Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jrsh
2010-01-12, 19:48
» Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forumTagi tematu: forum, grupie, osob, zarzadzajacych, zmiany
Autor Wiadomość
jrsh 

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Nagrody: 2 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 1)
Wysłany: 2010-01-12, 19:48   Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forum #1

Zapewne wielu z Was zauwazylo ale i tak chcialbym to podsumowac.

Grono osob zarzadzajacych forum (ktoremu przewodniczy ciagle nieobecny lastone) powiekszylo sie o dwoch zawodnikow: Borek i Norbert. Od dluzszego czasu moderuja forum i bardzo czesto ogranicza ich prace brak damiana. Teraz juz beda mogli wykonywac zadania dotyczace zarzadzaniem forum bez jego pomocy.

W ekipie moderatorow rowniez pojawily sie nowe twarze: Annubis, Chrupka i Sweet. Oni rowniez sa naszymi aktywnymi uzytkownikami ktorych obserwujemy od jakiegos czasu. Tacy ludzie jak oni wespra obecnie opustoszale grono moderatorow.

Grupe moderatorow opuscili natomiast: Evil i Wiki. Dzielnie wykonywali obowiazki moderatorow i robili to naprawde dobrze jednak obecnie wypalili sie i dalismy im odpaczac. Bedziemy miec na nich oko i mamy nadzieje ze wroca do moderowania forum tak szybko jak to bedzie mozliwe.

Wszystkie te zmiany zostaly wprowadzone zeby kampno rozwijalo sie tak szybko jak dotychczas a moze nawet jeszcze prezniej.

Kilknij aby rozwinac/zwinac tekst: 
Ogi napisał/a:
Czasem, żałuję, że nie jestem zwykłym białym userem, i nie napiszę wam 30 postów pt. "spierdalajcie
for3st! napisał/a:
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem, bo widocznie masz maly problem z rozumowaniem tego co pisze.
Arek napisał/a:
Ten kelner nie jest jakoś daleki od poprawnej konfiguracji
rEd^ napisał/a:
bdj też podobno nie gral na wh :D
a adren jest na bl :D
Whisper napisał/a:
fps = I/O's per second so don't think about it in terms of frame or tickrate
DredroK napisał/a:
jednym słowem mówiąc NIE LUBIE CIĘ
Paprzyk napisał/a:
Jakby kasowało cały save to by ci musiało robić "formata" przez odłączenie prądu
TeChNoO napisał/a:
google bot jest bardziej rozmówny niż wy
fenomenormalny. napisał/a:
Licz się z tym, że nie każdy musi być takiego zdania, jak Ty. Nigdy o tym nie zapominaj, bo daleko nie zajdziesz w życiu.
pleja-- napisał/a:
moje statystyki zniknęły więc nabijam od zera ale to dla mnie nie problem
juve napisał/a:
A potem na zlot jedzie i wodke z nim pije. Gdzie Ty masz honor czlowieku co?
minus napisał/a:
juve nie umie grac wiec wyspecjalizowal sie w tak zwanej na eslu - walce forumowej.
Petree napisał/a:
Lets smoke weed and get shit done!
szakal napisał/a:
SERWER BEZ DOBREGO HEAD ADMINA TO JAK ZIELARZ BEZ ZIÓŁ...
Konio napisał/a:
Jak ja Cie mam dogonić w postać jak Ty walisz 4 pod rząd czasami? :evil:
chrupka napisał/a:
normalnie zaleje nas fala wirusów HIV od homosiów i wyginiemy.
norbert napisał/a:
Wiecie co macie robic.
mianoss napisał/a:
admina nie trzeba lubic. admina trzeba sluchac.
chrupka napisał/a:
generalnie ŻENUA ten topic
Evil napisał/a:
nie badzmy smieszni.. ciebie to nawet userzy sie nie boja
Myszka napisał/a:
mamy nie ma!
Av@nTOuRniCK napisał/a:
wbił mi nóż w plecy a tego nie wybaczam sory nie tym razem.
chrupka napisał/a:
pleja mówi że wbijamy na pełnej k.... na zlot;-)
lola napisał/a:
what the hell are you talking in! are u german or somthin, woooo weird
Kod:
Opiekun techniczny serwerów: s1, s2, s3, s7, s17, 18, 19.

Ostatnio zmieniony przez norbert 2010-05-04, 01:00, w całości zmieniany 1 raz  

norbert 
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy
Nagrody: 1 (Więcej...)
Wysłany: 2010-08-05, 15:27    #2

Czas na kolejne zmiany.

Do skladu opiekunow serwerow publicznych pod ciagla presja dolaczyl pele.
Dzieki temu wydajnosc pracy oraz efektywnosc wzrosnie dwukrotnie. Niech kazdy dowie sie o serwerach KampNO!

W grupie moderatorow mamy roszady.
Dwojka moderatorow: Anubis i Sweet opuscili nasze szeregi. Dziekujemy za pomoc i powodzenia dalej chlopaki!

Jednakze, to nie koniec - mamy nowe, zielone twarze: Nahnomercy, Fiffo, Ivor.

Wobec tego nie nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc nowej ekipie owocnej wspolpracy i wielu sukcesow!
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze"

chrupka 
404 Found

Pomogła: 15 razy
Nagrody: 3 (Więcej...)
Statuetka (Ilość: 3)
Wysłany: 2011-01-21, 19:17    #3

Z dniem dzisiejszym zakończyła się współpraca z dotychczasowym opiekunem - Konradem.
Dziękujemy za dotychczasowy wkład w rozwój serwerów oraz KampNO.
Powodem rozejścia się naszych dróg jest podjęta na linii opiekun-administracja wspólna decyzja.

Obowiązki opiekuna przejmuje weteran KampNO, który zdążył już zagrzać miejsce po swoim powrocie - Neo.

norbert 
przepalone płuco

Wysłany: 2011-09-07, 10:25    #4

Mam trzy wiadomości dot. zmian kadry. Na początek może ta dobra, czyli niewątpliwie dwójka nowych junior adminów - Ivor & cubi, którzy dzielnie i sumiennie obiecują wykonywać swoje obowiązki. Wszelkie drobne i kosmetyczne sprawy zgłaszajcie bezpośrednio do nich. To oni teraz mają odpowiedni dostęp do rozwiązywania problemów i konfliktów. W razie w oczywiście czerwoni są na miejscu, ale poniekąd odsuwamy się w cień. Chcemy nie tylko junior adminów, ale wszystkich, którzy mają jakiś wpływ na społeczność - usamodzielnić.

Czas na tą mniej weselszą wiadomość, jaką jest mianowicie odejście Filipa "fifka" Frątczaka ze stanowiska opiekuna serwerów publicznych. Niestety powodów takiej a nie innej decyzji ujawnić nie mogę - może zrobi to sam Filip, jak go zapytacie. Z tego miejsca pragnę mu podziękować za wkład włożony w rozwój KampNO i życzyć wielu sukcesów osobistych. Mam nadzieję, że zostaniesz w społeczności Filip ;)

No i last but no least, do ekipy moderatorskiej dołącza pewnie większości znany Arkadiusz "Arek" Górski. Tobie również Arku życzę owocnej współpracy i dużo cierpliwości, bo będzie ona bowiem kluczowa przy naszych użytkownikach!

To wszystko na dziś. Trzymajcie się ciepło!

norbert 
przepalone płuco

Wysłany: 2012-01-09, 23:48    #5

Niestety dziś jestem posłańcem smutnych wieści. Okazało się bowiem, że musimy pożegnać naszego serdecznego kolegę, Pawła "karceWZROKIEM" Felińczaka, który odchodzi z powodów osobistych. Zapewnić jednak mogę, że tym powodem nie jest żaden konflikt tylko sprawy prywatne.

Drogi Pawle, pragnę Ci podziękować w imieniu moim, administracji i całej społeczności KampNO za to, że mogliśmy liczyć na Twoją pomoc i wiedzę informatyczną, która niewątpliwie jest ponadprzeciętna. Cóż można powiedzieć - mijają prawie 2 lata bez 3 dni, odkąd zostałeś administratorem forum. Czas leci i trzeba brnąć przed siebie. Robiłeś ile mogłeś, żeby nasza społeczność miała ręce i nogi. Czy Ci się udało? Na to pytanie każdy forumowicz odpowie sobie sam. Trzymaj się ciepło i odwiedzaj nas w miarę możliwości. Do zobaczenia na zlocie! :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe