Zamknięty przez: norbert 2011-09-06, 11:39 |
» zakaz używania [youtube] w podpisachTagi tematu: podpisach, uzywania, youtube, zakaz |
| Wprowadzamy zakaz używania znaczników [youtube] w podpisach? |
| Tak |
|
60% |
[ 20 ] |
| Nie |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Głosowań: 33 |
| Wszystkich Głosów: 33 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
MEFISTO
never give up.

W grze: MEFISTO
Pomógł: 143 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 6392 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-09-05, 23:01
|
|
|
Ewidentnie za.
źle się czyta, kiedy ktoś ma profil na pół strony.
|
|
|
_________________ Z tymi co trzeba biję beczke, piję wódeczkę
i pale lole i w ogóle się nie pierdolę,
bo mam olew na kurwy i nie polegam na kole fortuny. |
|
|
|
|
Ogi
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Pomógł: 19 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 3078 Skąd: Stargard Szczeciński Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-09-06, 00:24
|
|
|
link - najlepsza opcja
|
|
|
_________________ Jak mawiał Garfield: " Jeżeli ja mam zły dzień, to wszyscy inni też go zaraz będą mieć. "
 |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6248 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-09-06, 11:39
|
|
|
Zakazu żadnego formalnie nie ma, natomiast od tej chwili, gdy ktoś doda link z tagiem, wycina tag i zostaje sam suchy link.

|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"
| Bulwark_BC napisał/a: | | Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|