Zamknięty przez: norbert 2011-09-07, 11:15 |
» Współpraca z blacklistedTagi tematu: blacklisted, wspolpraca |
| Autor |
Wiadomość |
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-11-03, 12:45 Współpraca z blacklisted
|
|
|
Witam,
pragnę poinformować, że z dniem dzisiejszym wszyscy, którzy zostali zbanowani przez W11 oraz wszystkie przyszłe zgłoszenia będą umieszczane na stronie blacklisted.
Zostałem sędzią blacklisted, zamierzam pilnować porządku w świecie bandytów i decydentów!
Nie radze cheatować na KampNO...

|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-01-13, 17:03
|
|
|
No i to by było na tyle. Niestety komercja serwisu blacklisted.pl przechodzi ludzkie pojęcie, wykorzystując sędziego płacąc mu 3 grosze za ocenę dema.
Zrezygnowałem, bo nie dam się wykorzystywać. W11 dalej sprawdza dema, ale nie mamy już nic wspólnego z BL.
|
|
|
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

|
Wysłany: 2011-09-07, 11:15
|
|
|
Blacklisted i KampNO to już przeszłość. Odkąd spadła reputacja tegoż serwisu i oceny sędziów pozostawiał wiele do życzenia - zdecydowaliśmy się na usunięcie configów z banami na naszych wszystkich serwerach publicznych. Blacklisted już nas nie dotyczy w żadnych stopniu. Proszę o tym pamiętać i nie sugerować się tym, że ktoś ma bana na BL. Dziś to już nic nie znaczy ;)
Temat uważam za zamknięty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|