Zamknięty przez: jrsh 2010-01-12, 19:48 |
» Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forumTagi tematu: forum, grupie, osob, zarzadzajacych, zmiany |
| Autor |
Wiadomość |
jrsh

Imię: Jacek
W grze: jrsh
Pomógł: 309 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 15046 Skąd: wa Nagrody: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-01-12, 19:48 Zmiany w grupie osob zarzadzajacych forum
|
|
|
Zapewne wielu z Was zauwazylo ale i tak chcialbym to podsumowac.
Grono osob zarzadzajacych forum (ktoremu przewodniczy ciagle nieobecny lastone) powiekszylo sie o dwoch zawodnikow: Borek i Norbert. Od dluzszego czasu moderuja forum i bardzo czesto ogranicza ich prace brak damiana. Teraz juz beda mogli wykonywac zadania dotyczace zarzadzaniem forum bez jego pomocy.
W ekipie moderatorow rowniez pojawily sie nowe twarze: Annubis, Chrupka i Sweet. Oni rowniez sa naszymi aktywnymi uzytkownikami ktorych obserwujemy od jakiegos czasu. Tacy ludzie jak oni wespra obecnie opustoszale grono moderatorow.
Grupe moderatorow opuscili natomiast: Evil i Wiki. Dzielnie wykonywali obowiazki moderatorow i robili to naprawde dobrze jednak obecnie wypalili sie i dalismy im odpaczac. Bedziemy miec na nich oko i mamy nadzieje ze wroca do moderowania forum tak szybko jak to bedzie mozliwe.
Wszystkie te zmiany zostaly wprowadzone zeby kampno rozwijalo sie tak szybko jak dotychczas a moze nawet jeszcze prezniej.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez norbert 2010-05-04, 01:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6139 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-08-05, 15:27
|
|
|
Czas na kolejne zmiany.
Do skladu opiekunow serwerow publicznych pod ciagla presja dolaczyl pele.
Dzieki temu wydajnosc pracy oraz efektywnosc wzrosnie dwukrotnie. Niech kazdy dowie sie o serwerach KampNO!
W grupie moderatorow mamy roszady.
Dwojka moderatorow: Anubis i Sweet opuscili nasze szeregi. Dziekujemy za pomoc i powodzenia dalej chlopaki!
Jednakze, to nie koniec - mamy nowe, zielone twarze: Nahnomercy, Fiffo, Ivor.
Wobec tego nie nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc nowej ekipie owocnej wspolpracy i wielu sukcesow!
|
|
|
_________________ "Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej
Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb
Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze" |
|
|
|
|
chrupka
404 Found

Pomogła: 15 razy Wiek: 27 Dołączyła: 07 Paź 2008 Posty: 2389 Skąd: Łódź Nagrody: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-01-21, 19:17
|
|
|
Z dniem dzisiejszym zakończyła się współpraca z dotychczasowym opiekunem - Konradem.
Dziękujemy za dotychczasowy wkład w rozwój serwerów oraz KampNO.
Powodem rozejścia się naszych dróg jest podjęta na linii opiekun-administracja wspólna decyzja.
Obowiązki opiekuna przejmuje weteran KampNO, który zdążył już zagrzać miejsce po swoim powrocie - Neo.
|
|
|
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
 |
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

Pomogła: 103 razy Dołączyła: 22 Mar 2008 Posty: 6139 Skąd: Kielce Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2011-09-07, 10:25
|
|
|
Mam trzy wiadomości dot. zmian kadry. Na początek może ta dobra, czyli niewątpliwie dwójka nowych junior adminów - Ivor & cubi, którzy dzielnie i sumiennie obiecują wykonywać swoje obowiązki. Wszelkie drobne i kosmetyczne sprawy zgłaszajcie bezpośrednio do nich. To oni teraz mają odpowiedni dostęp do rozwiązywania problemów i konfliktów. W razie w oczywiście czerwoni są na miejscu, ale poniekąd odsuwamy się w cień. Chcemy nie tylko junior adminów, ale wszystkich, którzy mają jakiś wpływ na społeczność - usamodzielnić.
Czas na tą mniej weselszą wiadomość, jaką jest mianowicie odejście Filipa "fifka" Frątczaka ze stanowiska opiekuna serwerów publicznych. Niestety powodów takiej a nie innej decyzji ujawnić nie mogę - może zrobi to sam Filip, jak go zapytacie. Z tego miejsca pragnę mu podziękować za wkład włożony w rozwój KampNO i życzyć wielu sukcesów osobistych. Mam nadzieję, że zostaniesz w społeczności Filip ;)
No i last but no least, do ekipy moderatorskiej dołącza pewnie większości znany Arkadiusz "Arek" Górski. Tobie również Arku życzę owocnej współpracy i dużo cierpliwości, bo będzie ona bowiem kluczowa przy naszych użytkownikach!
To wszystko na dziś. Trzymajcie się ciepło!
|
|
|
|
|
|
|
norbert
przepalone płuco

|
Wysłany: 2012-01-09, 23:48
|
|
|
Niestety dziś jestem posłańcem smutnych wieści. Okazało się bowiem, że musimy pożegnać naszego serdecznego kolegę, Pawła "karceWZROKIEM" Felińczaka, który odchodzi z powodów osobistych. Zapewnić jednak mogę, że tym powodem nie jest żaden konflikt tylko sprawy prywatne.
Drogi Pawle, pragnę Ci podziękować w imieniu moim, administracji i całej społeczności KampNO za to, że mogliśmy liczyć na Twoją pomoc i wiedzę informatyczną, która niewątpliwie jest ponadprzeciętna. Cóż można powiedzieć - mijają prawie 2 lata bez 3 dni, odkąd zostałeś administratorem forum. Czas leci i trzeba brnąć przed siebie. Robiłeś ile mogłeś, żeby nasza społeczność miała ręce i nogi. Czy Ci się udało? Na to pytanie każdy forumowicz odpowie sobie sam. Trzymaj się ciepło i odwiedzaj nas w miarę możliwości. Do zobaczenia na zlocie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|