Zamknięty przez: norbert 2011-11-28, 23:24 |
» VIII Zlot KampNO - Skarżysko Kamienna: 3-6 sierpieńTagi tematu: 36, kamienna, kampno, sierpien, skarzysko, viii, zlot |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-10, 03:36 VIII Zlot KampNO - Skarżysko Kamienna: 3-6 sierpień
|
|
|
Serwus,
bla bla... (krótki wstęp dla nieobeznanych)... Niektórzy wiecie, inni nie - nieodłącznym elementem naszej społeczności są spotkania tzw. zloty.
Zlot to zjazd miłośników CS'a, ale nie tylko. Wszyscy są mile widziani.
To już czas kochani. To już kolejny zlot. Czekają nas podobne zasady jak co roku: najpierw wybieramy miejsce, potem wybieramy czas, a na końcu powstaje lista chętnych na zlot. Pod koniec maja zrobię ankietę z poleconymi przez Was ośrodkami, gdzie wspólnie wybierzemy miejsce VIII zlotu KampNO.
Bez przedłużania - zachęcam do proponowania ciekawych miejsc i zarazem owocnej dyskusji ;)
Temat uważam za otwarty!
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
Paprzyk
U1team # P@przyk

Imię: Piotrek
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 1456 Skąd: Warszawa Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 09:49
|
|
|
Sosenka ;) albo ten co był w zeszłe wakacje
|
|
|

|
|
|
|
|
for3st!
pfk

W grze: KaT
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 330 Skąd: Ustka Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 12:55
|
|
|
No najlepiej to Ustka :D Ten kto był tutaj w lato, wakacje to wie jak jest i co sie dzieje
|
|
|
_________________ "Ja chcę tylko spalić się cannabinolem..."
 |
| Ostatnio zmieniony przez for3st! 2011-05-10, 22:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kiko96m

W grze: k!ko
Pomógł: 32 razy Wiek: 98 Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 1535 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 21:39
|
|
|
Ja bym was zaprosił do JASTARNI. Jest to miejscowość nad morzem, jest tam zajebiscie. Są domki ks. Konkola, bardzo tanie, domek 3 osobowy, wejdze 4, stawiasz namiot przed domkiem i wejdzie 10 :D Jest bardzo blisko do zatoki. Sporo imprez, Obiady, sniadanie itd. do wykupienia na miejscu. Domki jak dobrze pamiętam 500 zł za tydzień 3 osoby, chyba o.o . Ale tam jest domek 2 piętrowe łóżko, zwykłe, i miejsce na materac, a przed domkiem sporo miejsca, grill etc. Wsio można, dostęp do prądu, prysznice tez są.
Tyle odemnie, miłego wyboru.
|
|
|
|
|
|
|
sheN

Pomógł: 37 razy Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 839 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 21:51
|
|
|
Mazury
|
|
|
|
|
pele
wychilluj ziomeczku

Imię: Łukasz
Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 1669 Skąd: Skierniewice/Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 22:04
|
|
|
Skierniewice jak zwykle w wakacje zwarte i gotowe. Jak coś zapraszamy w znane rejony
Ewentualnie kolejna propozycja ode mnie. Miejscówka obczajona w poprzednim roku po naszym zlocie przeze mnie:
http://noclego.pl/oferta/230208/
Warunki podobne do tego co Sosenka/Nieborów ale dodatkowo jeziorko (kąpanie, węda) oraz co jest dużym plusem - bary z gotową szamą i sklepiki :D
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez pele 2011-05-10, 22:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
slabiak`

0:1:16747180
W grze: slabiak
Pomógł: 18 razy Wiek: 24 Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 901 Skąd: Giżycko Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-10, 23:59
|
|
|
| sheN napisał/a: | Mazury |
+1
Nic dodać nic ująć
|
|
|
_________________ Jestem jaki jestem. Mówię wprost co chcę, nie owijam w bawełnę. Raz dowcipny, raz kategoryczny.
Po prostu, jestem sobą. |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-11, 00:36
|
|
|
Za moment zrobię klik-klik i posypią się ostrzeżenia. Wasze twórcze posty nie wnoszą absolutnie nic do tematu. Proponujesz miejscowość? To do jasnej cholery napisz kilka słów o miejscu, zarzuć link z opisem ośrodka oraz stronę ze zdjęciami. Bierzcie przykład z Pelego, można? Pewnie, że można - wystarczy chcieć.
Pele, uważam, że Skierniewice i rejony sobie tym razem odpuścimy. Nie tylko jedno miejsce w Polsce istnieje. Dość. Na oku osobiście mam b. ciekawą propozycje. Byłem tam dwa lata temu, ale było wybornie. Ośrodek położony jest w Skarżysko-Kamienna, ok. 30km od Kielc.
http://rejow.com.pl/ - polecam obejrzeć galerię
Ośrodek Wypoczynku i Rekreacji REJÓW to atrakcyjny ośrodek letniskowy znajdujący się na terenie woj. świętokrzyskiego, położony wśród lasów sosnowych nad dużym zalewem. W bezpośrednim sąsiedztwie ośrodka (100m) znajduje się muzeum im. Orła Białego ze stałą ekspozycją broni i sprzętu z drugiej Wojny Światowej, a także stadion sportowy „Granat” z płytą główną i boczną.
Tam jest wszystko: plaża, gdzie można się poopalać i wykąpać - w końcu, boisko do gry w siatkę plażową, domki 8 osobowe zadbane i czyste, świetne altanki na grilla, fajni sąsiedzi (żart oczywiście, aczkolwiek ja miałem b. sympatycznych sąsiadów), jest nawet mini-molo i możliwość wypożyczenia skutera wodnego ;)
Ceny są wyjątkowo okazyjne, bowiem domek BRDA 8 osobowy kosztuje 160zł, co daje nam 20zł od osoby!!! Ludzie, no po prostu jest full wypas.
Nawet sklep spożywczy z alkoholem jest jakieś 30 metrów obok ośrodka (tylko wódki nie ma).
Kto przebije moją ofertę?!
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
SoweK

Imię: Grzesiek
W grze: SoweK
Pomógł: 21 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 953 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 01:21
|
|
|
| norbert napisał/a: | | klik-klik |
do mycia a nie klikanie!!!
ZALEW ZEGRZYNSKI !!!
|
|
|
http://statichg.demotywat...areczekzala.jpg
 |
|
|
|
|
FENOMENORMALNY

Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 999 Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-11, 07:32
|
|
|
DIZNEDORBY!
norbass kiurwa do chuja kurwa krwua do chuja, mamy 5 kiklo koksu!!!
to napalcie nim w piecU!!!!!!!! HAHAHAHH
nORBAS!!! domki spoko najsm, ale to drewno, boje wsie,.,. hahhaa ;D
wracamna polibude, siemna!!!
|
|
|
bo poważne błędy zawsze dają się we znaki.
Chłopaki, taki przyjaciel to złudne bóstwo,
to wielkie oszustwo, a takich ludzi jest mnóstwo,
on patrzy przez weneckie lustro,
kiedy ty go nie widzisz,
przy Tobie jest w porządku,
później za plecami szydzi." |
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 09:18
|
|
|
Ryn (20 km od gizycka) , mam tam opanowany domek 10 os + 5 jeszcze da sie wcisnac. domek kosztuje 200 zł za dobe. 50 m od jeziora, łódka do dyspozycji, grile trele morele, kominek, domek z bali, podwórko, biedrona 2 km od miejsca zamieszkania.pociagi do gizycka sa smiale. tak wiec ja proponuje mazury:) jbc info do kobity mam:)
|
|
|
|
|
|
|
pele
wychilluj ziomeczku

Pomógł: 25 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 1669 Skąd: Skierniewice/Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 10:19
|
|
|
| norbert napisał/a: | | Pele, uważam, że Skierniewice i rejony sobie tym razem odpuścimy |
Żeby nie było, moje propo nie jest w moich okolicach ;) 100km na północ
|
|
|
|
|
|
|
SoweK

Pomógł: 21 razy Wiek: 19 Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 953 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 14:23
|
|
|
hahaha waran najs norbi
| Ich bin najs? napisał/a: | | Ryn (20 km od gizycka) , mam tam opanowany domek 10 os + 5 jeszcze da sie wcisnac. |
bylismy w 8 osob i raz sarna i raz ja spalem na dwoch polaczonych fotelach bo lozek nie bylo. Na zlot za mały domek mi sie wydaje.
|
|
|
 |
|
|
|
|
Ich bin najs?
buh ahhhh

Imię: Kuba
W grze: niezidenty
Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Cze 2007 Posty: 2385 Skąd: Budziska Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 15:09
|
|
|
łozka byly tylko nie chcialo wam sie rozłozyc ich.... a jak na zlot jezdzi nie wiecej niz 12 os to po co wiekszy
|
|
|
|
|
|
|
karceWZROKIEM
ile razy ?

Imię: paUeU
W grze: junglepawel
Pomógł: 73 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 2678 Skąd: Łódź Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-11, 19:13
|
|
|
| norbert napisał/a: | | możliwość wypożyczenia skutera wodnego | a coś więcej ??
|
|
|
_________________ hedonisto-subaryta |
|
|
|
|
Neo
We live in Matrix...

STEAM_0:1:17531253
Imię: Mikołaj
W grze: Neo/Unix/N
Pomógł: 117 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 6114 Skąd: Bydgoszcz Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-11, 19:25
|
|
|
zróbcie coś bardziej na północy, a nie południe cały czas.
|
|
|
_________________ KONTAKT GG: 41100162
| Nathen napisał/a: | | Nathen: norberd czyma ludzi pod rzeliwna piescia |
 |
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-11, 19:37
|
|
|
| Neo napisał/a: | | zróbcie coś bardziej na północy, a nie południe cały czas | jak na razie to najbardziej na polnocy sa proponowane przez borka mazury.
moze zaproponuj cos neo zamiast narzekac...
ps. pomorze to chyba troche za bardzo na gorze ale kto wie. ja jestem otwarty.
|
|
|
|
|
|
|
PAN JAN

Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2010 Posty: 2592 Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2011-05-12, 11:08
|
|
|
| Ich bin najs? napisał/a: | | Ryn (20 km od gizycka) , mam tam opanowany domek 10 os + 5 jeszcze da sie wcisnac. domek kosztuje 200 zł za dobe. 50 m od jeziora, łódka do dyspozycji, grile trele morele, kominek, domek z bali, podwórko, biedrona 2 km od miejsca zamieszkania.pociagi do gizycka sa smiale. tak wiec ja proponuje mazury:) jbc info do kobity mam:) |
Polecam!
|
|
|
|
|
|
|
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 316 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15621 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-05-12, 14:51
|
|
|
| kiko96m napisał/a: | | Proponuje poczekać jeszcze z 2 dni i zrobić ankiete cd. Miejsca ; > |
| norbert napisał/a: | | Pod koniec maja zrobię ankietę z poleconymi przez Was ośrodkami, gdzie wspólnie wybierzemy miejsce VIII zlotu KampNO. | po prostu dostosujcie sie do wytycznych zamiast sami wymyslac zasady.
|
|
|
|
|
|
|
SoweK

|
Wysłany: 2011-05-12, 15:21
|
|
|
co ty jaszu chcesz robic nad tym morzem? zamulac dupe na piasku? Na mazurac to mozna poplywac, kajaczki, polowic, dupeczek tez sie troche kreci
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|