu nie rozumiesz? Kara to kara.
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ogi 2011-06-14, 17:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 17:35
|
|
|
| Ogi napisał/a: | | Jak dostajesz slaya to odbywasz kare, a nie bawisz się w cudotwórce i reconnecta robisz by jeszcze na początek rundy wbic i zagrać. Dlatego poleciał drugi. Czego tu nie rozumiesz? Kara to kara. |
głupi jestes? napisalem przeciez ze w drugiej rundzie, troche czytania ze zrozumieniem,
a post erola nic nie wnosi do tematu wiec won. w ogole kto ty bo cie nie znam <HAHA>
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 17:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 18:19
|
|
|
dostales slaya za ta na koncu rundy podczas gry na trainie. centralnie stojac na przeciw mnie ladowales do mnie bezpardonu. zabronione i karane!
cos jeszcze masz do dodania czy zamykamy?
|
|
|
|
|
|
|
DredroK
Love Truck <3

Imię: Przemek
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 702 Skąd: Rawicz Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-06-14, 18:31
|
|
|
| stixio napisał/a: | | dreedrok |
1. Naucz się pisać panie "kur... mądry"
2. Grałeś sam zero wykonywanie celów mapy obrona bs'a
3. 3 rundy pod rząd zachowywałeś
4. Na u@ wyzwałeś nas .
5. Twoja skarga nie ma sensu bo JRSH jest właścicielem tego wozu .
6. Jak dostajesz slay'a to przyjmij go na klatę, a nie rekontektujesz
|
|
|
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 19:17
|
|
|
| jrsh napisał/a: | dostales slaya za ta na koncu rundy podczas gry na trainie. centralnie stojac na przeciw mnie ladowales do mnie bezpardonu. zabronione i karane!
cos jeszcze masz do dodania czy zamykamy? |
no przecież, bo walnalem cie 3 rundy wczesniej
dreeedrok
| Cytat: | 1. Naucz się pisać panie "kur... mądry"
2. Grałeś sam zero wykonywanie celów mapy obrona bs'a
3. 3 rundy pod rząd zachowywałeś
4. Na u@ wyzwałeś nas .
5. Twoja skarga nie ma sensu bo JRSH jest właścicielem tego wozu .
6. Jak dostajesz slay'a to przyjmij go na klatę, a nie rekontektujesz |
1. po co?
2. w tt bede bronił bsa kiedy paka nie tyka, pojebao?
3. no mape wczesniej, gz zapłonu
4. wyzwalem jak dostalem 6x slaya za nic
5. shackuje was i juz nie bedzie LOOOL
6. KURWA, 3 raz pisze ze slaynal mnie w kolejnej rundzie, kiedy jedną całą przelezalem do chuja pana !
dodajcie opcje /ignore to wpisze "all" i bede was wszystkich mial w dupie i nie bedzie problemu, czy to takie trudne? =(
a nie gadacie glupoty a potem ze jestem wszystkiemu winny, co prawda malo mnie te bany obchodza ale jak juz gram w csa to tu bo sie przyzwyczailem i zreszta nie mam innych servow w zakladce favourites, lolol
za co ostrzezenie? myslalem ze mozna klnac przeciez jakis typ na poczatku napisal takimi wielkimi literami O KURWA i tylko usuneliscie posta a ostrzezenia nie ma %$^$%&^&%*$..,,,,, pozatym nikogo nie wyzwalem, dziwne co?
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 19:41, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 19:47
|
|
|
| Pedobear napisał/a: | Jrsh widze ,ze masz duzo cierpliwosci.
Stixio ile ty masz lat?
Sugerujac po twoich bulwesrach ,ze z 15 ahh ta dzisiejsza mlodziez taka pyskata a jeszcze od ziemi to nie wyroslo dobrze |
won z tematu powinienes dostac warna, jebane kolesiostwo i ty wiesz i ja wiem i oni wiedzą ale nikt nie wie, czaisz to? czaicie to? nie, bo to was przerasta, wiek nie ma nic do znaczenia bo rownie dobrze 10 latek moze wiedziec wiecej o zyciu od ciebie ale ty i tak wiesz lepiej, tak mam 15 lat i paru odminow w kampno ma nawet ponizej tylko ze oni lizą dupe a ja nie i nie bede tego robil tak wiec wsadz se tego posta gleboko w dupe bo raczej nawet bo glebszej jego analizie nic nie zmienisz w swoim mysleniu
Liz dupe i trwaj dalej... o ile w ogole to ogarniasz
|
|
|
_________________ Lord |
|
|
|
|
cichociemny?
Kurczak?!

Imię: Kuba
Pomógł: 62 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 2847 Skąd: Chrzanów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-06-14, 19:48
|
|
|
stixio, jeśli czujesz taką potrzebę to złóż na mnie skargę wulgarność, arogancja i napinka - mi to wystarczy do dania ostrzeżenia.
|
|
|
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 19:48
|
|
|
| stixio napisał/a: | | głupi jestes? napisalem przeciez ze w drugiej rundzie, troche czytania ze zrozumieniem,<HAHA> |
Opisałem stary motyw za który slaye dostałeś, gdybyś nie robił cyrków, tylko zachowywał się normalnie nie byłoby tej sytuacji. To moje zastrzeżenia, więc luzuj gumkę w majtach. Reszta Twoich kar to broszka Jacka. Równie dobrze karą mogły być 2 rundy odleżyn.
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 19:53
|
|
|
| cubi napisał/a: | stixio, jeśli czujesz taką potrzebę to złóż na mnie skargę wulgarność, arogancja i napinka - mi to wystarczy do dania ostrzeżenia. |
duzo dają skargi, naprawde bardzo duzo, tak duzo ze (kurwa mac)(o ja pierdole)+jeszcze wiecej / 0.5
w ogole rozwalil mnie msg miśka
| Cytat: | Od: Pedobear
Do: stixio
Wysłany: Dzisiaj 19:53
Temat: ssij
Ty mala jebana kurwo uwazaj co mowisz i do kogo |
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 19:55, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
na lajcie

W grze: na lajcie
Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 994 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-06-14, 19:56
|
|
|
CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wezcie go wyjebcie w pizdu bo mi kurwa cisnienie podnosi
|
|
|
|
|
cichociemny?
Kurczak?!

Imię: Kuba
Pomógł: 62 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 2847 Skąd: Chrzanów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-06-14, 19:56
|
|
|
Nie grałeś zespołowo, a w dodatku obrażałeś na serwerze = skarga niesłuszna. Więc czego ty oczekujesz? Zadziwiasz mnie, naprawdę.
Temat pozostawiam Head Adminowi serwera, a resztę proszę, aby nie dorzucali swoich postów
|
|
|
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 20:00
|
|
|
co oznacza gra zespołowo bo chyba wam wszystkim wydaje się ze trzeba isc na slepo razem w 10 osób na pewną smieć, nie myle sie? nie. LOL
pozatym raz jrsh czy jakis inny guy zgladzil mnie za to ze szedlem od tylu do paki z jakims innym typem chociaz spokojnie mozna by bylo wygrac to gowno
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 20:01, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 20:11
|
|
|
| PAiN napisał/a: | Nie chce sie bawic w moderatora, to nie moja dzialka, ale
| Kod: | | Publikowanie prywatnych wiadomości, na które nie zgadza się uczestnik rozmowy jest niedozwolone i będzie surowo karane. |
|
loool, a za wyzywanie ?
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 20:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-06-14, 20:12
|
|
|
gra zespołowa na pewno nie oznacza siedzenia n^2 rund z rzędu na B, skoro co rundę przeciwnicy wbijają na A i drużyna nie radzi sobie z obroną. twoja gra nie miała nic wspólnego z TP przez całą mapę. na następnej doszło twoje pajacowanie i pyskówa i za to dostałeś karę. nie wiem jak można tego nie zrozumieć, ale widocznie twoje szare komórki są tak zaślepione przez twój megaskill którego wszyscy ci zazdroszczą, że to za wiele do ogarnięcia..
to wszystko wyjaśnia. precz z trollami!
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
stixio

|
Wysłany: 2011-06-14, 20:16
|
|
|
| Cytat: |
to wszystko wyjaśnia. precz z trollami |
rasista?
|
|
|
_________________ Lord |
| Ostatnio zmieniony przez stixio 2011-06-14, 20:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
na lajcie

W grze: na lajcie
Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 15 Wrz 2010 Posty: 994 Skąd: Lubin Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-06-14, 20:17
|
|
|
Obrazasz tutaj wszystkich adminow i head adminow, wklejasz PW , a ty masz jeszcze czelnosc plakac ze nie dostalem kary za obraze buahahah
Juz jednego warna dostalem i wystarczy dla mnie.
Prosze Cie czlowieku usun konto na tym forum i nie graj wiecej na naszych serwerach bo takich ludzi jak ty nie potrzebujemy.
Aha...
Dobry edit posta na odpowiedz Paina
|
|
|
|
|
|
|