Zamknięty przez: Anubis 2010-08-02, 17:17 |
» VI Zlot KampNOTagi tematu: kampno, vi, zlot |
| Najbardziej odpowiada mi termin: |
| 1-4 lipca |
|
38% |
[ 10 ] |
| 8-11 |
|
19% |
[ 5 ] |
| 15-18 |
|
19% |
[ 5 ] |
| Whatever |
|
23% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 26 |
| Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-22, 19:59 VI Zlot KampNO
|
|
|
Czesc,
mysle, ze czas na kolejny, jakze okazyjny temacik zlotowy. Mamy tyle zlotow za soba, ze cala organizacja pojdzie sprawnie i bezproblemowo - jak dotad. Zlot jest planowany na koniec czerwca/lipiec. Wydaje mi sie, ze to najdogodniejszy termin dla wszystkich.
Miejsce oraz czas jest do ustalenia. Zatem jezeli ktos mial okazje spotkac lub slyszal naprawde fajna miejscowke w miare pojetych kosztach - niech przedstawi propozycje. Wspolnie zadecydujemy gdzie, kiedy, na ile dni.
Zapraszam do dyskusji.
PS Miauuuu...
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
Arek
Suspensja & EOT

STEAM_0:0:3993609
Pomógł: 214 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 5061 Skąd: Okolice Rzeszowa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-22, 20:11
|
|
|
Proponuje 2/3 dni
A co do miejscówki to nie mam pojęcia
Kto z okolic Rzeszowa chciałby jechać, bo ja zapewne będę się wybierał
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Arek 2010-04-22, 20:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pele
wychilluj ziomeczku

Imię: Łukasz
Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 1669 Skąd: Skierniewice/Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-22, 20:20
|
|
|
Jeśli chodzi o termin - lipec ofc. Czas - 3/4 dni - standardowo ;)
Ja jak zwykle proponuje coś w swojej okolicy. Ostatnio sosenka wypaliła więc co powiecie na:
| Kod: | Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy
Joachimów-Mogiły
tel. (46) 838-02-52; 838-03-14
Na terenie ośrodka znajduje się:
* 10 domków wolnostojących z łazienkami, centralnym ogrzewaniem gazowym,
* 6 pawilonów (w tym jeden odnowy biologicznej z siłownią, sauną, salą gimnastyczną
i biczami wodnymi),
* budynek gastronomiczny a w nim: stołówka, sala kameralna w stylu myśliwskim, sala konferencyjno-balowa,
* stajnia z parkurem,
* boiska do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną,
* wypożyczalnia rowerów,
* miejsca do biwakowania.
Łącznie: 180 miejsc noclegowych w pokojach 2-5 osobowych oraz możliwość całodziennego wyżywienia. |
Jest to miejsce, które kiedyś było ośrodkiem turystycznym Polskiego Radia.
|
|
|
|
|
|
|
FENOMENORMALNY

Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 999 Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-22, 20:28
|
|
|
JA proponuję do bedejota na tydzień. :D
A tak serio to myśle, że to co pele dał prezentuje się naprawdę ciekawie - 4 dni minimum. Jeśli natomiast inna propozycja ( noclegi itd TANIOOO ), to tydzień! :D
|
|
|
bo poważne błędy zawsze dają się we znaki.
Chłopaki, taki przyjaciel to złudne bóstwo,
to wielkie oszustwo, a takich ludzi jest mnóstwo,
on patrzy przez weneckie lustro,
kiedy ty go nie widzisz,
przy Tobie jest w porządku,
później za plecami szydzi." |
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-22, 20:58
|
|
|
| fenomenalny. napisał/a: | JA proponuję do bedejota na tydzień. :D
A tak serio to myśle, że to co pele dał prezentuje się naprawdę ciekawie - 4 dni minimum. Jeśli natomiast inna propozycja ( noclegi itd TANIOOO ), to tydzień! :D |
Czytasz mi w myślach Nie ważne gdzie, byleby długo. Jedno jest pewne - będzie się działo Mi bardziej lipiec pasuje, urlop w tedy mam ^^ Oczywiście, obecność obowiązkowa
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ogi 2010-04-22, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
FENOMENORMALNY

Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 999 Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-22, 22:32
|
|
|
Mi też lipiec. Po wynikach matur (jakby nie było, będzie co oblewać, haha), no i 18stka! :D
ALE 18STKA! HAHAHAHAHA
|
|
|
bo poważne błędy zawsze dają się we znaki.
Chłopaki, taki przyjaciel to złudne bóstwo,
to wielkie oszustwo, a takich ludzi jest mnóstwo,
on patrzy przez weneckie lustro,
kiedy ty go nie widzisz,
przy Tobie jest w porządku,
później za plecami szydzi." |
|
|
|
|
Trelix
TrX ~

Pomógł: 23 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Lip 2007 Posty: 1580 Skąd: BydgoszcZ Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-22, 22:53
|
|
|
gdyby zlot odbylby sie gdzies w centrum, ewentualnie gdzies na polnocy, to tez chetnie bym sie wybral i poznal Was wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
SoweK

Imię: Grzesiek
W grze: SoweK
Pomógł: 21 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 953 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-22, 23:49
|
|
|
W wakacje i nad Zegrze Borek cos mowil, ze jak byliscie w NT to padla rozmowa o kolejnym zlocie nad Zalewem Zegrzynskim ^^
|
|
|
http://statichg.demotywat...areczekzala.jpg
 |
|
|
|
|
Deso
retarD

Imię: Mateusz
W grze: Mars
Pomógł: 17 razy Wiek: 22 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 1246 Skąd: Gdynia Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-22, 23:56
|
|
|
no 100lica jeszcze ujdzie jakoś może...ale niżej to po hardkorze dla mnie. a na północy to...
| Ogi napisał/a: | | Nie ważne gdzie, byleby długo |
na polu ziemniaków xD
moja działeczka niestety nie spełnia waszych wymogów, więc odpada :P
|
|
|
_________________ KampNO AIM/AWP: s9.kampno.pl:27015
Zrobiłem sobie przerwę od cs'a(taką chyba permanentną ;) ) oraz od forum(wiadomo, że tymczasową :D). Nie żegnam się...bo i tak do Was wrócę. Jak ktoś to czyta i będzie pamiętał, to niech informuje mnie o zlotach. Na któryś muszę wpaść i w końcu poznać całą tą hołotę :D
 |
|
|
|
|
JoInT MaSTeR
HyPaX

Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 545 Skąd: Myślenice Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-23, 00:41
|
|
|
NO nareszcie :D kolejny zlocik :D poanowie gdześ blisko bo mnei paliwo pusci z torbami :D hehehe dobra mało ważne gdzie kolwiek byle by dlugo :D i ZIELONO :D
|
|
|
Kup mi Oczy to zobaczę co da się zrobić
Kosmiczna Turbo Fazka
O niej się myśli , dla niej się żyje !!
 |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-23, 15:46
|
|
|
Na polodniu juz bylismy. Na polnocy takze. Najdgodniejsze miejsce dla wszystkich to centrum i tego proponuje sie trzymac. Propozycja pelego jest calkiem ok, a reszta nie ma nic do zaproponowania?
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-23, 17:39
|
|
|
centrum i lipiec
propozycja pelego brzmi nieźle
ja kiedyś proponowałam okolice Bełchatowa, a dokładniej Słok lub Wawrzkowiznę. ośrodki wypoczynkowe. standardowe domki na kilka osób. ceny chyba nie najgorsze. a miejscówki są przednie.
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
Anubis
retarD

Pomógł: 22 razy Wiek: 101 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 1547 Skąd: Reggaetown :) Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-23, 18:15
|
|
|
Centrum, najlepiej - nasza, kochana Warszawa lub najbliższe okolice. Lipiec - OK.
|
|
|
| norbert napisał/a: | | Japa boty! Ciśnienie mi później skoczyło - nie ukrywam. Normalnie pojazd na całego. Co za buce... |
|
|
|
|
|
Konrad
Ten zły...

STEAM_0:1:18808611
W grze: .K
Pomógł: 111 razy Wiek: 19 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 7229 Skąd: Radom Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-23, 18:27
|
|
|
Centrum ---> Przysucha....
|
|
|
|
|
|
|
pele
wychilluj ziomeczku

Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 1669 Skąd: Skierniewice/Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-23, 19:27
|
|
|
| Cytat: | Centrum ---> Przysucha.... |
Ty już tam szykuj 0,5l bo mam zamiar za 1-szym zdać
|
|
|
|
|
|
|
Deso
retarD

Pomógł: 17 razy Wiek: 22 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 1246 Skąd: Gdynia Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-23, 19:45
|
|
|
Wawa byłaby całkiem całkiem. W ramach wyjazdu niesamowite atrakcje: zwiedzanie serwerowni KN, jedzenie hot-dogów, picie alkoholu. Zabrania się brania zwierząt i/lub osób niepełnosprytnych.
|
|
|
Zrobiłem sobie przerwę od cs'a(taką chyba permanentną ;) ) oraz od forum(wiadomo, że tymczasową :D). Nie żegnam się...bo i tak do Was wrócę. Jak ktoś to czyta i będzie pamiętał, to niech informuje mnie o zlotach. Na któryś muszę wpaść i w końcu poznać całą tą hołotę :D
 |
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-23, 19:51
|
|
|
nie, nie nie,, nie ma opcji żadnej wawy ani nic takiego. ma być z dala od cywilizacji na zielonej trawce ^^
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
Konrad
Ten zły...

STEAM_0:1:18808611
W grze: .K
Pomógł: 111 razy Wiek: 19 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 7229 Skąd: Radom Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-04-23, 19:54
|
|
|
| chrupka napisał/a: | | nie, nie nie,, nie ma opcji żadnej wawy ani nic takiego. ma być z dala od cywilizacji na zielonej trawce ^^ |
No to się wszystko zgadza ----> Przysucha....
| pele napisał/a: | | Cytat: | Centrum ---> Przysucha.... |
Ty już tam szykuj 0,5l bo mam zamiar za 1-szym zdać |
Tak sobie tłumacz...
|
|
|
|
|
|
|
Anubis
retarD

Pomógł: 22 razy Wiek: 101 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 1547 Skąd: Reggaetown :) Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-04-23, 20:33
|
|
|
| Cytat: | | na zielonej trawce ^^ |
Zapraszamy na żoliborz.
Miasto fajna rzecz, ale w bliskich okolicach wawy jest duuuuużo zielska, skoro tak Ci na nim zależy.
|
|
|
| norbert napisał/a: | | Japa boty! Ciśnienie mi później skoczyło - nie ukrywam. Normalnie pojazd na całego. Co za buce... |
|
|
|
|
|
Deso
retarD

|
Wysłany: 2010-04-23, 20:40
|
|
|
no to te okolice byłyby spoko...zalew zegrzyński jest całkiem cool. aczkolwiek wiadomo, że najlepsze tereny zielone to pomorze...
mazury nad jezioro też byłyby spoko. byle dało się łowić. bo dawno w sumie nie dzierżyłem wędki w dłoni. a tu chyba kilku 'zapaleńców' by się znalazło co by resztę podszkoliło
i pytanie czy chcecie ciorać w cs? xD bo niby to zlot społeczności, a nie graczy taki odpoczynek kilkudniowy na łonie natury...świeże powietrze, piwko, grill, piłeczka... total chill out
bym miał większą działkę...
|
|
|
 |
| Ostatnio zmieniony przez Deso 2010-04-23, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|