Zamknięty przez: Anubis 2010-03-22, 20:32 |
» Warn x2 - norbi!Tagi tematu: norbi, warn, x2 |
| Autor |
Wiadomość |
kaka pipi
aka fiszu

Imię: Damian
W grze: kaka pipi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 384 Skąd: Tarnów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-03-21, 22:08 Warn x2 - norbi!
|
|
|
Siema wszystkim.
Niniejszym składam skargę na norbiego za TE 2 warny, które otrzymałem od niego. Nie toleruje takiego czegoś, w kierunku do mojej osoby! Rozumiem podobno plagiat, nie wiem! Dostałem gotowy kod reklamy, napisałem ją w odpowiednim dziale i wszystko "gra" do puki dziś wszedłem na forum, patrze a tu 2 warny! Mam do ciebie jedno pytanie - skąd miałem wiedzieć, że to jest fragment twojej reklamy? Poinformowano mnie o takim zajściu? Poszło jakieś ostrzeżenie na PW, żebym zmienił treść posta, bo komuś się to nie podoba?! NIE! Więc dlaczego ty mi tu z takim czymś wyskakujesz. Zauważyłem, że ostatnie 3 skargi jakie poszły, to w twoim kierunku, więc może najwyższa pora zastanowić się nad swoim postępowaniem.
Proszę o usunięcie warna, lub przynajmniej zmniejszenie go!
Pozdrawiam: kaka pipi
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez kaka pipi 2010-03-21, 22:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-03-21, 22:28
|
|
|
Warny zdjęte. Myślałem, że Ty jesteś autorem tejże reklamy, bo jak wszyscy wiemy - lubisz kopiować kogoś (podania) teksty. Przekaż lepiej autorowi tego poradnika, że tak się nie robi i narusza prawa autorskie. Każda reklama fpsplay, która się tu pojawi zostanie usunięta, dopóki nie wprowadzicie zmian.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kaka pipi
aka fiszu

Imię: Damian
W grze: kaka pipi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 384 Skąd: Tarnów Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2010-03-22, 18:39
|
|
|
Dobra spoko. Przekaże autorowi. Dzięki za zdjęcie warna.
Pozdrawiam
~~~~~~~~~~~~~~~
~~DO ZAMKNIĘCIA~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez kaka pipi 2010-03-22, 18:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|