Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Arek
2012-03-05, 12:58
» skarga na mechTagi tematu: mech, na, skarga
Autor Wiadomość
erN. 
Wariacik?

STEAM_0:1:26771413
Imię: Mariusz
W grze: erN.
Nagrody: Brak
  Wysłany: 2012-01-12, 21:41   skarga na mech #1

Witam , co to ma być żeby odebrać mi vipa za nie wpisanie killa po odrodzeniu ? :facepalm: ja za to płace a mech mi odbiera bo nie wpisałem killa ? to już przesada. :facepalm: Nie nadużywałem vipa to że sobie coś powiem przez micro nie znaczy że go nadużywam... :facepalm: Admini też ciągle gadają o pierdołach :facepalm: a akurat na vipów się czepiają , po to vipa kupiłem żeby mieć marke i unmute a nie żeby siedzieć cicho i nawet słowa nie mogę powiedzieć. Proszę o rozpatrzenie mojej skargi i o przywrócenie mi vipa.

Cycky 
AchmedDeadTerrorist

STEAM_0:0:43417884
Imię: Adaśśś ;D
W grze: .::Cycky::.
Wysłany: 2012-01-12, 22:42    #2

Sory ern, ale jakby to co robiłeś zwało się mówieniem to jakbyś porównał Warszawę do Myjomic (300 mieszkańców) a vipa nie straciłeś za nie wpisanie killa po zrespieniu się, lecz liczne nadużywanie mikrofonu..

Kod:
-Ok-Knock, knock
-Who's there?
-Me, i'll kill you!
Ostatnio zmieniony przez Cycky 2012-01-12, 22:44, w całości zmieniany 3 razy  

Mech 
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2012-01-12, 23:22    #3

Vipa nie straciłeś za nie wpisanie killa (za to dostałeś bana), tylko za wielokrotne nadużycia unmute, zresztą polecam czytać ze zrozumieniem to byś wiedział, bo napisałem w skardze na Ciebie:
Mech napisał/a:
Za wielokrotne nadużycia przywileju unmute jedynie w celu wszczynania kłótni, obrażania graczy, cwaniakowania itd mimo pisemnej reprymendy na forum - Z dniem dzisiejszym vip zostaje odebrany.

Po za tym ja nie odbieram vipów od tak sobie, nie mam takich możliwości, decyzja zapadła od strony Chrupki, ja jedynie ładnie wyargumentowałem :jaramsie:
Mech napisał/a:
Powód: Ciągłe nadużycia unmute jedynie w celu, dania upustu swojemu niezadowoleniu co przejawiało się w m. in. wszczynaniu kłótni z graczami, obrażaniu innych, zwracaniu irytujących uwag, wymądrzaniu się oraz cwaniakowaniu na serwerze.

Na dodatek ostrzegałem:
Mech napisał/a:
Radzę Ci abyś w końcu się ogarnął chłopie. Co nie wbijesz na serwer to vipa używasz jedynie do wykłócania się, docinania innym, zwracania irytujących uwag itd. Nie wspominając już o obrażaniu moich adminów począwszy od bezpodstawnych oskarżeń w grze, a skończywszy na ostrym wyzywaniu przez steam. Niektórzy gracze, admini jak i wyżej postawieni ode mnie mają Cię już dość (W tym ja, nie będę tolerował, abyś bezpodstawnie, publicznie ubliżał mojej pracy jako H@). Twoje skargi opierają się jedynie na urażonej dumie oraz porywczym impulsie, który każe Ci za wszelką cenę dopiąć swego, bo przecież jak Ty wejdziesz na serwer to co? Masz vipa to jesteś nietykalny i idealny, a wszystkim innym wokół błędy wytykasz? Zaś jak Ci ktoś nie daj Boże na drodze stanie to Ty zawsze masz racje, a jak nadal Ci się stawiają to wielce poszkodowany i skarga leci? Otóż nie. Admin Cię przenosi, wyjaśnia dlaczego to zrobił, sam dobrze wiesz ile Cię nie było na poprzedniej mapie to za przeproszeniem zamknij się i siedź cicho, a nie jeszcze się wykłócasz i utrudniasz grę innym (Niestety, ale znając twój temperament jestem skłonny uwierzyć w wersję moich dwóch adminów i gracza). Jednakże skoro nie umiesz inaczej to dojdzie do tego, że pożegnasz się z vipem i na tym się nie skończy, już ja się o to postaram. Takich graczy nam nie trzeba, także zastanów się nad sobą, nie wiem, nagraj się podczas gry i zobacz co wygadujesz, cokolwiek albo po prostu sobie odpuść, zajmij się BB, tam gdzie twojego pokroju ludzi jest więcej (Żeby nie było, nie mówię o Administracji tylko o niektórych graczach, nie miałem na celu obrażać żadnej serwerowni, a jeśli ktoś się poczuł urażony to przepraszam). Kończąc, jeśli ta wypowiedź Cię jedynie wkurzyła i uważasz, iż brednie prawię to lepiej już nie wchodź na JB

Zapewne nie czytałeś, bo za długie :roll:

PS: Szkoda mi Ciebie trochę Ern. Co nie usłyszałem o Tobie to skarga, że unmute używałeś Ciągle do obrażania, wykłócania, napinania przy tym utrudniając grę innym zresztą sam byłem świadkiem takich akcji, a Ty nadal brniesz uparcie w to, iż nic takiego nie robisz, że czasem coś powiesz, ale w końcu po to masz vipa, że inni to są tacy i tacy i im się nic nie robi, zaś Ty tylko naciśniesz guzik do mówienia i już pół serwa się na Ciebie rzuca. Robisz z Siebie ofiarę i niewiniątko, a wcale tak nie jest...

To tyle, resztę pozostawiam górze :dino:

Pozdrawiam
Mech

Cytat:
[Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?

PAiN napisał/a:
PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje :dino: :dino:

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-13, 00:02    #4

Zapłaciłeś za to że zabierasz ? bo mi się wydaje że ja za to płaciłem wiec nie masz prawa zabierać mi za to że mówię coś przez micro to już jest irytujące , po popatrz sobie lepiej na nie których z twoich adminów co gadają ciągle o pierdołach a do vipów się rzucają że nadużywa micro albo niby szpam na y@ nic napisać nie można bo SZPAM ! a oni to mogą pisać? , gadają ciągle przeszkadzają w prowadzeniu ale jak coś powiesz do nich to wielka katastrofa się dzieje i dają kicka i właśnie taka sprawiedliwość jest na JailBreak. Vip ma takie same prawa jak admin bo to że mają admini więcej flag to nie znaczy że są lepsi , oni mają się dostosować do regulaminu tak jak gracze a nie robią co chcą bo mają admina ... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mech 
Mr. Freeman

Imię: Filip
W grze: Mech -.-
Wysłany: 2012-01-13, 00:14    #5

Jakieś konkrety? Daty sytuacji? Czy tylko będziesz nadawał samymi ogólnikami? Bo takie czcze gadanie na nic się nie zda. Po za tym jest różnica między gadaniem bądź pojedynczym nadużyciem, a obrażaniem, wykłócaniem i wyzywaniem przy każdym wejściu na serwer co najmniej, przy tym utrudniając grę innym. Lecz widzę, że nie ma co strzępić języka. Podałem Ci powody odebrania vipa, przytoczyłem argumenty i konkretne sytuacje, nie zrobiłem tego, bo nacisnąłeś guzik do rozmowy o jeden raz za dużo, zaś Ty wciąż ciągniesz swoją starą śpiewkę "popatrz na innych", "ja tylko coś powiem to już do mnie z mordą" - Nie słuchasz mnie, nie czytasz ze zrozumieniem tego co się do Ciebie pisze, a może nie chcesz słuchać/czytać? Tego nie wiem, lecz po twoich wypowiedziach można dostrzec od razu, że dalsze podejmowanie z Tobą rozmowy jest bezcelowe.

PS: Następnym razem jak zauważysz opisywane przez Ciebie zachowania adminów to jest coś takiego jak dział "skargi na adminów", a nie teraz wywlekasz jakieś niestworzone historie z kapelusza, bo tak Ci wygodniej

Ja już nie będę się wypowiadał chyba, że mnie sprowokujesz - werdykt pozostawiam górze

EDIT: Jeśli używasz Vipa do łamania regulaminu to owszem, mam prawo Ci go odebrać. Jesteś w końcu adminem czy nie, bo chyba niedostatecznie zapoznałeś się z panującymi zasadami na KampNO.

Pozdrawiam
Mech

Cytat:
[Wczoraj 21:37] Ivor: no tak, zmiany są dobre
[Wczoraj 21:39] Konrad: J@ do pieca !
[Wczoraj 21:41] Konrad: zmiany są dobre! :D
[Wczoraj 21:42] Ivor: jest tu jakiś Jacek ?

PAiN napisał/a:
PS sluchajcie mecha on ma zawsze racje :dino: :dino:

Ostatnio zmieniony przez Mech 2012-01-13, 00:19, w całości zmieniany 3 razy  

Cycky 
AchmedDeadTerrorist

STEAM_0:0:43417884
Imię: Adaśśś ;D
W grze: .::Cycky::.
Wysłany: 2012-01-13, 14:42    #6

erN. napisał/a:
Zapłaciłeś za to że zabierasz ? bo mi się wydaje że ja za to płaciłem wiec nie masz prawa zabierać mi za to że mówię coś przez micro to już jest irytujące...

A jak kupisz 20 gram marihuany, to policja Ci nie może skonfiskować, bo Ty za nią zapłaciłeś? :facepalm:

Kod:
-Ok-Knock, knock
-Who's there?
-Me, i'll kill you!

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-13, 15:38    #7

Vip jest legalny a marihuana nie wiec ogar cycky i nie wcinaj się w nie swoja skargę...

Ogi 
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Wysłany: 2012-01-14, 15:27    #8

erN. napisał/a:
Vip ma takie same prawa jak admin

gówno prawda, admin stoi ponad vipami, vip to zwykły gracz który za wsparcie finansowe serwera ma pewien przywilej, i to wszystko. Dlatego te vipy ciągle tracicie, bo nie rozumiecie tej zasady. Myślicie, że jak zapłacicie to Wam się należy, bo płacicie - gówno prawda.

To tak na offtopie. Ogi over and out.
Ostatnio zmieniony przez Ogi 2012-01-14, 15:28, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe