Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: zysiu
2012-01-04, 20:37
» [ZOMBIE BB] erNTagi tematu: ern
Autor Wiadomość
pxiter 

Nagrody: Brak
Wysłany: 2012-01-03, 17:39   [ZOMBIE BB] erN #1

Pragne zlozyc skarge na admina erN . Nie stosuje sie on do regulaminu , nie banuje graczy kradnacych klocki i calkowicie nie panuje nad serwerem. Dzisiaj ma mapce bb_mops strzelal do innych graczy mimo ze wchodzili do bazy innego gracza . Tą sytuacje pokazuje moje demo . W nastepnej rundzie gdy gracze ukradli mi klocki i mu o tym mowilem przez mikrofon nie zareagowal , a co najsmiesniejsze ja dostalem bana za totalny brak kultury i obraze rodziny. Co jest chyba zartem , gdyz ani slowem nie wspominalem ani teraz ani nigdy o czyjejs rodzinie a totalnego braku kultury tez nie pokazalem , poza kilkoma brzydkimi epitetami skierowanymi w strone gracza ktory zniszczyl mi baze. Jednak kazdy kto czasem gra na Zombie Base Builder wie ze takie sytuacje czesto sie zdazaja ze wzgledu na zle zachowanie graczy ktorzy kradna cudze klocki i jest to oczywiste. Prosze o obejrzenie dema oraz wpisu w HLTV oraz odebranie administratora graczowi erN gdyz kompletnie nie nadaje sie on do roli admina. (nie przeszedl chyba rowniez mutacji )

Ps. Bana dostalem na 2 dni i licze na odbanowanie , gdyz dziwi mnie ze za przeklinanie i to 1. raz dostalem tak dlugiego bana w sytuacji gdy do przeklinania powod mialem , gdyz niszczono mi baze.

PxiTeR

ern.rar
demo
Pobierz Plik ściągnięto 6 raz(y) 467,07 KB

erN. 
Wariacik?

STEAM_0:1:26771413
Imię: Mariusz
W grze: erN.
Wysłany: 2012-01-03, 18:43    #2

Po 1 to byli też inni admini nie tylko ja byłem na serwerze i mogłeś do nich pisać na u@ a nie wydzierać się przez micro i obrażać innych. Po 2 bije na ziemi tych którzy nie wchodzą na kampy. Po 3 to dostałeś bana za obrazę i brak kultury.
Ostatnio zmieniony przez erN. 2012-01-03, 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

SzczelamEnterem 

Wysłany: 2012-01-03, 18:52    #3

erN ale zauważ ze nawet tych co nie wbijają nie mozesz bić :) TO samo mi napisał zysiu w skardze...wiec ty tez łamałeś zasady ;/

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-03, 19:06    #4

ale zrozum ja ich tak ostrzegam , pierw pisze ze zombie ma obowiązek jak tego nie robią to parę strzałów w głowę daje ... i po 1 Admin to admin gracz to gracz wiec nie myl skargi twojej z moją.

SzczelamEnterem 

Wysłany: 2012-01-03, 19:12    #5

No OK niech Ci bedzie :jazda:

Daroo 

W grze: Daroo

Wysłany: 2012-01-03, 20:30    #6

erN. napisał/a:
ale zrozum ja ich tak ostrzegam , pierw pisze ze zombie ma obowiązek jak tego nie robią to parę strzałów w głowę daje ... i po 1 Admin to admin gracz to gracz wiec nie myl skargi twojej z moją.

hahahaha śmieszny jesteś Ern, myślisz, ze jak masz admina to możesz bić zombie na ziemi mimo ostrzeżeń, dla Cb są inne warunki ustalane?! nie no :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zysiu zareaguj w tej sprawie, czyt. bicie zombie na ziemi przez Erna chociaż nie o to chodzi, ale jak admin nie przestrzega zasad to...

keflar001 
Kochamjmy BB :]

STEAM_0:0:34373986
Imię: Michał
W grze: MiSieeK
Wysłany: 2012-01-03, 20:39    #7

Przykro mi erN. ale sie mylisz w tej sprawie. w regulaminie grubo napisane jest o kradnięciu klocków. a z biciem na ziemi niema wyjątków.!

erN. 
Wariacik?

Wysłany: 2012-01-03, 20:54    #8

To co będę banował połowę serwera bo nie wbijają? to wole dać czasem ostrzeżenie , daro regulamin znam dobrze więc się nie w trącaj nie swoje skargi bo dłużej gram od CB.

pxiter 

Wysłany: 2012-01-04, 19:15    #9

Przeciez ty dajesz bany kazdemu kto Ci podpadnie bo masz "prawo " ... Admin jest dla graczy , a nie oni dla niego . Ponadto wiele razy widzialem jak sobie kampe naprawiales i to nie 15 s po czasie , ale pod koniec rundy // Wedlug mnie nieznasz zasad !

KozieGlowy 
Co kochanie?

STEAM_0:0:39675355
Imię: Waldi
W grze: BisQp
Wysłany: 2012-01-04, 19:42    #10

Ern. działaj tak jak ja, widzisz zombie nie wchodzi a jest godzina 13-22 to banuje każdego bez wyjątków, jeżeli jest w innych godzinach albo slapie ze zostaje 1hp :D (brutalny sposób xD) albo slapne kilka razy i pisze wbijaj na kampe, proste... i admin też musi się choć trochę trzymać regulaminu :]

@pxiter - nie wiem czy ja tylko mam zwidy, ale tak co 15 sek. w say'u wyskakuje taka szczególna linijka w której to pisze, że wszystkie sprawy do admina piszemy na u@... Ern spokojni zna zasady, ale ja niekiedy tez mam coś takiego ze przez pól fazy budowania fruwam po mapie i słucham ludzi którzy krzyczą do mikra "wchodzi bez pozwolenia, ej no BisQp zbanuj go!", i później nie ma szansy aby zbudować kampe z przeszkodami w 30 sek ... chociaż częściej w takich wypadkach przerzucam się do tt :)
Czemu każdy admin tak nie może rozpatrzać sprawy? xD http://forum.kampno.pl/postlink/374615.htm#374615

Serwer BaseBuilder 31.186.85.10:27071

:dino: Lubię seks, jak koń owies ! :dino:

zysiu 

Imię: Michał
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2012-01-04, 20:37    #11

erN. napisał/a:
i po 1 Admin to admin gracz to gracz wiec nie myl skargi twojej z moją.

W tej kwestii panuje równouprawnienie!

Bana nie zdejmę, bo powód jest bez dyskusji. Na pszyszłośc wszelkie sprawy zgłaszamy na u@, a nie wydzieramy sie do mikrofonu!

Z adminem, przeprowadzę odzielną rozmowę.
~eot

PAiN napisał/a:
#KampNO | PAiN``: tez jestes wzorowy

Bodek napisał/a:
Witam,chciałem poruszyć według mnie pewną kwestię,mianowicie,zauważyłem,że na serwerze spotykamy się ze "Stereotypem"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Uprawnienia Dodatkowe