Przesunięty przez: norbert 2010-03-09, 11:52 |
» STEAM KEY (Pytanie)Tagi tematu: key, pytanie, steam |
| Autor |
Wiadomość |
tiroxxx

|
Wysłany: 2010-01-03, 14:09 STEAM KEY (Pytanie)
|
|
|
Witam!
Jestem nowym użytkownikiem serwisu KampNO.pl i właśnie zamowiłem Klucz do counter strike . Przejdźmy do rzeczy :D wpłaciłem właśnie za pomocą PremiumSMS 30 zł do portfelu. Dodałem do koszyka produkt klucz do Cs. Zapłaciłem za pomocą "Portfel" i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób zostanie mi wysłany klucz? (przez maila ?) Jeśli tak to po jakim czasie mogę się spodziewać odpowiedzi ? NUMER ZAMÓWIENIA : 3c6e
POZDRAWIAM :
tiroxxx
|
|
|
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-01-03, 14:32
|
|
|
Tak klucz zostanie wysłany ci na maila ktorego podales przy zakupie. Klucz po zaksiegowaniu kasy na koncie zostaje przez valve automatycznie wysyłany. I tu czasami moze sie troszke zejsc, bo jest tak ze mozesz dostac klucz po 1 niu a czasami jest tez tak ze czekasz na niego kilka dni. Ale to juz od nas nie zalezy, w kazdym badz razie na pewno otrzymasz klucz i jezeli to bedzie trwało zbyt długo to pisz na forum o tej sprawie, bedziemy pomagac. Pozdrawiam i cierpliwosci:)
|
|
|
|
|
|
|
tiroxxx

|
Wysłany: 2010-01-03, 14:46
|
|
|
Ok dzięki za informacje :]
ps. przy zakupie CHYBA nie podawałem żadnego maila czy klucz przyjdzie na tego maila co dałem przy rejestracji :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
|
|
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-01-03, 15:00
|
|
|
Tak na ten przy rejestracji.
|
|
|
|
|
|
|
tiroxxx

|
Wysłany: 2010-01-03, 15:27
|
|
|
OK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|