Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jrsh
2010-01-12, 19:48
» Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forumTagi tematu: forum, grupie, osob, zarzadzajacych, zmiany
Autor Wiadomość
jrsh 

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Nagrody: 2 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2010-01-12, 19:48   Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forum #1

Zapewne wielu z Was zauwazylo ale i tak chcialbym to podsumowac.

Grono osob zarzadzajacych forum (ktoremu przewodniczy ciagle nieobecny lastone) powiekszylo sie o dwoch zawodnikow: Borek i Norbert. Od dluzszego czasu moderuja forum i bardzo czesto ogranicza ich prace brak damiana. Teraz juz beda mogli wykonywac zadania dotyczace zarzadzaniem forum bez jego pomocy.

W ekipie moderatorow rowniez pojawily sie nowe twarze: Annubis, Chrupka i Sweet. Oni rowniez sa naszymi aktywnymi uzytkownikami ktorych obserwujemy od jakiegos czasu. Tacy ludzie jak oni wespra obecnie opustoszale grono moderatorow.

Grupe moderatorow opuscili natomiast: Evil i Wiki. Dzielnie wykonywali obowiazki moderatorow i robili to naprawde dobrze jednak obecnie wypalili sie i dalismy im odpaczac. Bedziemy miec na nich oko i mamy nadzieje ze wroca do moderowania forum tak szybko jak to bedzie mozliwe.

Wszystkie te zmiany zostaly wprowadzone zeby kampno rozwijalo sie tak szybko jak dotychczas a moze nawet jeszcze prezniej.

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 
jurgen napisał/a:
chlopak nie sciana da sie przesunac
Ogi napisał/a:
Czasem, żałuję, że nie jestem zwykłym białym userem, i nie napiszę wam 30 postów pt. "spierdalajcie
for3st! napisał/a:
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem, bo widocznie masz maly problem z rozumowaniem tego co pisze.
Arek napisał/a:
Ten kelner nie jest jakoś daleki od poprawnej konfiguracji
rEd^ napisał/a:
bdj też podobno nie gral na wh :D
a adren jest na bl :D
Whisper napisał/a:
fps = I/O's per second so don't think about it in terms of frame or tickrate
DredroK napisał/a:
jednym słowem mówiąc NIE LUBIE CIĘ
Paprzyk napisał/a:
Jakby kasowało cały save to by ci musiało robić "formata" przez odłączenie prądu
TeChNoO napisał/a:
google bot jest bardziej rozmówny niż wy
fenomenormalny. napisał/a:
Licz się z tym, że nie każdy musi być takiego zdania, jak Ty. Nigdy o tym nie zapominaj, bo daleko nie zajdziesz w życiu.
pleja-- napisał/a:
moje statystyki zniknęły więc nabijam od zera ale to dla mnie nie problem
juve napisał/a:
A potem na zlot jedzie i wodke z nim pije. Gdzie Ty masz honor czlowieku co?
minus napisał/a:
juve nie umie grac wiec wyspecjalizowal sie w tak zwanej na eslu - walce forumowej.
Petree napisał/a:
Lets smoke weed and get shit done!
szakal napisał/a:
SERWER BEZ DOBREGO HEAD ADMINA TO JAK ZIELARZ BEZ ZIÓŁ...
Konio napisał/a:
Jak ja Cie mam dogonić w postać jak Ty walisz 4 pod rząd czasami? :evil:
chrupka napisał/a:
normalnie zaleje nas fala wirusów HIV od homosiów i wyginiemy.
norbert napisał/a:
Wiecie co macie robic.
mianoss napisał/a:
admina nie trzeba lubic. admina trzeba sluchac.
chrupka napisał/a:
generalnie ŻENUA ten topic
Evil napisał/a:
nie badzmy smieszni.. ciebie to nawet userzy sie nie boja
Myszka napisał/a:
mamy nie ma!
Av@nTOuRniCK napisał/a:
wbił mi nóż w plecy a tego nie wybaczam sory nie tym razem.
chrupka napisał/a:
pleja mówi że wbijamy na pełnej k.... na zlot;-)
lola napisał/a:
what the hell are you talking in! are u german or somthin, woooo weird
Kod:
Opiekun techniczny serwerów: s1, s2, s3, s7, s17, 18, 19.

Ostatnio zmieniony przez norbert 2010-05-04, 02:00, w całości zmieniany 1 raz  

norbert 
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy
Nagrody: 1 (Więcej...)
Wysłany: 2010-08-05, 16:27    #2

Czas na kolejne zmiany.

Do skladu opiekunow serwerow publicznych pod ciagla presja dolaczyl pele.
Dzieki temu wydajnosc pracy oraz efektywnosc wzrosnie dwukrotnie. Niech kazdy dowie sie o serwerach KampNO!

W grupie moderatorow mamy roszady.
Dwojka moderatorow: Anubis i Sweet opuscili nasze szeregi. Dziekujemy za pomoc i powodzenia dalej chlopaki!

Jednakze, to nie koniec - mamy nowe, zielone twarze: Nahnomercy, Fiffo, Ivor.

Wobec tego nie nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc nowej ekipie owocnej wspolpracy i wielu sukcesow!
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

chrupka 
404 Found

Pomogła: 15 razy
Nagrody: 3 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 3)
Wysłany: 2011-01-21, 19:17    #3

Z dniem dzisiejszym zakończyła się współpraca z dotychczasowym opiekunem - Konradem.
Dziękujemy za dotychczasowy wkład w rozwój serwerów oraz KampNO.
Powodem rozejścia się naszych dróg jest podjęta na linii opiekun-administracja wspólna decyzja.

Obowiązki opiekuna przejmuje weteran KampNO, który zdążył już zagrzać miejsce po swoim powrocie - Neo.

norbert 
przepalone płuco

Wysłany: 2011-09-07, 11:25    #4

Mam trzy wiadomości dot. zmian kadry. Na początek może ta dobra, czyli niewątpliwie dwójka nowych junior adminów - Ivor & cubi, którzy dzielnie i sumiennie obiecują wykonywać swoje obowiązki. Wszelkie drobne i kosmetyczne sprawy zgłaszajcie bezpośrednio do nich. To oni teraz mają odpowiedni dostęp do rozwiązywania problemów i konfliktów. W razie w oczywiście czerwoni są na miejscu, ale poniekąd odsuwamy się w cień. Chcemy nie tylko junior adminów, ale wszystkich, którzy mają jakiś wpływ na społeczność - usamodzielnić.

Czas na tą mniej weselszą wiadomość, jaką jest mianowicie odejście Filipa "fifka" Frątczaka ze stanowiska opiekuna serwerów publicznych. Niestety powodów takiej a nie innej decyzji ujawnić nie mogę - może zrobi to sam Filip, jak go zapytacie. Z tego miejsca pragnę mu podziękować za wkład włożony w rozwój KampNO i życzyć wielu sukcesów osobistych. Mam nadzieję, że zostaniesz w społeczności Filip ;)

No i last but no least, do ekipy moderatorskiej dołącza pewnie większości znany Arkadiusz "Arek" Górski. Tobie również Arku życzę owocnej współpracy i dużo cierpliwości, bo będzie ona bowiem kluczowa przy naszych użytkownikach!

To wszystko na dziś. Trzymajcie się ciepło!

Bulwark_BC napisał/a:
Miałeś kolego 7 latek jak powstała gra. Poznawałeś literki i dowiedziałeś się, że "Ala ma kota" a Twoim ulubionym drinkiem było ciepłe 3,2% mleko na dużej przerwie w szkole więc nie pierdziel, że przegrałeś tyle godzin na czymkolwiek niż my razem wzięci w CS, w którego gram od 13 lat !!!

norbert 
przepalone płuco

Wysłany: 2012-01-09, 23:48    #5

Niestety dziś jestem posłańcem smutnych wieści. Okazało się bowiem, że musimy pożegnać naszego serdecznego kolegę, Pawła "karceWZROKIEM" Felińczaka, który odchodzi z powodów osobistych. Zapewnić jednak mogę, że tym powodem nie jest żaden konflikt tylko sprawy prywatne.

Drogi Pawle, pragnę Ci podziękować w imieniu moim, administracji i całej społeczności KampNO za to, że mogliśmy liczyć na Twoją pomoc i wiedzę informatyczną, która niewątpliwie jest ponadprzeciętna. Cóż można powiedzieć - mijają prawie 2 lata bez 3 dni, odkąd zostałeś administratorem forum. Czas leci i trzeba brnąć przed siebie. Robiłeś ile mogłeś, żeby nasza społeczność miała ręce i nogi. Czy Ci się udało? Na to pytanie każdy forumowicz odpowie sobie sam. Trzymaj się ciepło i odwiedzaj nas w miarę możliwości. Do zobaczenia na zlocie! :-)

Bulwark_BC napisał/a:

norbert 
przepalone płuco

Wysłany: 2012-03-20, 14:05    #6

Pragnę poinformować, że do grupy junior adminów po b. wyczerpujących dyskusjach i dokładnym przeanalizowaniu wszystkich kandydatów dołącza Dominik "Ogi" B. Jest to naprawdę świetna wiadomość, bowiem Ogi to barwna postać naszej społeczności i wielu z nas darzy go szacunkiem i dużym zaufaniem. Nie ma konkretnego powodu, dla którego pojawia się trzeci junior. Jest to po prostu efekt naszych dyskusji, gdyż doszliśmy do wniosku, że kolejna para rąk do pomocy zawsze się przyda, a trzeba kuć żelazo póki gorące jak to mawiają.

Z związku z tym, że aż trzech z 5 osobowej grupy moderatorów awansowało, zwolniło się trochę miejsca. Pewnie domyślacie się już, że niebawem pojawią się nowe, zielone twarze...

Bulwark_BC napisał/a:

Ogi 
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Wysłany: 2012-04-05, 17:01    #7

zielone twarze... zielone twarze... zielone twarze...

Tak więc stało się. Mam zaszczyt poinformować, że szeregi kadry moderatorskiej zostały powiększone o dwóch kandydatów. Ci dwaj wybrańcy losu, to nikt inny jak LFC, oraz Fantasmagoria. Jesteśmy przekonani, że współpraca będzie owocna, oraz, że będą stać na straży pokoju i sprawiedliwości na naszym forum. Obydwaj są z nami już długo, oraz pełnią różne funkcje w naszej społeczności, są również postaciami znanymi i lubianymi przez wszystkich.

Tak więc strzeżcie się spamerzy!
Ostatnio zmieniony przez Ogi 2012-04-05, 18:22, w całości zmieniany 3 razy  

cichociemny? 
Kurczak?!

Imię: Kuba
Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-05-06, 20:03    #8

W dniu dzisiejszym mam do przekazania smutną wiadomość. Z grupy osób opiekujących się forum odchodzi Rafał "Ivor" Osmanowski, który od ponad roku wspomagał nas jako moderator, a ostatnio także jako junior admin. Niestety na każdego przyjdzie pora i Ivor z powodów osobistych zrezygnował z pełnionych przez siebie funkcji. W imieniu swoim jak i całej społeczności pragnę Ci podziękować za cały trud włożony w rozwój KampNO oraz życzyć powodzenia w życiu osobistym. Mam nadzieje, że zobaczymy się na zlocie ;-)

Ogi 
Herszt Bandy^^

STEAM_0:0:21037144
Wysłany: Wczoraj 23:52    #9

W dniu dzisiejszym do grona Opiekunów serwerów publicznych dołączył Konrad Molga znany wszystkim jako.......................... Konrad :-D

Grupa Opiekunów jest teraz jeszcze silniejsza, co bez wątpienia zaowocuje rozwojem naszych serwerów.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe