Zamknięty przez: N3xT. 2012-01-28, 22:56 |
» [ZOMBIE BB] Free <3Tagi tematu: <3, free |
| Autor |
Wiadomość |
k_3r

|
Wysłany: 2012-01-28, 22:07 [ZOMBIE BB] Free <3
|
|
|
Wszedłem na serwer i zacząłem budować kampe, jakiś gracz zaczął podkradać mi "przedmioty" (nie wiem jak to się nazywa), co za tym idzie zniszczył mi moją kampe, wtedy się zdenerwowałem i zacząłem zabierać te swoje i ze złości pare jego. Tamten gracz zaczął mnie blokować i powiedział adminowi, żeby mnie zbanował, admin nawet nie sprawdził na "przedmiotach" kto ruszał je pierwszy i dał mi od razu bana na godzinę. Nie mam świadków, ani dowodów, bo ledwo co wszedłem na serwer -.-
Dodam, że do zajścia doszło ok. 10 minut temu tj. 21:56, nie znam dokładnej godziny, ponieważ nie spojrzałem na zegarek, tylko wszedłem od razu na forum.
|
|
|
|
|
|
|
Free^^

Imię: Kamil
W grze: Free <3
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 78 Skąd: pochodze? Nagrody: Brak
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:14
|
|
|
Kolego drogi ;) nie ty jesteś od zabierania klocków i decydowania o tym czy wymierzyć karę czy nie. Zbanowałem Cie bo gracz mi ZGŁOSIŁ to że mu kradniesz. 1h to wcale nie dużo.
Jak CI ktoś kradnie to masz od tego u@ żeby zgłosić. Tyle z mojej strony.
|
|
|
_________________ Demony są wśród nas, a ja czuje ze jestem jednym z nich.
 |
|
|
|
|
k_3r

|
Wysłany: 2012-01-28, 22:42
|
|
|
| Free^^ napisał/a: | Kolego drogi ;) nie ty jesteś od zabierania klocków i decydowania o tym czy wymierzyć karę czy nie. Zbanowałem Cie bo gracz mi ZGŁOSIŁ to że mu kradniesz. 1h to wcale nie dużo.
Jak CI ktoś kradnie to masz od tego u@ żeby zgłosić. Tyle z mojej strony. |
Wydaje mi się, że najpierw powinieneś to sprawdzić, czy zabierałem mu klocki. Gdybym Ci napisał, że wszyscy na serwie czitują, to zbanowałbyś wszystkich?
PS. Może dla Ciebie jedna godzina to niewiele.
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez k_3r 2012-01-28, 22:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
N3xT.

Pomógł: 21 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Maj 2011 Posty: 606 Nagrody: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:56
|
|
|
Free^^ ma racje, nie Ty jesteś tu od wymierzania sprawiedliwości. Ban zostaje.
~eot
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
Uprawnienia
Dodatkowe
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|