Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Ivor
2011-05-19, 15:19
» SKull - Skarga ZBBTagi tematu: skarga, skull, zbb
Autor Wiadomość
LFC 

Imię: Marcin
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2011-03-25, 15:42    #21

hahaha nice kurwa. marco +70% by zostac vH@. w kocnu, prawda ? ;). Neo, jezeli chcesz mnie karac za to przesuniecie klocka czy za to że napisalem prywatnie do drugiej osoby swoja opinie ( nie sadzilem, ze zachowa sie tak jak sie zachowal, no ale cóż, po trupach do celu) to tak jak napisalem ci na pw mozesz mi od razu zabrac uprawnienia h@. nie zeby mi nie zalezalo ale nie mam zamiaru wspolpracowac z falszymi osobami, ktore upierdola kazdego, byle tylko cos osiagnac. to co napisalem to moja opinia, nie fakt. Marco, nie udawaj jakbys nie pisal podobnych rzeczy, ale ja nie jestem taki zeby kopiowac jakis tekst, i przy najblizszej okazji upierdolic druga osobe. z kiko wszystko wyjasnilem, o nic go nie prosilem. zawsze dobrze mi sie z nim gadalo, rozumielismy sie. ta skarga miala byc forma zartu, troche nie wyszlo. tak więc Neo do ciebie nalezy decyzja. Marco zachowales w **** poniżej krytyki. chodzi o to ze napisalem ze bylismy na vt i mowiles mi gdzie jest zombi ? myslisz ze bana dostaneisz ? hahah, żenada :facepalm: . jak mniemam chodzi o akcje "wyslij maila, bedziesz mial szanse na vH@". Marco, teraz zwolni sie miejsce. nadchodzi twój czas i szansa dla ciebie !
pzodrawiam, i mam nadzieje ze juz nikt pokroju steelqcka tutaj sie nie bedzie wypowiadal.

Marco 

Nagrody: Brak
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2011-03-25, 15:53    #22

Cytat:
Ogólnie te Wasze wypociny są żałosne, wszystko wydaje się być zaaranżowane, o czym świadczą choćby pierwsze posty czy rozmowa Marco i Skulla ze steama,

Komputer hibernuje, rozmowa zostaje na pasku zawsze :roll:

Nie jest że po trupach do celu Marcin.
Pierw sam myślałem że kiko robi sobie jaja i nie będzie z tego żadnej większej afery.

I wcale nie próbuje Cię upupić dla kolorku. I ja wgl nie chce Cie upupić :facepalm:

a na vt nawet nie było żadnego info o położeniu Zombie, co najwyżej brechta z sytuacji i napinaczy na BB.
Gunnar : sam zdradziles Jezusa
Gunnar : to morda

kiko96m 

W grze: k!ko
Nagrody: Brak
Wysłany: 2011-03-25, 16:36    #23

Sprawa skargi przeszła do prywatnej kłótni, jeżeli neo/wizer uzna skargę za słuszną wyciągniecie konsekwencje godzinnego czy jakiego tam bana za zwalenie z Kampy i tyle... A i upomnienie z racji iż jest H@... Czy tam zawieszenie uprawnień na 2 tyg.

Ja skargę odwołuję. Jeżeli nie mam takiej opcji to wyciągnij jak najmniej srogie konsekwencje .
Ostatnio zmieniony przez kiko96m 2011-03-25, 16:36, w całości zmieniany 1 raz  

Neo 
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Nagrody: 1 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2011-03-25, 18:56    #24

jesli mialbyc to zart to po **** to pisaliscie? Z takich rzeczy sie nie zartuje. Albo serio albo w ogole.

Nathen napisał/a:
Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe