Zamknięty przez: norbert 2011-12-11, 22:55 |
» W11: nie oceniamy zgłoszeń non steamTagi tematu: nie, non, oceniamy, steam, w11, zgloszen |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-12-11, 22:44 [INNE] W11: nie oceniamy zgłoszeń non steam
|
|
|
Witam,
z przykrością informuje, że nie nie będziemy dłużej oceniać dem graczy, którzy korzystają z pirackiej wersji gry. Powodem takiej a nie innej decyzji jest fakt, że bany na IP są b. często na nic, gdyż gracze mogą bez problemu zmienić IP. Poza tym mamy mniej czasu niż zwykle, dlatego wolimy bardziej skupić się na demach graczy steam. Pamiętajcie - ta informacja nie dotyczy odwołań od banów!
Pozdrawiam.
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|