Zamknięty przez: norbert 2011-05-10, 03:39 |
» VII Zimowy zlot KampNO (26.01)Tagi tematu: 26.01, kampno, vii, zimowy, zlot |
| Termin VII zimowego zlotu w NT: |
| 21-23 stycznia |
|
31% |
[ 5 ] |
| 28-30 stycznia |
|
50% |
[ 8 ] |
| 4-6 lutego |
|
6% |
[ 1 ] |
| 11-13 lutego |
|
12% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 16 |
| Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-01-31, 22:16
|
|
|
ale tam na koncu jak jaszu rzucił norbiego widac jak ja skacze na nich jeszcze hahahahhahaha ale moc
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-01-31, 23:59
|
|
|
No, ochłonąłem trochę i napiszę kilka słów od siebie. Przede wszystkim - ale się działo ;)
Zlot udany, dzięki doborowemu towarzystwu. Bez Was drodzy stali zlotowicze nie byłoby tylu śmiechów i zabawy.
Trochę za dużo lenistwa z naszej strony, ale to zima, więc możemy sobie wybaczyć co nie co ;)
Mnóstwo śmiesznych akcji zaczynając od zaplanowanego-nieplanowanego przyjazdu ponczka w czwartek z rajstopami na głowie i dwoma pistoletami w dłoni,
a kończąc na złapanej gumie przy powrocie
Dino zdobył nową ksywkę leżąc na łóżku i wyglądając jak yamnick
Na dniach powinny się pojawić zdjęcia oraz parę filmów. Wszyscy, którzy z jakiegoś powodu nie mogli się pojawić na ów zlocie, mają czego żałować
Kilka słynnych cytatów (dopiszcie jak macie więcej):
| Cytat: | | Czemu? [...] Ale czemu? [...] |
| Cytat: | | Mam dosyć tego twojego Freda, kurwa jego w dupę zapierdolona mać. Dzwoni do mnie codziennie o szóstej rano i pyta o forsę. Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili. |
| Cytat: | | Grucha. Babie trzeba założyć chomąto. /ALBO/ Babom gruchom homontom |
| Cytat: | | A jak będą chcieli iść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, kurwa jego mać! |
| Cytat: | | teeey yamnick... na co dino: japa timon i pumba |
| Cytat: | | Nie ma opierdalanja się, robimy bajceps, rakiet fjuel itp., itd. |
Oraz kilka foteczek:
Zdjęcie przedstawia nasze paliwo rakietowe, które po 10 minutach wyglądało mniej więcej tak, że 5cm pomarańczy w kieliszku było na dole, natomiast cały spirytus na górze
Wypad na sezamkę (od lewej: norbert, jrsh, fenomenormalny).
Pes06 oraz 11 umilał nam czas.
Ekipa z zielonego jeepa, oczy zamknąłem bo paprzyka flash ostro raził  (od lewej: joint master aka yamnick, ogi, norbi).
Humor bezapelacyjnie nas nie opuszczał ;)
Słynny yamicnik, tylko błagam - nie pytajcie mnie, czemu ma oczy jak terminator
karceWZROKIEM (lewo) albo spał albo...
Tutaj promiennie uśmiechnięta najlepsza administratorka forum, która w gali statuetek zdominowała wszystkich
Nie chcecie wiedzieć, kto był na samym dole
- Gdzie są pieniądze za las?
- Stachu?
Nie będę komentował tego zdjęcia :D
Jeszcze raz, dzięki wszystkim! Więcej zdjęć soon...
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-01, 00:13
|
|
|
tego ostatniego to przepraszam bardzo ale nie kojarze. zakladam ze po masowkach bezposrednio musialo nastapic ale... ni w zab!
pamietaj: BYLO MOWIONE!
|
|
|
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-01, 01:44
|
|
|
hahah ale najsik foty
co do cytatów
| Kod: | | ...i za to się z Tobą napije!!! |
| Kod: | | jasszuuuu, jaszku, jasszuuuu, jaszku | hahhahaha
a co do pączka który wpadł z rajstopami na głowie i z pistoletami
HAHAHAHAHHAAHHAHAHAH
złapał paprzyka, jeden gnat do jego głowy, drugim macha w naszym kierunku i mówi "dawać kurwy kase albo go zabije" HAHAHAHAH
ale najlepsze było potem, jak nasz hajtowy włamywacz marudził, pół nocy na ból barka, bo jak się okazało drzwi mieliśmy zamknięte od pokoju na klucz i niestety się od nich odbił HAHHAHAHA
i mandarynkowyspirytusrakietowopowalajacyalezajebiściwchodzący był w sumie najs
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-01, 17:13
|
|
|
najs:) co zlot to lepszy:-))
a do tego warunki na stoku. miodzio.
btw.
"bananka?" 
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

|
Wysłany: 2011-02-02, 02:25
|
|
|
właśnie o tym zapomnieliśmy hahhahahaha
bananka?
|
|
|
 |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-03, 00:34
|
|
|
No, bananek wymiatał. Dobrze, że nie było ciepło w majtach
[ Komentarz dodany przez: jrsh: 2011-02-03, 07:26 ]
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2544 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-03, 09:46
|
|
|
Paprzyk dawaj foteczki bez cenzury
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
Paprzyk
U1team # P@przyk

Imię: Piotrek
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 1456 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-02-03, 09:57
|
|
|
W weekend zrzuce. Mam problemy z internetem. Ah ta telekomuna
|
|
|

|
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-02-03, 19:24
|
|
|
foteczki od pieprzyka
|
|
|
|
|
|
|
DeFoN^
Black Lagoon

Imię: Patryk
Pomógł: 8 razy Wiek: 20 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 639 Skąd: Ukraina Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-02-04, 09:50
|
|
|
Widzę dobrze było czyli jednym słowem "mamy" żałować ? , paczek nie nie dam rady patrzeć na Ciebie :( kto to na filmiku na schodach tam wspinał się ?
|
|
|
_________________ "Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie."
Roman Dmowski
 |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|